Bunlar da diğer fotoğraflar. Benim sizlere sormak istediğim iki soru var. Şimdi ben dediğim gibi boyun yastığını kullanamadım o donör bölgesindeki ıslaklık rahatsız ettiği için ve hep yanağımın üstüne ama ekim bölgesi asla değmeyecek şekilde yattım bunun dezavantajının da ödem olduğunu biliyordum ancak başka seçeneğim yoktu. 3 günde gözlerim tamamen kapanacak kadar ödem oldu ancak şimdi 6.gün ve ödem artık bitti sayılır. 2.gün ilk uyandığım an (yan yattığımı söylemiştim) kafamı diğer tarafa çevirdim sıçrayarak ve çevirme esnasında ön ekim bölgesini yastığa orta şiddette vurdum. Herhangi bir kanama olmadı bölgemde ama vurduğum anda ekilen saçların içten battığını hissettim net şekilde. Bir problem olur mu? Fotoğraflarda görüldüğü gibi ön tarafta bir kanama yok.
İkinci sorum da şu ben birçok forum gezdim ilk gün dolaba çarpan da olmuş 2.gün kapıya vuran da ama bir kişi bile -kanama olanlar da dahil- 7 8 ay sonunda vurduğum ya da çarptığım yerde saç çıkmadı dememiş. Bu arada tabi ki orta şiddette çarpmalardan bahsediyorum hani ev içinde ya da arabaya binerken, uyurken olabilecek şiddette. Ben bu 2.günden sonra ara ara yastığa sürttüm mesela ve kafada hiçbir kanama olmadı ancak bu sabah yastıkta mesela çok küçük küçük 7-8 nokta şeklinde sarı sarı lekeler gördüm. Problem olur mu?