Gönderen Konu: Cildiye sorunu  (Okunma sayısı 593 defa)

muroreis

• Hero Member
Ynt: Cildiye sorunu
« Yanıtla #15 : 12 Haziran 2022, 02:03:16 »
Mümkünse bi daha git sorununu anlat. İlgilendiği bi durumsa (sanmıyorum) bişeyler yapar. Ya da mecburen cildiyeye gönderir zaten. Sen direkt beni oraya gönderin dediysen inatlaşıp göndermemiş de olabilir.
Aslında olay şöyle oldu , dahiliye randevusu aldım gittim sonra doktora  dedim ki cildiye randevusu bulamadığım için buraya geldim saç dökülme sorunum var kan değerlerime baktırmak istiyorum , doktor bana gülerek saç dökülmesi hastalık değildir herkesin saçı dökülür dedi yine de değerlerine bakalım dedi tahlil kağıdı verdi kan tahlili yapıldı , adam işinde o kadar iyi ki her değere baktırmis fakat ortada demir ve ferritin değeri yok , doktor olacaklar bide

BahtsızBedevi31

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 12 Haziran 2022, 13:14:42 »
doktor bana gülerek saç dökülmesi hastalık değildir herkesin saçı dökülür dedi
Doktor kel miydi :) Ben kanser tedavisi gördüm daha önce hiç kendimi bu kadar çaresiz hissettiğimi hatırlamıyorum. Saç dökülmesi en acımasız hastalıklardan biridir bana göre.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 12 Haziran 2022, 14:09:05 »
Doktor kel miydi :) Ben kanser tedavisi gördüm daha önce hiç kendimi bu kadar çaresiz hissettiğimi hatırlamıyorum. Saç dökülmesi en acımasız hastalıklardan biridir bana göre.
Seyrek sacliydi
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Facebook Twitter Instagram