Gönderen Konu: 08.06.2022 İZMİR MEDİCAL HAİR SİBEL ULUSAN EKİBİ SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 12849 defa)

efsuncu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İyi günler arkadaşım. Geçmiş olsun. Ekimin çok hoşuma gitti. Sonucunu takibe aldım. Son durum nedir?

Ahmet Ali Selçuk

• Yeni üye
  • *
Merhaba. Öğretmenim. Buradaki yorumlar sonucunda Ben de Antalyadan gelip ektirmeyi düşünüyorum. Önerileriniz olur mu? ve referans olabilir misiniz?
Dr.Serkan aygın saç ekimi sonuçları
Saç ekimi forum

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İyi günler arkadaşım. Geçmiş olsun. Ekimin çok hoşuma gitti. Sonucunu takibe aldım. Son durum nedir?

Hocam 3 gün sonra fotoğraf yükleyeceğim 45 gün olmasını bekliyorum. Şok dökülme tam olarak dün sona erdi diyebilirim sadece 2 tane L şeklinde saç teli geldi elime. Ufak ufak sivilceler çıkıyor sadece 2-3 tanesi büyük ve içi dolu oldu diğerleri normal sivilceydi. Ben hiçbirini patlatmadım. Takviye olarak da sadece biotin kullanıyorum bir de şampuan olarak bebek şampuanı kullanıyorum. Ben süreci tamamen kendi haline bıraktım. Ama en çok dikkat ettiğim şey güneş ışığı oldu toplamda 42 günde 2 saat anca kalmışımdır güneş altında onun da zaten 1 saati denize girdim 2 gün önce odur:) Ekimden önce sigara günde 5-6 tane vardı bugün tam 6. hafta sigara hiç içmedim en azından şok dökülmeye belki biraz faydası olur diye sonuçta kan ne kadar hızlı dolaşırsa o kadar iyi sigara kan akışını yavaşlatıyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba. Öğretmenim. Buradaki yorumlar sonucunda Ben de Antalyadan gelip ektirmeyi düşünüyorum. Önerileriniz olur mu? ve referans olabilir misiniz?

Hocam selamlar. Öneri verebilmek için şimdilik erken şimdi sana ektir derim iyi ya da kötü olur bu sefer vebale girerim saç ekiminde 7-8 aydan önce kesin konuşma diyor herkes. Ama Sibel Hanım'ın ekim sonrası iletişiminden kesinlikle memnun değilim. Önceki iletilerde de belirttim nedenini.  Zafer Bey çok çok daha iyi iletişim konusunda. Ama ekimi soracak olursan onunla ilgili şimdilik bir şey diyemem. Bence sen Sibel Hanım'la ilgili açılmış diğer konulardan arkadaşlara ulaş onlar belki sana referans olur ya da  olumlu olumsuz bir yorum yapar.

cengo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun dostum. Çıkışlar başlayınca nasıl olur acaba merak ediyorum. Paylaşımı bırakma sakın.

wakeme

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
iyi gunler arkadasim  sok dokulme ne durumda ?

darwin

• Yeni üye
  • *
Merhaba Arkadaşım. Şu an nasılsın? PRP yapılıyor mu? Takviyelerde sorun oluyor mu? Senin ekimini takip edeceğim. İnşallah iyi olacak.

efsuncu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İyi haftalar. Son durum fotonu bekliyoruz.

Blazer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 08.06.2022 İZMİR MEDİCAL HAİR SİBEL ULUSAN EKİBİ SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #54 : 10 Aralık 2022, 13:41:53 »
Nasıl son durum ?

stcevik

• Yeni üye
  • *
Hocam son durum nedir ?
  • Ekim Tarihi: 11 Mart 2023
  • Ekim Merkezi ismi Dr. HakanClinic (Op.Dr. Hakan Bozkurtoğlu)
  • Greft Miktarı 4750
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Nature's Supreme Multivitamin for Men / Solgar Biotin / Nature's Supreme Omega-3 / 1/4 Proscar

Balus

• Yeni üye
  • *
evet son durum merakla bekliyoruz

Arsenal

• Full Member
iyi haftalar arkadasim  bekliyoruz

Kuantum35,5

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bizi unuttu malesef :(