Gönderen Konu: PRP ve Mezoterapi  (Okunma sayısı 3537 defa)

ibrahimolc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: PRP ve Mezoterapi
« Yanıtla #15 : 16 Haziran 2022, 16:11:02 »
Dostum prp de yaptırdım mezoterapi de, ve emin ol gram faydasını görmedim. Dökülmeyi kesinlikle durdurmuyor sadece çok az bir şey yavaşlatıyor. Günde 150 tel dökülüyorsa 100 tele düşürüyor. 2 sene boyunca bu illetle savaştım ve sonunda yenmeyi başardım. Minoxil ve avodart kullanıyorum. Söyledim diye sakın kullanma bunları iyice araştır yan etkilerini öğren ona göre başla. Çünkü herkeste aynı etkiyi göstermiyor. Çoğu kişi yan etkilerini dibine kadar hissederken ben 1.5 senedir kullanıyorum hiç yan etki görmedim. Ayrıca şunuda ekeleyeyim. Doktorlar genelde hastalarını hasta olarak değilde daha çok para olarak görür. Yaşadığın sağlık sorunu çok büyük bir problem değilse hayati bir tehlike taşımıyorsa genelde hastalarını yolmaya çalışır. Hele ki saç dökülmesini çok fazla kafa takan bir hastası varsa altı boş vaatlerle kandırıp cebindeki paraya göz diker. Prp ve mezoterapi öyle ucuz bir işlemde değil. Saç ektirmediysen ve vitamin eksikliğinden kaynaklı bir dökülme yaşamıyorsan kesinlikle bu işin ilacı o değil. Acilen stratejini değiştirmen lazım.
Hocam minoxilin bırakıldığı an eski dökülmeye döndüğü ve avodartın cinsel problemlere yol actıgını duydugum icin ürktüm acıkcası.Saç ekim yapamadıkları ve erken olduğunu söyledikleri için insan ne yapacagını bilemiyor.Onlarca öneri var fakat hangisi etki eder herkesde aynı etkiyi mi gösteriyor insan bilemiyor.Hangi stratejiyle ilerleyecegimi inan bilmiyorum.

ibrahimolc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 16 Haziran 2022, 16:13:40 »
Merhaba, henüz kelleşmemişsiniz ama önlem almazsanız bu işin sonu oraya gider. Çok genç olduğunuz için medikal tedavilerden cevap alacağınızı düşünüyorum. Finasterid kullanmak istemiyorsanız xpecia alın derim. Son yıllarda bir çok firma mezoterapi ürünleri geliştirdi. Prp ve mezo dan sonuç almak için en az 3-6 seans yaptırmak gerekiyor. Ben sizin yerinizde olsam Regenera Active ya da Otolog Microgreft denilen kök hücre tedavisini yaptırırım çünkü 10-15 seans prp ve mezo ile uğraşmaktan hem maliyet hem de zaman açısından daha mantıklı.
Regenera ve otolog tedavilerde olan sikayetleri okudum.Keske garanti sonuc verecegini bilsem direkt yaptırsam.Ama prp den daha maliyetli oldugundan insan ikilemde kalıyor etki görmedim yorumlarını okuyunca kararsız kalıyor.

ibrahimolc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 16 Haziran 2022, 16:21:36 »
Bu saça ekim yapılırsa çok sıkıntı çekeceğini düşünüyorum
Ben prp ve mezoterapi yaptırmayı düşünüyordum ki AGA sı olup prp mezo yaptıran insanlarla konuştuğumda hepsi parasının boşa gittiğini söyledi bu arada minimum 6 ay yaptıran insanlarla konuştum
ekimde neden sıkıntı olur acaba?AGA mız olup olmadığını nasıl anlarız ve bana şu süreçte ne önerirsiniz
?

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #18 : 16 Haziran 2022, 16:26:52 »
Hocam minoxilin bırakıldığı an eski dökülmeye döndüğü ve avodartın cinsel problemlere yol actıgını duydugum icin ürktüm acıkcası.Saç ekim yapamadıkları ve erken olduğunu söyledikleri için insan ne yapacagını bilemiyor.Onlarca öneri var fakat hangisi etki eder herkesde aynı etkiyi mi gösteriyor insan bilemiyor.Hangi stratejiyle ilerleyecegimi inan bilmiyorum.
Dostum şu an için piyasada kalıcı etki eden bir ilaç maalesef yok. Öyle süreyim kafama saçım çıksın daha da hiç kullanmayayım falan, öyle bir ilaç henüz üretilmedi maalesef. Şu an ne kullanırsan kullan hiç fark etmez ölene kadar kullanmak zorundasın. İstediğin tedaviyide olabilirsin yine aynı şekilde ölene kadar o tedaviye devam etmen gerekir. Yanlış anlama dostum, bu saçı kafada tutmak için bu devirde biraz tuzun kuru olmalı. Malum kur farkından dolayı ilaçlar çok pahalandı. Otur düşün değer mi değmez mi diye ona göre istediğin tedaviye başla. Ama unutma her tedavinin mutlaka bir yan etkisi var. Birde son olarak ekleyeyim, saç ekimi yaptıracak olursanda paraya kıyıp en iyi hocaya yaptır aksi takdirde ekim boşa giderse alınan donörleri kaybedersin ve bir daha ekim yaptıramazsın. Ekim yaptıracaksan nokta atışı olmalı. Benim şu an bildiğim en iyi doktorlardan biri “Serkan Aydın” istersen bi araştır. Tüm ünlülerin (yerli - yabancı) saçını ekti adam.

ibrahimolc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 17 Haziran 2022, 01:40:26 »
Dostum şu an için piyasada kalıcı etki eden bir ilaç maalesef yok. Öyle süreyim kafama saçım çıksın daha da hiç kullanmayayım falan, öyle bir ilaç henüz üretilmedi maalesef. Şu an ne kullanırsan kullan hiç fark etmez ölene kadar kullanmak zorundasın. İstediğin tedaviyide olabilirsin yine aynı şekilde ölene kadar o tedaviye devam etmen gerekir. Yanlış anlama dostum, bu saçı kafada tutmak için bu devirde biraz tuzun kuru olmalı. Malum kur farkından dolayı ilaçlar çok pahalandı. Otur düşün değer mi değmez mi diye ona göre istediğin tedaviye başla. Ama unutma her tedavinin mutlaka bir yan etkisi var. Birde son olarak ekleyeyim, saç ekimi yaptıracak olursanda paraya kıyıp en iyi hocaya yaptır aksi takdirde ekim boşa giderse alınan donörleri kaybedersin ve bir daha ekim yaptıramazsın. Ekim yaptıracaksan nokta atışı olmalı. Benim şu an bildiğim en iyi doktorlardan biri “Serkan Aydın” istersen bi araştır. Tüm ünlülerin (yerli - yabancı) saçını ekti adam.
Hocam aslında 3 4 sene beni öğrenciyken götürse yeter.Diş hekimliği okuyorum ve mezun olduğumda ekonomik anlamda daha rahat edebiliceğimi düşünüyorum,öğrenciyken haliyle almak da ekono
k bağımsızlık yetersiz olduğundan biraz daha zor duruyor.Kan testleri yapıp ardından sanırım prp mezoterapi veya lazer deneyecegim.Otolog tedavinin kesin sonuc vermemesi ve fiyatının diğerlerinin 2 katı olmasından dolayı suanda ona biraz uzağım ister istemez ki kesin sonuc verse yaptırırım paraya kıyıp.Saçlarımı biraz daha uzun tutup tabletlerle desteklemek istiyorum acıkcası döküm artarsa da minoxil vb. ilaçları istemesem de kullanmak zorunda kalacagım sanırım.Mezun olduktan sonra tabi ekonomik anlamda daha rahat olacagımı planlagım için cok daha rahat hareketler edebiliceğimi düşündüğümden öncelikli amacım 2 3 sene biraz daha mevcut durumu korumak acıkcası

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 17 Haziran 2022, 09:04:59 »
Mezotereapi ve prp den sonuç almak için ortalama 6-8 seans yaptırmanız lazım bu da otolog tedaviyle aynı fiyata gelir aklınızda olsun, gerçi bu tedavinin de sonuçları tartışmalı, kesin çözüm değil tabi ki.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 17 Haziran 2022, 14:00:04 »
Ben de ekimden sonra PRP düşünüyordum. Forumda araştırma yapınca vazgeçtim

Onun yerine Evocapil Sprey düşünüyorum ekim süreci boyunca

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #22 : 17 Haziran 2022, 19:05:49 »
Hocam aslında 3 4 sene beni öğrenciyken götürse yeter.Diş hekimliği okuyorum ve mezun olduğumda ekonomik anlamda daha rahat edebiliceğimi düşünüyorum,öğrenciyken haliyle almak da ekono
k bağımsızlık yetersiz olduğundan biraz daha zor duruyor.Kan testleri yapıp ardından sanırım prp mezoterapi veya lazer deneyecegim.Otolog tedavinin kesin sonuc vermemesi ve fiyatının diğerlerinin 2 katı olmasından dolayı suanda ona biraz uzağım ister istemez ki kesin sonuc verse yaptırırım paraya kıyıp.Saçlarımı biraz daha uzun tutup tabletlerle desteklemek istiyorum acıkcası döküm artarsa da minoxil vb. ilaçları istemesem de kullanmak zorunda kalacagım sanırım.Mezun olduktan sonra tabi ekonomik anlamda daha rahat olacagımı planlagım için cok daha rahat hareketler edebiliceğimi düşündüğümden öncelikli amacım 2 3 sene biraz daha mevcut durumu korumak acıkcası
Dostum prp ve mezoterapi çabuk sonuç veren bir işlem değil 6-8 kere yaptırman gerekir ve pahalı bir işlem. Sonuçlarıda öyle fevkalade olsa bari bir işe yaradığı falan yok.  Boşu boşuna bir ton para dökersin haberin olsun.

ibrahimolc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 17 Haziran 2022, 19:31:31 »
Dostum prp ve mezoterapi çabuk sonuç veren bir işlem değil 6-8 kere yaptırman gerekir ve pahalı bir işlem. Sonuçlarıda öyle fevkalade olsa bari bir işe yaradığı falan yok.  Boşu boşuna bir ton para dökersin haberin olsun.
Prp veya mezoterapidense otolog tedaviyi mi öneriyorsunuz genel olarak?

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #24 : 18 Haziran 2022, 10:48:24 »
Prp veya mezoterapidense otolog tedaviyi mi öneriyorsunuz genel olarak?
Otolog tedaviyi bilmiyorum hiç denemedim o yüzden ona yorum yapamam.

ibrahimolc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 18 Haziran 2022, 12:35:34 »
Bugün clinic expertten bi beyefendi aradı ve ekim yapmak istersem yapılabiliceğini söyledi.Bazı kliniklerin ekeriz ama diğer taraflar dökülür dediğimi söylediğimde ise ön ve şakak bölgeyi kapatıp belli süre sonra 2. ekim gerekecek zaten yasınız genckken ekim öneririm size dökülücükler içinse prp vitaminler vs ile süreci yavaslatmaya calısırız dedi.Mevcut durum baz alındığında ekim beni süre götürür mü donör bölgeden sac almak ne kadar mantıklı bilgisi olan abilerim varsa yorum yaparsa cok sevinirim anlık bir durum için donör bölgemden sac alınıp ileride keske demek asla istemem acıkcası.

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #26 : 19 Haziran 2022, 10:57:42 »
Bugün clinic expertten bi beyefendi aradı ve ekim yapmak istersem yapılabiliceğini söyledi.Bazı kliniklerin ekeriz ama diğer taraflar dökülür dediğimi söylediğimde ise ön ve şakak bölgeyi kapatıp belli süre sonra 2. ekim gerekecek zaten yasınız genckken ekim öneririm size dökülücükler içinse prp vitaminler vs ile süreci yavaslatmaya calısırız dedi.Mevcut durum baz alındığında ekim beni süre götürür mü donör bölgeden sac almak ne kadar mantıklı bilgisi olan abilerim varsa yorum yaparsa cok sevinirim anlık bir durum için donör bölgemden sac alınıp ileride keske demek asla istemem acıkcası.
Valla clinic experti bilmem de Serkan Aydın hocamın üstüne tanımam ben. Saç ekimi tek atımlık bir kurşun gibi düşün. Yanlış bir ekim olursa geri dönüşü olmaz ve alınan donörler çöp olur. Hem parandan olursun hem de saçından. Tekrardan ekim yaptırma şansın azalır. Ekim işine gireceksen kesinlikle işin ehli birine yaptır. Ben şu an o aşamada değilim ama o aşamaya geldiğimde fiyatı ne olursa olsun kesinlikle işin ehli birine gidicem.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 19 Haziran 2022, 11:23:12 »
 finasteride baslayıp iyi bir yerde prp igf veya mezo yaptırman gerek.dermollerde kullan.igf daha etkili olabilir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

ibrahimolc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 19 Haziran 2022, 19:35:17 »
hocam finasteridde bazıları libido eksikliği vs. yan etkilerden bahsetmiş o gözümü korkuttu acıkcası prp ve mezoterapi yaptırmak istiyorum ama sitedeki bazı arkadaslar etkisini görememiş bosuna paran gitmesin dediler.iyi bir yer örneği verseniz nereyi verirsiniz prp ve mezoterapi konusunda?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 19 Haziran 2022, 21:09:34 »
 hiçbir yeri bilmiyorum iyi yapan kotu yapan.ama yapan yerin iyi olması çok onemli.tecrubesine bak drun.mezoterapinin içine dht kovucuda koyuyorlar.genelde mezo prp falan saçı seyrek ince olanlar memnun olur kalınlaştırır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram