Gönderen Konu: Dutasterid Tek Başına Yetersiz Gibi Düşünmekteyim  (Okunma sayısı 770 defa)

brky34

• Yeni üye
  • *
Dutasterid Tek Başına Yetersiz Gibi Düşünmekteyim
« : 09 Haziran 2022, 17:40:41 »
Arkadaşlar merhaba aranızda yeni gözüksemde gölge kullanıcı olarak yıllardır takibe aldığım bir platformdur

4 yıl önce kullanmış olduğum tedavi min+dut + miracle + dermaroller + 1/4 finas 6 ay içerisinde harika bir sonuç almıştım tabi bu şok dökülme sonrası hevesim kırılmıştı saçlarım seyrekleşmeye başladığında ilk olarak sadece min + dut olarak tedaviye devam ettim 1 yıl bu ayarda kullandım fakat sonuç yine aynıydı ardında tedaviye tekrardan finas ekledim ama ne hikmetse o yıllar önce verdiği etkiyi hissettirmiyordu sonra tedaviyi değiştirmeye karar verdim

6 aydan itibaren hergün sabah tok karnıma avodart kullanmaktayım , minoxidi bıraktım çünkü internet üzerinde satılan 3 al 2 öde olanların hepsi fasa fiso bu işin artık güvenilebilir tarafı yok çamaşır suyu testlerini bile yapıyorum fakat o minox yıllar önce kullandığım minoxlarla alakası yok.

6 aydır dutas kullanmaktayım
2 ay önce tedavime test sonuçları gereğince b12 , d3 vitamini ekledim ve zeytinyağı sarımsak + karanfil suyu + dermaroller hunnap keçi boynuzu özü vitamin takviyeli olarak kullanmaktayım. Demem o ki eskiden internette satılan arak pak darau markalar vardı efsane sonuçlar veriyordu sanki arap bulmuş malı fazla fazla koymuş şişeye kime tavsiye etsek herkesde bob marley etkisi yapıyordu şimdikiler ise aman diyorum uzak durun :) artık piyasa okadar sıkıntılı bir vaziyet almışkı kimse aldığı ürünün orjinal olup olmadığını sorgulayamıyor , bu nedenle belli başlı firmalar var kg olarak minoxidil satan ortaköy yapalım herkez alsın malını koysun kilere emin olun eczanede satılanlar bile şüphe uyandırıcı çünkü piyasada satılan hiçbir minox ürünlerinin koruma bandı yok aç kapağını koy suyu devam et... bu nedenle kendin yap kendin hazırla en temizi bu gelelim dutas'a öyle oha dedirtecek etkisi yok o eski kullandığımız orjin façalı minox olsaydı ciddi anlamda level atlardık durum vaziyet bu beyler.. şu bir gerçek sarımsak zeytinyağı + dermaroller saça gerçekten iyi geliyor ama bir minox etkisi beklemeyin dökülmem 0 denecek kadar az dutas ciddi ciddi dökülmeyi kesiyor ama yeni kök oluşumunu destekleyecek ciddi bir etken olmadığı için tedavi belkide sıkıntılı.. bu nedenle 1 yıl finas kullandım 6 aydır dutas kullandım yan etki sadece fazla idrara gidiyorum alet hırdavat yerli yerinde çok şükür onun haricinde dutas sanırım kişiden kişiye etkili yinede 1 yıl olarak devam edeceğim dutasa....

titanic5

• Hero Member
Ynt: Dutasterid Tek Başına Yetersiz Gibi Düşünmekteyim
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2022, 17:47:29 »
2 yıldır Fin kullanıyorum. Dökülme neredeyse tamamen durdu

Ama Dut kullanmam

brky34

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dutasterid Tek Başına Yetersiz Gibi Düşünmekteyim
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2022, 17:53:21 »
2 yıldır Fin kullanıyorum. Dökülme neredeyse tamamen durdu

Ama Dut kullanmam

Dökülmeyi 6 ayda dutasterid'de komple durduruyor önemli olan yeni saç teşvik etmek. Bu durum ile alakalı yakın zamanda after before fotolarım mevcut farklı bir konu üzerinden yayınlayacağım fakat , benim tek sıkıntım piyasadaki bütün minoxlar güven vermiyor bizde alternatif tıbba yöneliyoruz :)

Facebook Twitter Instagram