Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264578 defa)

alessandro

• Jr. Member
  • **
  • Pale Blue Dot
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #105 : 05 Ocak 2018, 02:43:04 »
küçükken sharon stone'un sevgilisi olduğumu hayal etmekle bu yaşında koray erdoğan'a saç ektireceğimi hayal etmek aynı duyguyu yaşatıyor. bu yaşlarda daha gerçekçi oluyor tabi insan  :)

Değişik bir benzetme olmuş aklıma angelina jolie hayalim geldi:s umarım hayallerin gerçek olur dostum sharon stone hariç :)

:) Teşekkür ederim sevgili arkadaşım ama bizim gibi insanlar için büyük hayaller bunlar. Gerçekleştirebilenlere büyük saygı ve biraz da hayranlık duyuyorum. Yani biriktirmeye çalışıyorum 2-3 yıldır ama yok abi, tutmuyor. Yapabilenlere saygılarımı sunuyorum.

Belki Koray Hoca'nın ellerinde değil de ona %25 bile olsa yakın kalitede ve bütçemize uygun bir yerde gerçekleştirebiliriz hayallerimizi. İyi geceler dilerim.

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 05 Ocak 2018, 13:08:21 »
Atina'da gerçekleşen workshop benim için belirleyici oldu çünkü katılan birçok ismi uzun süredir takip ediyordum.. Her yurtdışı seyahatimde kendini ispat etmiş isimlerle bağlantı kurup alabileceğim en iyi sonuç için veri topluyordum ki gerçekten bu alanda önemli yetenekleri bir arada görmek nihai kararı vermem adına çok faydalı oldu. ( Hintell'in hizmetleri için de ayrıca teşekkür etmem gerekiyor...)
       Dr Koray Erdoğan için aslında sağlık bakanlığından bürokratlar da dahil çok fazla referans almıştım. Sonuçları etkileyen çok fazla parametre var ve her detayın çok iyi planlanarak uygulanması gerekliliği zaten bu platformda çok iyi biliniyor, bu sebeple teknik konulara hiç girmeyeceğim. Forum incelenirse çok fazla bilgi ve deneyime ulaşmak mümkün. Benim arayışım tıbbi bir operasyonun dışında en küçük ayrıntıya hassasiyet gösterecek disiplin ve hastayı mutlu edecek bir çözüm için gerçekten sanat icra edecek ellere ihtiyacım olduğu yönündeydi. Eğer bir mal satın alıyor olsaydım fiyat performans açısından çok fazla irdeleyebilirdim hatta bir çok ayrıntıya müdahale ederek sonucu istediğim yönde manipüle etmeye çalışırdım ancak beklentiniz sanat eseri ise sanatçıya teslim olmak zorundasınız. Dolayısıyla tam bir güven tesisi için bütün dünyayı taradığımı söyleyebilirim.
                    Atina ve sanat gibi kavramları düşünürken bu kadim kültürün ve felsefe tarihinin en büyük isimlerinden Sokrates in erdem ve akıl üzerine ifade ettikleri de herkesçe malum diye düşünüyorum. Karısı Ksantippe'ye göre, Sokrates hiçbir işe yaramaz tembelin tekiydi, Delfi tapınağındaki kahine göre ise Yunanlıların en bilge kişisiydi. Sokrates ise "Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir." der. Sanırım hangi açıdan baktığımız' vereceğimiz kararlar üzerinde mutlak etkili. İstediğimiz  saç ekimi mi yoksa bu konuda psikolojimizi gerçekten yenileyecek mutluluk verecek estetik bir dokunuş mu? Ben kararımı bu sac ayakları üzerine oturtarak verdim... tıbbi donanım, sanatkar eller, iş ahlakı, insani erdem...
     2003 yılında FUT yöntemi ile sonuçları itibariyle küçük ama handikapları konusunda büyük bir operasyon ile bir tecrübe yaşadım, pek ihtiyacım olmamasına rağmen bir anlık karar ile oldu ve bitti. Operasyon geçirmiş olmam da sonundaki kazanımların da pek bir katkısı olduğu söylenemez. Nakledilmiş toplamda 150-200 greft ya vardır ya da yoktur ama tamamının yaşadığını söyleyebilirim... eğer böyle bir tecrübe yaşamasaydım bugün durumu kabullenip mevcut halimle yaşayabilirdim ancak seyrelme açılma hadi söyleyeyim kelleşme nedeniyle ortaya çıkan durum güzel bir dokunuşa ihtiyaç duyuyor. Anlaşıldığı üzere benim Sokrates gibi bir akla, Prof Dr Gazi Yaşargil gibi bir beyin cerrahisi hassasiyetine, Leonardo da vinci gibi sanatçı bir ruha, Steve Jobs gibi bir dahiye ve benimle ilgilenecek peygamber sabrına ihtiyacım vardı. Aslında ne istediğimizi ne beklediğimizi farklı bir açıdan ifade etmek istedim ki işine aşık olmayanların sadece hayatını kazanmak için meslek icra ettikleri salt teknik bir alan olmadığı bilinsin.
"Yaşamın ilginç yanlarından birisi de en iyi dışında bir şey kabul etmeyenlere, genellikle en iyiyi vermesidir" sözüyle bitirip operasyon sonrası tüm detayları paylaşacağım sözünü veriyorum...
Not:     Atina workshop öncesi kararım Dr Lorenzo idi.
        Hintell'in Türkiye,de görüşme yaptığım birçok isimden daha donanımlı olduğunu belirtmek isterim.
         Selamlar saygılar...      Hasan Furuncu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 05 Ocak 2018, 13:24:35 »
Çok özel bir yazı yazmıssınız kaliteli ve donanımlı biri olduğunuz belli oyüzden ben bu konuda çok bişey yaptığımı düşünmüyorum forumumuz da sizin gibi insanların varlığı beni mutlu ediyor siz zaten kararlarınızı çok güzel ayrıntılar üzerinden düşünüp veren birisiniz yazınızdan da anlaşıldığı üzere. ben loranzo yu sevmem ekimlerininde abartıldığını düşünüyorum böyle düşünmemın sebebi ekimlerini çok doğal bulmuyorum saçların yönleri konusunda özellıkle  kararanızı verip bu araştırmaya önem verip düşündüklerınızı bizimle paylaştığınız için teşekür ederim bu yazı bır çok kişiyede ışık olucaktır saygılar
Global Moderator

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #108 : 05 Ocak 2018, 15:28:20 »
Koray baba nedemiş: saç ekımi için karar vermek zor olursa gözlerini kapat ve kendini saçla hayal et sonrada duygularını kontrol et bu hafta sonu bu deneyi yapın. Hayırlı olsun hasan bey yazınız cok güzel özellikle verdiğiniz tarihi örnekler muazzam.

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 06 Ocak 2018, 21:54:32 »
Yorumlarınız için teşekkür ederim Hintell ve Mrblack...  Düşündüklerimi ve bakış açımı ifade etmeye çalıştım. Çok fazla yazı yazmışımdır ama ilk defa bir foruma yazıyorum. Bu konu ile ilgili araştırma yaparken bilgi kirliliği içeren mecraların yanında çok nezih bir platform olduğunu söylemek isterim. Sabırla süreçlerini paylaşan arkadaşların da katkısı çok kıymetli... yorum ya da süreç paylaşma gibi müdahil olma niyetinde değildim ancak emek vererek süreçlerini bizlerle paylaşan arkadaşlara vefa borcumuzu bizim gibi karar aşamasında olanlara yardımcı olarak ödememiz gerektiğine inanıyorum...  yerli yabancı birçok forum, üst düzey referanslar ve birebir görüşmeler neticesinde bir karar verdim. Benim sıralamam Dr Koray Erdoğan ve diğerleri şeklinde oldu ki biraz ilgili ve detaycı her hastanın genel kanaati de bu doğrultuda olduğu aşikar durumdadır. Emek veren hekimleri ve çalışanları tasnif ya da kategorize etmek istemezdim ancak bu farkı sanırım eserleriyle kendileri ortaya koyuyorlar..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 07 Ocak 2018, 03:41:32 »
Orwel tekrar hayırlı olsun kaç greft ekılıcek tarıh nezamandı ?
Global Moderator

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 07 Ocak 2018, 12:03:14 »
Teşekkür ederim Hintell. 19-20 mart 5000 greft olarak planlama yapıldı, senin sonuçtan daha iyi olacağı konusunda söz aldım, sabırla bekliyorum... :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 08 Ocak 2018, 04:15:26 »
Teşekkür ederim Hintell. 19-20 mart 5000 greft olarak planlama yapıldı, senin sonuçtan daha iyi olacağı konusunda söz aldım, sabırla bekliyorum... :)

:) benden daha iyi bir sonuç hımmm :) bu biraz sorun yaratabilir bu konuda çok hassasım:s hayırlı olsun abicim.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 08 Ocak 2018, 14:19:59 »
küçükken sharon stone'un sevgilisi olduğumu hayal etmekle bu yaşında koray erdoğan'a saç ektireceğimi hayal etmek aynı duyguyu yaşatıyor. bu yaşlarda daha gerçekçi oluyor tabi insan  :)

Değişik bir benzetme olmuş aklıma angelina jolie hayalim geldi:s umarım hayallerin gerçek olur dostum sharon stone hariç :)

:) Teşekkür ederim sevgili arkadaşım ama bizim gibi insanlar için büyük hayaller bunlar. Gerçekleştirebilenlere büyük saygı ve biraz da hayranlık duyuyorum. Yani biriktirmeye çalışıyorum 2-3 yıldır ama yok abi, tutmuyor. Yapabilenlere saygılarımı sunuyorum.

Belki Koray Hoca'nın ellerinde değil de ona %25 bile olsa yakın kalitede ve bütçemize uygun bir yerde gerçekleştirebiliriz hayallerimizi. İyi geceler dilerim.

dostum umarım ekım yaptırdığın yer neresi olursa olsun çok güzel bir sonuç alıp mutlu olursun.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 09 Ocak 2018, 11:44:01 »
Asmed de geçen 3 günlük operasyon sürecini çok güzel görsel olarak anlatan 3 video operosyon tarihi alıp heycan ile bekleyen arkadaşlar için kendinizi daha iyi hissediceksiniz 
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2018, 12:13:55 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 18 Ocak 2018, 19:18:54 »
Herkese  merhaba yaptığım araştırmalar sonucu saç ekimi için asmed in bu iş için en doğru yer olduğunu gösteriyodu ve bende randevualıp  o mükemmel saç ekim merkezine gittim.Bu forumda bana cesaret veren hintell e ayrıca teşekkür ederim.Asmed de seda hanım ve tüm çalışanlar okadar samimi ve nezaketli insanlar görmelisiniz.DR koray erdoğan hoca için ne söylesem az kalır inanın çok samimi ve iyi niyetli birisi  çünkü resimlerimi çekip detaylı saç analizi ve ölçümlerimi yapan koray hoca benim şu an için finasterid i 4 yada 6 ay kullanıp tekrar bi kontrole gelmem sonuç için daha iyi verim almamızı sağlıycak dedi ve bana diğer ekim merkezleri gibi hemen ekelim demedi.
  Yani anlıycağınız hayatta herşey maddiyat değildir , dürüstlük ve diğer değerler de vardır. Benim için
Şu an bekleme süreci var bakalım saçlarım ince olduğu için hacimlenirse inş.6 ay sonra bekletmeden öncelik verip ekimimi yapcak Koray  hocam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 18 Ocak 2018, 22:53:07 »
Rica ederim ömer teşekür etmeni gerektiricek bişey yapmadık :) umarım senın için hayırlı olur kararın bu sorundan bizler gibi kurtulup hayatına devam edersin.
Global Moderator

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 19 Ocak 2018, 01:23:42 »
Hayırlı olsun ömer bey Görüşmenizi ve izlenimlerinizi biz araştıran insanlar ile paylaştığınız için teşekürler sonuçta herkesin bakış açısı konuştukları,düşündükleri,gördükleri, hissetikleri, farklı Ve bunları aktarmak çok önemli.

Sayenizde bu deneyimleri okurken yaşamış kadar oluyor umut ekiyoruz saçlarımıza tekrar hayırlı olsun.

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 19 Ocak 2018, 08:55:42 »
Bence burda paylaşılan deneyimler ve tecrübeler yaşanmadan kazanılamaz bu yüzden her yazılan şey çok değerlidir. Benim için en azından kafamdaki tüm soru işaretleri cevaplarına kavuştu ve artık bi saç ekimi işlemi yapılcaksa mutlaka bu asmed de yada hiç biryerde... 🙋♂

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 24 Ocak 2018, 21:44:07 »
Bence burda paylaşılan deneyimler ve tecrübeler yaşanmadan kazanılamaz bu yüzden her yazılan şey çok değerlidir. Benim için en azından kafamdaki tüm soru işaretleri cevaplarına kavuştu ve artık bi saç ekimi işlemi yapılcaksa mutlaka bu asmed de yada hiç biryerde... 🙋♂

burda elimizden geldiği kadar yaşadığımız Tecrübeleri aktarıp insanlara Asmed e gitmeden önce onları nelerin beklediğini azda olda hiissettirdik. Tabi ben biraz bu konuda meraklı olduğum için malumunuz bu forumuda yönettiğim için Tecrübelerimin ve saç ekimi hakında bildiğim hemen hemen herseyi koray hocayı takip ederek öğrendim en iyisinden ögrenirsen en iyi şekilde yönetirsin mantığı:)
 Detaylı bilgi için tıklayınız.....

« Son Düzenleme: 26 Şubat 2018, 02:36:56 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram