doktor gibi ilac oneriyorsunuz cok yalnis finasteridle dediginiz ilacin ileriye donuk yan etkilerinden haberiniz varmi? recete yazar gibi yapmayin lutfen
Kardeşim ön yargılı olma. Saç tedavisi konusunda dermatoloğun önereceği etkili ilaçlar çok sınırlıdır. En etkisi finasterid. Bununla beraber kullanılan da minoxildil.
Doktorlar faklı bir şey önermiyor zaten. Önereceği şeyler standarttır. Hatta bir çok tedaviden haberdar bile değildir. Çünkü saç dökülmesi mevzusu üzerine bireysel bir araştırma yapmazlar. Aynı bizim gibi ancak bunun üzerine araştırma yapan şirketleri araştırır ve Türkiye de satılırsa ou tavsiye edebilirler.
Türkiye de olmayan ve doktorların varlığından dahi haberdar olmadığı etkili ilaçlar var.
Ru, sepiprant mesela. Ancak Türkiye ye getirmek yasak bir, ikincisi araştıran bilir. Zaten tıp fakültesinde nasıl döküldüğü üzerine ders veriliyor. Asırlar boyunca mevcut olan bir rahatsızlık ve 6 yıla sığmayacak büyük bir araştırmaya muhtaç olduğundan, yollara göre şansa bulunmuş tedavilerin etkisini araştırıyorlar ancak. Minoxil tansiyon ilacı. Finasterid prostat ilacı mesala.
Yani hususi olarak bunun üzerine araştırmayı zaten yapan şirketler belli..
Şuna emin ol ki, saç dökülmesi üzerine sıkıntı çekmiş ve mecbur araştırma içine girmiş biri, medikal tedavi yöntemlerini bir doktordan daha fazla bilir. Yanlış anlaşılmasın, ilacın nasıl etki ettiğini, kimyasını, işleyişini demiyorum. İlaçların varlığından haberdar olmak cihetiyle diyorum.
Ru yu ve sepiprantı bilselerdi şuan millet kullanıyor olurdu.
Sonra spectral dnc, roaine foam...
Ah ah yurt dışından 400 tl ye sipariş vermiştim.
Düşün hangi doktor önerecek? Bilmediği ve ülkede olmayan bir şeyi öneremez.
Yada sırf firmalardan kazanmak için hiç bir işe yaramayan, "saç dökülmesine kesin çözüm" afişleri ile dolu ilaçları önerecek... İşte ya o doktor onun nasıl etki ettiğini bilmiyor ki öneriyor, yada para pul için insanların kazancını çalıyor...