Bu tip açıklıklarda asmed ekime uygun değilsin,finasterid kullan falan diyor,zekeriya kul vs doktorlar ekmiyor bile riske girmek istemiyor,diğer çoğu merkez 2 ye bölelim frontal,sonra verteks diyor ama Medeks komple giriyor ve başarılı bi şekilde çıkıyor o yüzden geniş açıklıklarda medeks diyorlar ve fiyatı uygun diye tabi..İyi araştırmışssın,karar vermek zor,analizinde katılmadığım noktalar; Asuman Hairin ön çizgisini doğal bulman,bu ön çizgiler forumda nasıl bu kadar doğal bulunuyor anlamıyorum bence gerçekten yapay duruyor çoğu ama hakkını verelim fire oranı çok düşük,ektiği çıkıyor ki saç ekimi kellikten kurtulmak için kafada saç olması için o yüzden tercih edilebilir,bide medeksi ucuz bulmuşsun ama tam tersi bence pahalı olan diğerleri olabilir bu işin hakkı 15 k civarı lakin diğer merkez forumda popüler olduğu için 8k 10k 15k,20k sonra 25 k ya dayandı,şimdi medeks popüler olmaya başladı o da 1,2 yıla yetişir onlara
Malesef bende Asuman da ektirdim, en büyük pişmanlığımı yaşattı bana. Ön hat doğallıktan 100% uzak. Çokluları ekti tüm, aynaya bakınca kendim nefret ediyorum artık!
Arkadaş senin konuya gelince. Açıklığın çok geniş, bir ekimle kapanacak bir durum değil. İki ekime bölmen gerek. 1 ekimle donör bölgen çok hırpalanır ve belki toplanmaz.
Bana sorarsan kafa yapın çok iyi, kısa kes ve ekime bulaşma. Boşuna kendini strese sokma. Ekime girersen bir daha böyle kısa kesemessin. Bence önce bir kaç ay böyle gez, alıştır kendine.