Gönderen Konu: Saçlarım zayıflamıştı, düzeliyor..  (Okunma sayısı 7671 defa)

slazanger

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarım zayıflamıştı, düzeliyor..
« : 19 Eylül 2017, 22:37:09 »
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar..

Şimdi yazacaklarımı saçları benim gibi  zayıflamış arkadaşlar sıkılmadan muhakkak okusun yararım olacaktır...

Benim saçlarım seyrek değil hatta cumartesi günü Bursa'da Dermatolog Murat Küçüktaşa gittim.  Oradaki diğer  hastalar  doktora gelmeme şaşırdılar ne gerek var dediler.
Doktora gittim çünkü bu yaşıma kadar takmadığım en fazla babama benzerim ( şakakları açık ve hafif tepesi açık ) diye önemsemedim. Ama gün geçtikçe dahada soldular tarayamaz hale geldim. Ve tepe bölgemde seyrelme ve aktif dökülme başladı. Dayım babamdan daha seyrek saçlı ona benzeyeceğim diye korktum.

27 yaşımda seyrek saç istemiyorum evlenmeden özgüvenimi kaybedemem. Hasta olduğumu kabul ettim bakın bu çok önemli.. İnternetten derin bir araştırma yaptım mezoterapiden tutun prp, finasterid, hepsini okudum. Benim derdim ektirmek değil olanı korumak kaybetmemek. Zaten dr bey sana saç ekimi olmaz ekim için kelleşme gerekiyor dedi. Sonra muayene yaptı önde ortada dökülme çok az ama tepede bir çekti 5-6 tane eline geldi..  İnanın bana nefesim kesildi. Zaten saçlarımdan dolayı 1 aydır inanılmaz moralim bozuk ve sinirliyim.

Tahmin edeceğiniz gibi genetk ve hormonal dökülmeymiş. Korkmamı doğarken genlerime bunun yazıldığını ama çaresinin olduğunu söyledi. Ben gerekirse ekim istiyorum dedim çünkü en ufak bir seyrelmeye bile tavizim yok. Boşalma oldukça ekim yapılamayacağını yapsa bile diğerleri gidnce anlamı kalmayacağını söyledi. İlk baş durdurup güçlendireceğiz dedi. Zaten kel olmayacakmışım en fazla tepem biraz daha açılıp şakaklar ilerlicekmiş. Bu yaşa kadar çok dökmediğimi söyledi.

Kağıdı eline alıp şu ilaçları yazdı;
1- Bioxinin forte
2- Sawpoo şampuan
3- Alopecia 10000mg Biotin
4- Proscar 1/4

Ayrıca prp + mezoterapi başlayacağız sonuç almama gibi bir durum imkansız,
zaten  şunlardan hariç başka tedavide yok dedi. Malum soruları sordum mixoxidil daha kötü döküyormuş proscar cinsel isteksizlik yapıyormuş falan. İnternet kadar kirli bir ortam yok onları yazanların ne eğitimi varmış kim onlar falan ters yaptı :) Sadece minoxidili uzun bir süre bırakmamamı proscarında ancak yüzde 2 cinsel isteği engelleyeceğini söyledi.

Muayeneye giderken  prp için gitmiştim saolsun mezoterapiyide yanında ücretsiz yaptı. İki işlemi yaparken bile uzandığım yere 20-30 tel saç dökülmüş hemşireler acır gibi baktı suratıma. Doktor sıkma canını yenileri gelecek dedi.

Saçlarımda gözle görülür birşey yok ama emin adımlarla seyrek saçlılığa gidiyordum. Cumartesiden sonra bugün 3.gün ve şimdi size birşey söyleceğim inanmayabilirsiniz,psikolojik diyebilirsiniz ancak gerçekten şu an tek tel bile dökülmüyor. Ve saçlarım kendini toparlamaya başladı. Bence bunda prp ve mezoterapinin katlısı büyük. Muhakkak yaptırın. İşlem ücreti maddi açıdan biraz  pahalı seansı  300₺ . Ancak saçımdan pahalı değil. Tedavimden sonra size önce ve sonra fotoları atıcam umarım herşey böyle yolunda gider.

Herkese acil şifalar...

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçlarım zayıflamıştı, düzeliyor..
« Yanıtla #1 : 21 Eylül 2017, 06:16:24 »
tedavi oncesi sorunası resimleri beklioz
saçları ekmeydi dersin

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Eylül 2017, 13:20:14 »
evet ilaçları alınca prp yaptırınca saçın hacim artışı yaşamıştır kalınlaşmıştır teller   ..tedavi disiplin ister bırakma devam et
« Son Düzenleme: 21 Eylül 2017, 13:27:52 Gönderen: ruhi mücerret »

slazanger

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Aralık 2017, 20:48:49 »

4. Ayımdayım. Minoxidili 1.5 ayın sonunda bırakmıştım.
Dökülmeyi inanılmaz arttırdı bende.
Finasterid ve biotine devam ediyorum şu an saçlarım çok iyi durumda Allah bozmasın günde en fazla 10 tel döküyorumdur 5 tanesi duşta olmak üzere.

Resim atıcam demiştim bakabilirsiniz arkadaşlar. Ayrıca merak edenler için cinselliğime bir zararı olmadı :) Gelecekte ne olur bilmiyorum ama bu riski aldım sanırım.

perseus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2018, 04:05:27 »
gayet iyi hocam devam edin .

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2018, 12:12:47 »
işe yarıcaksa zaten en basta dokulmeyi çok arttırıo minoxidil ne kadar artırırsa o kadar iyi bu işe yarayacağının gostergesi 90.gun gelicekgti o saçlar herneyse boylede iyi saçların
saçları ekmeydi dersin

PappiChulo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Ocak 2018, 20:06:45 »
Hocam proscarın dozunu 1/5 e indirmenizi tavsiye ederim. Ben de 1/4 kullandım 3 ay sonra ağır testis ağrısı uykusuzluk halsizlik vs yaşamaya başladım. Dozu 1/5 e indirdim 2 ay önce. Şu an çoğunlukla geçti şikayetlerim. Saç dökülmesi de artmadı.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Ocak 2018, 21:21:08 »
bu onemli bir bilgi
saçları ekmeydi dersin

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Ocak 2018, 21:30:31 »
Hocam proscarın dozunu 1/5 e indirmenizi tavsiye ederim. Ben de 1/4 kullandım 3 ay sonra ağır testis ağrısı uykusuzluk halsizlik vs yaşamaya başladım. Dozu 1/5 e indirdim 2 ay önce. Şu an çoğunlukla geçti şikayetlerim. Saç dökülmesi de artmadı.
bence sen direk bırak .baya riskli yan etkiler yaşamışsın kes at proscarı

Fatih33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Ocak 2018, 20:49:18 »
Proscarı eczaneden reçetesiz alabilyormuyuz fiyatı nedir

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Ocak 2018, 21:53:15 »
alırsın pahalı bişi deil nete yaz çıkar fiyatı 5 ay gidio 5 e böl youtubede bolmesini anlatıo videoya adını yaz çıkar finasterid falan yaz 30_40 lira civarı sanırım fiyatı
saçları ekmeydi dersin

slazanger

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 14 Ocak 2018, 02:12:25 »
Proscarı eczaneden reçetesiz alabilyormuyuz fiyatı nedir

20₺ reçetesiz alabilirsin. Proscar ilacın adı ve 4 ay gidiyor.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 14 Ocak 2018, 02:40:59 »
Vay arkadas bu proscar ne proscarmış bir bana faydası olmadi galiba bu ilacın herkez öneriyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Ocak 2018, 18:12:10 »
Vay arkadas bu proscar ne proscarmış bir bana faydası olmadi galiba bu ilacın herkez öneriyor.

Bide bana :)
Global Moderator

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Ocak 2018, 21:42:21 »
Dht yi tamamen baskilamiyor. Dokulmesi agresif olanlarda cok etkili degil maalesef

Facebook Twitter Instagram