Gönderen Konu: PRP ve Mezoterapi  (Okunma sayısı 3522 defa)

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Ynt: PRP ve Mezoterapi
« Yanıtla #30 : 20 Haziran 2022, 09:49:04 »
Dostum konuyu biraz toparlamak gerekirse; sizin saçınız büyük ihtimalle medikal tedavilere olumlu yanıt verir.  Prp ve mezoterapiler saçlarını kaybetmiş kişilerde fayda sağlamıyorlar, sizin durumunuzdaki kişilerde etkili olmaları beklenir ancak sürekli yaptırmanız lazım. Diyelim ki 6-8 seans yaptırdınız ve olumlu sonuç aldınız bu durumu korumak için belli aralıklarla tekrar yaptırmanız gerekir. Bu da maliyetli olacaktır. Finasterid bence en etkili çözüm ama eğer çekiniyorsanız xpecia'yı deneyebilirsiniz, karar sizin. Ayrıca minoxidil içermeyen losyonlardan yararlanabilirsiniz. Forumda panplus veya procapil içerenlerden bir tanesini seçip kullanabilirsiniz. Ancak unutmayın bu tedavileri kestiğiniz zaman saçlarınız dökülür. Burada amaç çalışma hayatına atılıp para kazanana kadar saç ekim sürecini ertelemek olabilir. Saç ekimi yaptıracağınız zaman forumda herkesin iyi sonuçları üzerinde hemfikir olduğu merkezlerden birisini seçiniz, acele etmeyiniz. Bu merkezlere paranız yetmiyorsa para biriktirin derim. AHD, Asuman Hair, Serkan Aygın, Asmed benim beğendiklerim arasında olanlar. Herhangi bir klinikten aramaları ve ikna edici konuşmaları sizi etkilemesin, forumdaki sonuçlara itibar ediniz.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

ibrahimolc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 20 Haziran 2022, 18:34:26 »
kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim en yakın zamanda tedaviye baslayıp sonuclarını paylasacagım ki belki gören olur faydamız dokunur.

Durez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 28 Haziran 2022, 13:42:08 »
PRP ve mezoterapi gibi uygulamalarda merkezden merkeze çok fiyat farkı olabiliyor, bunun sebebi nedir? Bu alanda güvenilirliğin ölçütün nedir, bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa çok memnun olurum.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 28 Haziran 2022, 14:25:05 »
Merkezin fiyat politikası ve kullanılan ürünlerin maliyetleri fiyatı belirliyor. Yaptıracaksanız hangi ürünleri kullandıklarını sorun ve farklı merkezlerden fiyat alın derim. Ürünlerin içerik bilgilerine markaların web sayfasından ulaşabilirsiniz. Bir dönem incelemiştim o zamanlar Ceragen CYJ Hair Filler ve Benev GF Hair Care Complex dikkatimi çeken iki ürün olmuştu.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Facebook Twitter Instagram