Gönderen Konu: 08.06.2022 İZMİR MEDİCAL HAİR SİBEL ULUSAN EKİBİ SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 12851 defa)

Alpha

• Hero Member
Ynt: 08.06.2022 İZMİR MEDİCAL HAİR SİBEL ULUSAN EKİBİ SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #31 : 14 Haziran 2022, 18:56:24 »
Maşallah çok sık olmuş ekim.

babel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 15 Haziran 2022, 11:26:43 »
Yıkama sonrası görünüm çok iyi. Temiz.

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 19 Haziran 2022, 19:09:45 »
Arkadaşlar herkese merhaba. Bir sorum olacak. Donör bölge iyileşiyor ama böyle ensemin beş altı yerinde elimi gezdirdiğimde küçük küçük diken gibi saçlar geliyor ve elim değdiğinde anlık olarak acıyor bunlar nedir bilen var mı? Ensemdeki diğer küçük saçlara dokunduğumda olmuyor ama bunlara dokunduğumda hissediyorum daha sert ve diken gibiler donör bölgede bulunan bazı saçlar.

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 21 Haziran 2022, 21:17:42 »
Arkadaşlar herkese merhaba. Bugün 13.günüm ve kabuk dökümü tamamlandı. Kliniğe gittim ve orada yaptılar son kez solüsyonlu yıkamayı. Açıkçası biraz sert yaptılar ve küçük iğne ucu kadar bir yer içten  kan topladı ama şu anda bir şey gözükmüyor. Donör bölgede görüldüğü gibi kızarıklıklar var ve inanılmaz kaşınıyor bir de sağa sola çevirirken kasılıyor donör bölgem Zafer Bey ince şekilde fito krem sürebilirsin bir hafta kızarıklıkları çok takma dedi. Donör bölge haricinde de öyle büyük bir problemim yok. Şunu eklemek istiyorum Sibel Hanım'ın tavrı hoş değildi benden hariç 2 hasta vardı ve resmen benim birkaç sorumun ardından ''Zafer Bey beyefendiyle siz konuşabilir misiniz'' diye seslendi kendisi de benim uzaktan geldiğimi bilmesine rağmen. Bir de sadece bundan sonra masajla yıka biraz 1.ayın sonunda da bastır dedi başka bir şey söylemedi. Arkadaşlar her zaman saç ektirmiyoruz ve bedava değil bu işlem. İşin zaten sorunlu kısmı ektirdikten sonraki kaygılar bu forum siteleri de bu kaygılara yönelik var zaten amaçlarından biri de bu buraya yazmamızın. Her neyse sonuç olarak Sibel Hanım'ın bugünkü tavrı hariç olumsuz bir durum yok şu an süreçle ilgili.

Şimdi iki sorum var arkadaşlar: Birincisi bu ensedeki kaşıntı ve kızarıklık için fito 1 haftada yeterli olur mu? İkincisi ben bir süredir klima mikrobundan çekindiğim için vantilatör kullanıyorum ancak o da yeterli olmadığı için yazın zor oluyor. Bugünden itibaren böyle sıcakladıkça duşa girsem 5 er dakikalık günde 2-3 kez sorun olur mu?

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 21 Haziran 2022, 21:18:48 »
Bunlar var bir de.

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 22 Haziran 2022, 11:32:39 »
Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Ibrhmarn

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 22 Haziran 2022, 13:53:10 »
Arkadaşlar herkese merhaba. Bir sorum olacak. Donör bölge iyileşiyor ama böyle ensemin beş altı yerinde elimi gezdirdiğimde küçük küçük diken gibi saçlar geliyor ve elim değdiğinde anlık olarak acıyor bunlar nedir bilen var mı? Ensemdeki diğer küçük saçlara dokunduğumda olmuyor ama bunlara dokunduğumda hissediyorum daha sert ve diken gibiler donör bölgede bulunan bazı saçlar.

Kok alimindan sonra donor bolge de soka ugrayan saclar oluyor. Iyilesme doneminde tekrardan uzamaya basliyorlar hocam. Bende de fazlasiyla vardi.
  • Ekim Tarihi: 24.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi MedicalHair Dr. Sibel Ulusan
  • Greft Miktarı 5274
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4, Solgar Biotin 5000 mg

Ibrhmarn

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 22 Haziran 2022, 13:58:02 »
Arkadaşlar herkese merhaba. Bugün 13.günüm ve kabuk dökümü tamamlandı. Kliniğe gittim ve orada yaptılar son kez solüsyonlu yıkamayı. Açıkçası biraz sert yaptılar ve küçük iğne ucu kadar bir yer içten  kan topladı ama şu anda bir şey gözükmüyor. Donör bölgede görüldüğü gibi kızarıklıklar var ve inanılmaz kaşınıyor bir de sağa sola çevirirken kasılıyor donör bölgem Zafer Bey ince şekilde fito krem sürebilirsin bir hafta kızarıklıkları çok takma dedi. Donör bölge haricinde de öyle büyük bir problemim yok. Şunu eklemek istiyorum Sibel Hanım'ın tavrı hoş değildi benden hariç 2 hasta vardı ve resmen benim birkaç sorumun ardından ''Zafer Bey beyefendiyle siz konuşabilir misiniz'' diye seslendi kendisi de benim uzaktan geldiğimi bilmesine rağmen. Bir de sadece bundan sonra masajla yıka biraz 1.ayın sonunda da bastır dedi başka bir şey söylemedi. Arkadaşlar her zaman saç ektirmiyoruz ve bedava değil bu işlem. İşin zaten sorunlu kısmı ektirdikten sonraki kaygılar bu forum siteleri de bu kaygılara yönelik var zaten amaçlarından biri de bu buraya yazmamızın. Her neyse sonuç olarak Sibel Hanım'ın bugünkü tavrı hariç olumsuz bir durum yok şu an süreçle ilgili.

Şimdi iki sorum var arkadaşlar: Birincisi bu ensedeki kaşıntı ve kızarıklık için fito 1 haftada yeterli olur mu? İkincisi ben bir süredir klima mikrobundan çekindiğim için vantilatör kullanıyorum ancak o da yeterli olmadığı için yazın zor oluyor. Bugünden itibaren böyle sıcakladıkça duşa girsem 5 er dakikalık günde 2-3 kez sorun olur mu?

Ekimden sonraki 3. Ayim ve kasinti bende halen devam ediyor hocam. Kizariklik cok olmasada biraz var. Bildigim kadariyla 5 aya kadar devam edebilir bu durum. Ben kendi haline biraktim yani.
  • Greft Miktarı 5274
  • Yaşınız 29

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 23 Haziran 2022, 14:06:47 »
Ekimden sonraki 3. Ayim ve kasinti bende halen devam ediyor hocam. Kizariklik cok olmasada biraz var. Bildigim kadariyla 5 aya kadar devam edebilir bu durum. Ben kendi haline biraktim yani.
Hocam sıcağa çıkmayıp terlemeyince çok problem olmuyor ama dediğin gibi devam edecek sanırım. Bir de merak ettiğim bir şey var. Şimdi saçlar ekildiğinde benim ön kısım tamamen boş değildi hatta 3 numara ile yakıştığını söyleyenler vardı. Şok dökülmede o olan kısım da gidecek mi yoksa orası kalacak mı? Eğer kalacaksa güzel olur şok dökülmeyi rahat atlatmış olurum

Ibrhmarn

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 23 Haziran 2022, 14:17:09 »
Hocam sıcağa çıkmayıp terlemeyince çok problem olmuyor ama dediğin gibi devam edecek sanırım. Bir de merak ettiğim bir şey var. Şimdi saçlar ekildiğinde benim ön kısım tamamen boş değildi hatta 3 numara ile yakıştığını söyleyenler vardı. Şok dökülmede o olan kısım da gidecek mi yoksa orası kalacak mı? Eğer kalacaksa güzel olur şok dökülmeyi rahat atlatmış olurum
Hocam ekim yaparken var olan saclarimizi gormezden gelerek yapiyorlar. Tabi aradaki bosluklari da hesap ederek kanal actiklarini dusunuyorum ve bu nedenle bazi mevcut saclarimiz zarar gormeyebilir. Fakat kendi saclarimiz da soka ugrayabiliyor cikmasi biraz zaman alabilir.
  • Greft Miktarı 5274
  • Yaşınız 29

wakeme

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun arkadaşım. Güzel bir ekim olmuş. Benim en çok merak ettiğim ekim esnasında ve sonrasında Ağrı oldu mu ?

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun arkadaşım. Güzel bir ekim olmuş. Benim en çok merak ettiğim ekim esnasında ve sonrasında Ağrı oldu mu ?

Teşekkürler hocam. Tabi ki ekimde ağrı ve acı oldu hem de öyle sinek ısırığı gibi hafif denemeyecek düzeyde. Ancak ekim sonrası acı yok ağrı var. Ben ödemi attıktan sonra pek bir ağrı kalmamıştı yani önemli olan ekim günü dayanabilmek. Acı eşiği herkesin farklıdır ama ben bir yerden sonra 14 saat boyunca orada  belli pozisyonlarda uzandığım için de ağrı oldu. Ama tabi gülü seven dikenine katlanıyor.

wakeme

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim. Biraz rahatladım. Ekim günümü atlattım mı yarısı bitti demektşr. Biraz ağrıya karşı hassasım

travis

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Iyi aksamlar. Planlaman guzel olmus. Şok dökülme basladi mi?

Facebook Twitter Instagram