Gönderen Konu: 08.06.2022 İZMİR MEDİCAL HAİR SİBEL ULUSAN EKİBİ SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 12834 defa)

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 08.06.2022 İZMİR MEDİCAL HAİR SİBEL ULUSAN EKİBİ SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #16 : 10 Haziran 2022, 23:33:58 »
Hayır hocam 1000 euro en düşük paket ortalama 18.000 tl yani

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 11 Haziran 2022, 00:10:04 »
Saç dökülme tipine  göre saç ekimin gayet güzel planlanmış görünüyor maşallah ön çizgin güzel ekim sıklığıda tatmin edici görünüyor kendi saçlarını korumak ve çıkışları desteklemek için medikal ürünlerde araştır kullan bence hayırlı olsun inşallah harika bir sonuç olur

Tşekkürler hocam

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 11 Haziran 2022, 00:11:34 »
Ekiminiz hayirli olsun. Umarim gonlunuzce olur takipteyim 👍
Sağol hocam teşekkür ederim

fatihulusoy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 11 Haziran 2022, 14:43:22 »
Güzel bir saç ekimi güzel bir planlama ve sık bir saç ekimi olmuş maşallah ön çizginizi de çok beğendim inşallah harika güzel saçlarınız olur.

babel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Haziran 2022, 09:29:43 »
Yıkama başladı mı?

durulsel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 14 Haziran 2022, 09:56:07 »
Geçmiş olsun kardeşim. Bütün açık olan yerlere ekim yapılmış. Takviyelerinde çok yerinde bence. İnşallah istediğin gibi olur.

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 14 Haziran 2022, 12:20:03 »
Arkadaşlar tekrar merhaba. Dün ilk yıkama yapıldı bugün 6. günüm. Genel olarak ilk 4 gün uyku açısından çok problemliydi. Ekim sonrası Zafer Bey donör bölgesinin sarılı ya da açık olmasını bana bıraktı ancak açık olursa daha hızlı kuruyacağını belirtti ben de açık bırakalım dedim. O alan açık olduğu için yatarken sürekli bir ıslaklık ve değişik bir his oldu o beni çok rahatsız etti bir de tabi ki kabuklanma hızlı başladığı için mikrop kapar mıyım korkusu oldu yaranın açık olması kaynaklı. Dün yıkamayı Sibel Hanım kendi yaptı bepanthol aldım zaten yıkama aşamaları belli yıkamaya 5-6 gün evde devam edip son gününde tekrar Sibel Hanım'a göstermeyi düşünüyorum. Şu anlık sadece biotin kullanıyorum takviye olarak. Bir de işte ekim günü alınan antibiyotikler var ama onlar zaten yarın bitiyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 14 Haziran 2022, 12:23:20 »
Açık olması daha iyi daha hızlı iyileşir tabi donör bölgeye antibıotik krem sürmek gerek ilk gün.
Saç ekilen alan sağlıklı yıkamaları düzenli yapmaya devam et
Uyku promlemi olması gayet doğal ilk 10 gün mecbur dikkat etmek gerekiyor ve zor zamanlar kabuk dökene kadar. Şu an için her şey yolunda hayırlısı olsun
Global Moderator

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 14 Haziran 2022, 12:30:34 »
Bunlar da diğer fotoğraflar. Benim sizlere sormak istediğim iki soru var. Şimdi ben dediğim gibi boyun yastığını kullanamadım o donör bölgesindeki ıslaklık rahatsız ettiği için ve hep yanağımın üstüne ama ekim bölgesi asla değmeyecek şekilde yattım bunun dezavantajının da ödem olduğunu biliyordum ancak başka seçeneğim yoktu. 3 günde gözlerim tamamen kapanacak kadar ödem oldu ancak şimdi 6.gün ve ödem artık bitti sayılır. 2.gün ilk uyandığım an (yan yattığımı söylemiştim) kafamı diğer tarafa çevirdim sıçrayarak ve çevirme esnasında ön ekim bölgesini  yastığa orta şiddette vurdum. Herhangi bir kanama olmadı bölgemde ama vurduğum anda ekilen saçların içten battığını hissettim net şekilde. Bir problem olur mu? Fotoğraflarda görüldüğü gibi ön tarafta bir kanama yok.
İkinci sorum da şu ben birçok forum gezdim ilk gün dolaba çarpan da olmuş 2.gün kapıya vuran da ama bir kişi bile -kanama olanlar da dahil- 7 8 ay sonunda vurduğum ya da çarptığım yerde saç çıkmadı dememiş. Bu arada tabi ki orta şiddette çarpmalardan bahsediyorum hani ev içinde ya da arabaya binerken, uyurken olabilecek şiddette. Ben bu 2.günden sonra ara ara yastığa sürttüm mesela ve kafada hiçbir kanama olmadı ancak bu sabah yastıkta mesela çok küçük küçük 7-8 nokta şeklinde sarı sarı lekeler gördüm. Problem olur mu?

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 14 Haziran 2022, 12:33:09 »
Açık olması daha iyi daha hızlı iyileşir tabi donör bölgeye antibıotik krem sürmek gerek ilk gün.
Saç ekilen alan sağlıklı yıkamaları düzenli yapmaya devam et
Uyku promlemi olması gayet doğal ilk 10 gün mecbur dikkat etmek gerekiyor ve zor zamanlar kabuk dökene kadar. Şu an için her şey yolunda hayırlısı olsun

Hocam yorumun için teşekkürler ancak Zafer hoca ekim sonrası fito krem ve bir sprey sürdü ben ekimin ertesi günü bir şey sürmedim şu anlık da şükür mikrop kapmadı akşam donör bölgenin fotoğrafını da atacağım şu an tek kişiyim zor oluyor.

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 14 Haziran 2022, 14:51:40 »
Ödem her ekimde oluyor 2 günde sert bir darbe iyi olmaz ama yastık olduğu için ben sorun olcağını düşünmüyorum her hangi bir sorun da görünmüyor saç ekim alanında

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 14 Haziran 2022, 14:54:03 »
Nasıl yatarsanız yatın o ödem olur
Donörde sıvı geliyor hissi hissetmen normal enjekte edilen sıvıları atıyor vucut donör bölgene.
Donör bölgeni kaşımamaua dikkat bu arada iz kalır kaşırsan.
Bunun dışında çarpma tabi sorun yaratabilecek durumlar ilk günler ama blr sorun oldumu diye sorarsan ekim alanı gayet sağlıklı duruyor ve bir sorun yok.
Geçmiş olsun kafana takma artık bu durumu.
Global Moderator

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 14 Haziran 2022, 16:07:57 »
Ödem her ekimde oluyor 2 günde sert bir darbe iyi olmaz ama yastık olduğu için ben sorun olcağını düşünmüyorum her hangi bir sorun da görünmüyor saç ekim alanında
Evet hocam yastığa çarptım ama dolap kapı falan çok dikkat ettiğim için onlara hiçbir temas olmadı

nonsense

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 14 Haziran 2022, 16:10:35 »
Nasıl yatarsanız yatın o ödem olur
Donörde sıvı geliyor hissi hissetmen normal enjekte edilen sıvıları atıyor vucut donör bölgene.
Donör bölgeni kaşımamaua dikkat bu arada iz kalır kaşırsan.
Bunun dışında çarpma tabi sorun yaratabilecek durumlar ilk günler ama blr sorun oldumu diye sorarsan ekim alanı gayet sağlıklı duruyor ve bir sorun yok.
Geçmiş olsun kafana takma artık bu durumu.
Hocam zaten taksam da bir şey değişmeyecek alıştım bu duruma artık 3 kez oldu 2 si sürtünme 1 i çarpma ve üçü de uykuda değil tam uyandıpım ilk an sıçrama ile oldu. Evet az önce de ikinci yıkamayı yaptım herhangi bir kanama olmadı yıkamalardan sonra dün ve bugün de. Teşekkürler hocam artık bundan sonra ilk fotoğraf güncellemesini kabuk dökümü ile yaparım inşallah haftaya

Facebook Twitter Instagram