Gönderen Konu: Asuman Hair ve Medeks Arasında Tercih  (Okunma sayısı 11124 defa)

halu80

• Sr. Member
Ynt: Asuman Hair ve Medeks Arasında Tercih
« Yanıtla #15 : 13 Haziran 2022, 02:21:14 »
Bu tip açıklıklarda asmed ekime uygun değilsin,finasterid kullan falan diyor,zekeriya kul vs doktorlar ekmiyor bile riske girmek istemiyor,diğer çoğu merkez 2 ye bölelim frontal,sonra verteks diyor ama Medeks komple giriyor ve başarılı bi şekilde çıkıyor o yüzden geniş açıklıklarda medeks diyorlar ve fiyatı uygun diye tabi..İyi araştırmışssın,karar vermek zor,analizinde katılmadığım noktalar; Asuman Hairin ön çizgisini doğal bulman,bu ön çizgiler forumda nasıl bu kadar doğal bulunuyor anlamıyorum bence gerçekten yapay duruyor çoğu ama hakkını verelim fire oranı çok düşük,ektiği çıkıyor ki saç ekimi kellikten kurtulmak için kafada saç olması için o yüzden tercih edilebilir,bide medeksi ucuz bulmuşsun ama tam tersi bence pahalı olan diğerleri olabilir bu işin hakkı 15 k civarı lakin diğer merkez forumda popüler olduğu için 8k 10k 15k,20k sonra 25 k ya dayandı,şimdi medeks popüler olmaya başladı o da 1,2 yıla yetişir onlara

Malesef bende Asuman da ektirdim, en büyük pişmanlığımı yaşattı bana. Ön hat doğallıktan 100% uzak. Çokluları ekti tüm, aynaya bakınca kendim nefret ediyorum artık!

Arkadaş senin konuya gelince. Açıklığın çok geniş, bir ekimle kapanacak bir durum değil. İki ekime bölmen gerek. 1 ekimle donör bölgen çok hırpalanır ve belki toplanmaz.

Bana sorarsan kafa yapın çok iyi, kısa kes ve ekime bulaşma. Boşuna kendini strese sokma. Ekime girersen bir daha böyle kısa kesemessin. Bence önce bir kaç ay böyle gez, alıştır kendine.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 13 Haziran 2022, 02:36:18 »
Malesef bende Asuman da ektirdim, en büyük pişmanlığımı yaşattı bana. Ön hat doğallıktan 100% uzak. Çokluları ekti tüm, aynaya bakınca kendim nefret ediyorum artık!

Arkadaş senin konuya gelince. Açıklığın çok geniş, bir ekimle kapanacak bir durum değil. İki ekime bölmen gerek. 1 ekimle donör bölgen çok hırpalanır ve belki toplanmaz.

Bana sorarsan kafa yapın çok iyi, kısa kes ve ekime bulaşma. Boşuna kendini strese sokma. Ekime girersen bir daha böyle kısa kesemessin. Bence önce bir kaç ay böyle gez, alıştır kendine.
Hocam aynaya bakınca nefret edecek kadar da yapay değil sanki,benim bahsettiğim doğallığıyla ön plana çıkacak kadar doğal olmadığı şeklinde mesela Koray Erdoğan,Kul,Keser,Hakan doğanay ekimleri kadar doğal değil demek istemiştim,yoksa rahatsız edici bi görüntü ben sezemedim.
  • Yaşınız 31

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 13 Haziran 2022, 02:46:39 »
Hocam işte o risk var mıdır onu öğrenmeye çalışıyorum. Yani tecrübeli ve bu konuda bilgili arkadaslara 2 merkez arasında net bir kalite farkı var mı diye soruyorum. Para konusunda o kadar iyi bir maddi durumum yok ama artik bu ülkede o paralara yapılacak çok bir şey kalmadi bari kafamızda saç olsun psikolojimiz düzgün olsun kafasındayım :) 1- Finasterid kullanıp kullanmamaya karar vermek 2- Merkez seçimi benim en zorlandığım konular oldu :)
Risk şu dostum;Medeksin son zamanlardaki ekimleri çok başarılı,Asuman Hair in neredeyse bilinen tüm ekimleri çok başarılı..Medeks hakkında eskiden çok şikayet var,şimdi ise aşırı memnuniyet,Asuman Hair hakkında ise ne eski ne yeni hiç şikayet memnuniyetsizlik duymadım..Medekste son dönemi baz alırsan risk yok,genel olarak baz alırsan risk var..Ki bence saç ekimi tercihi merkez ismiyle yapılmaz,kanalı kim açacak,grefti mikromotorla kim alacak,kim ekecek,bu kişiler bu işi daha önce kaç kere yaptı ve başarı oranı ne? Bu soruların cevabıyla doğru seçim yapılır benim fikrimce.Asuman Hairin daha gözde olmasının sebebi bu riskin azlığı zaten,mesela Asuman Hairden daha doğal eken var ama başarı oranı daha az,Asuman Hairden daha geniş açıklık geçen var ama başarı oranı daha az,farkı bu istikrar.
  • Yaşınız 31

runod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 13 Haziran 2022, 10:23:22 »

Dostum öncelikle geçmiş olsun, mağduriyetin için çok üzgünüm. Bu konuda Asuman Hanım işinin arkasında durmadı mı? Revize önermiyor mu? Ben bu konuda mağdur olarak senin dışında birini görmedim, merkezle iletişime geçmedin mi hiç?
Saç konusunda da yaklaşık 1 senedir bu şekilde kullanıyorum, ekimden istediğim başarıyı alamazsam da full kazıtıp da kullanabilirim sorun değil. Tek ekimde halletme düşüncem de yok. Ama daha 23 yaşındayım ve bu şeklime alışamadım bir türlü.

runod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 13 Haziran 2022, 10:30:31 »
Risk şu dostum;Medeksin son zamanlardaki ekimleri çok başarılı,Asuman Hair in neredeyse bilinen tüm ekimleri çok başarılı..Medeks hakkında eskiden çok şikayet var,şimdi ise aşırı memnuniyet,Asuman Hair hakkında ise ne eski ne yeni hiç şikayet memnuniyetsizlik duymadım..Medekste son dönemi baz alırsan risk yok,genel olarak baz alırsan risk var..Ki bence saç ekimi tercihi merkez ismiyle yapılmaz,kanalı kim açacak,grefti mikromotorla kim alacak,kim ekecek,bu kişiler bu işi daha önce kaç kere yaptı ve başarı oranı ne? Bu soruların cevabıyla doğru seçim yapılır benim fikrimce.Asuman Hairin daha gözde olmasının sebebi bu riskin azlığı zaten,mesela Asuman Hairden daha doğal eken var ama başarı oranı daha az,Asuman Hairden daha geniş açıklık geçen var ama başarı oranı daha az,farkı bu istikrar.

Aynı şekilde düşündüğümden medeksin son sonuçları çok cezbetse de Asuman Haire gidiyor kafam. Gerçekten önemli bir fiyat farkı var ama Asuman Hanımın profesyonelliğini ve istikrarını beğeniyorum. Doğallık konusunda da bariz göze çarpan kötü bir örnek görmedim ben. Olması durumunda da yaptık bitti kafasında yaklaşmaz bence, üzerine düşeni yapar diye düşünüyorum. Dedikleriniz çok doğru, Asuman Hanımla görüşmeyi düşünüyorum görüşmede de kendisine ileteceğim, kanalı kendisinin açmasını ve ekimde de Elif Hanımın ( ismi sanırım buydu forumda çok başarılı zikrediliyor ) yapmasını talep edeceğim.
Medeksteki diğer endişem, kampanya kapsamında 2 ayda 200 ekim yapacaklar. Bir de yeni yerlerine geçiyolarmış sanırım. Sanki ek-gönder yapıp yollayacaklar gibi. Umarım yanılıyorumdur, aslında gidip görüşmek tercihin belirlenmesini sağlar fakat şehir dışından geleceğim için anlaşıp gelmem gerekiyor. Bu da sıkıntı yaratıyor bana.

runod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Haziran 2022, 10:32:27 »
Medeks dostum Medeks
Konumu incele
Asuman Hair  Medeks in  çalıştığı açık alanlar ile uğraşmıyor ve bence fiyat performans olarak medeks ile mukayese edilemez
Tabi nihai karar siZin

Hocam ekiminizi çok beğendim, kim yaptı ekiminizi Medekste? Asuman Hanım uğraşmıyor derken, yapıyor aslında neden yapmasın? Fiyat performans konusundaki düşünceniz kesinlikle doğru fakat başarı oranına bakıldığında riske etmeye değer bir meblağ mı bilemiyorum 15 bin gelir gider ama bu kafa hep benle gelecek :)

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 13 Haziran 2022, 20:01:25 »
Bütün planlamayı Gökhan bey yaptı ön çizgi vs Elif hanım mikrometre ve kanal işlemini gerçekleştirdi sonradan 500 greft te Gökhan bey aldı malum açıklık geniş ben Medeks i kesinlikle tavsiye ederim

DEMİRBİLEK

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 19 Haziran 2022, 11:02:06 »
Bütün planlamayı Gökhan bey yaptı ön çizgi vs Elif hanım mikrometre ve kanal işlemini gerçekleştirdi sonradan 500 greft te Gökhan bey aldı malum açıklık geniş ben Medeks i kesinlikle tavsiye ederim
bende de aynı ekip yaptı işlemleri

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 20 Haziran 2022, 06:27:43 »
Şimdi açıklık fazla
Zaten iki ekime ihtiyacın var

Ama iki merkez arasında kıyas yapmak da doğru değil
Çünkü iki merkezin arasında ki fiyat farkı şu an 15 bin tl

Yani kıyas yapabilmek için iki merkezin fiyatının aynı olması lazım

Fiyatının hakkını veren o fiyat bandındaki en iyi merkezlerden biri medeks
Asuman hair de fiyatını fazlası ile hak edem bir merkez

O yüzden bu başlık doğru değil.
Global Moderator

runod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 20 Haziran 2022, 12:35:53 »
Şimdi açıklık fazla
Zaten iki ekime ihtiyacın var

Ama iki merkez arasında kıyas yapmak da doğru değil
Çünkü iki merkezin arasında ki fiyat farkı şu an 15 bin tl

Yani kıyas yapabilmek için iki merkezin fiyatının aynı olması lazım

Fiyatının hakkını veren o fiyat bandındaki en iyi merkezlerden biri medeks
Asuman hair de fiyatını fazlası ile hak edem bir merkez

O yüzden bu başlık doğru değil.

Sevgili Hintell, fiyattan ziyade başarıya endeksliyim zira para gelir gider ama başarısız işlemin dönüşü yok diye düşünüyorum. Medeks son zamanlarda çok başarılı işlemler yapıyor ama geçmişte kötü sonuçları da var ve fazla greft ile çalışmaları biraz ürkütüyor beni. Yapım gereği de fazla garantici bir insan olduğumdan dolayı bütcem elverdigi icin Asuman Hanımı tercih edeceğim. Benim gibi ikilemde kalan arkadaslara da bütceleri doğrultusunda iyi araştırma yapmalarını tavsiye ederim. Yardımcı olan tüm dostlara sevgiler.

kellim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 20 Haziran 2022, 13:26:37 »
Bütçe varsa tabiki Asuman hair
  • Ekim Merkezi ismi medeks
medeks

Facebook Twitter Instagram