İyi ki sana gelmemişim istanbula gitmeye üşeniyordum. düşünsene saç ekili yaptırdığın merkez kendi adına başlık açıyor en iyisi ibrahim erayhan diye tam bir komedi:)
Merhabalar
Yorumunuzdaki kendi reklamımı yapmak için başlık açtığım kanısına nasıl vardığınızı çok merak ediyorum!!! Emeğe ve kişiye saygı diye birşey kalmamış. Klavye başına geçen, ölçmede tartmadan, karşısındaki kişiyle konu hakkında konuşmadan, rahatça ve düşüncesizce karalayıcı yada olumsuz düşünce yaratan yorumda bulunabiliyor!!!
Mesleğime ve hastalarıma verdiğim değerden dolayı bu sayfada da kayıtlıyım. Sizin gibi yanlış değerlendirme yapabilecek maalesef çok fazla kişi olabildiğinden, hastalarımın yanlış yönlendirilmelerle muhatap olup, üzülmelerine engel olmaya çalışıyorum. İşimdeki hassasiyetimi benimle tanışma fırsatı bulabilirsen anlayacaksınızdır. Yada buradan size verdiğim cevaptan da bunu anlayabilirsiniz.
Umarım bu yazdıklarımdan, düşüncelerinizi birkez daha gözden geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Bu arada hastamın 6 yıllık araştırması olup, en son bende karar kılmıştır ve saç ekimini yapmışızdır. Reklam amaçlı burada konu açılmaz!!! Diğer sosyal medya araçlarından reklam yapılabilir ki, Reklama ihtiyaç duymayan birisiyim. Çok şükür 1-1,5 aylık süre sonrasına randevu verebiliyorum. Burada bulunmamdaki ama TAMAMEN hastalarım burada konu açtıklarından, onların yanlış değerlendirilmelere maruz bırakılmaması içindir. Ayrıca kendi hakkımda yapılacak yanlış değerlendirmeleri düzeltmek içindir. Herkes bu sayfaları kullanmayı beceremiyor yada ilgilenmiyor. Eğer reklam yapmak maksatlı bir amacım olsaydı çok fazla saç ekimim hakkında konu olurdu! bütün hastalarımı ısrarla buraya yönlendirir , herkesin sürecini anlatmasını isterdim.
Bu yazım, siz ve sizin gibiler için gerekli olduğunu düşünerek yazıyorum. Bu yazımı okuyan her kişi, Karşısında itham da bulunacağı kişi hakkındaki yorumlarına, saygı ve detaylı değerlendirme donelerine sahip olduktan sonra yapması gerektiğini Unutmasın Lütfen !!!
Forum kullanıcılarına Saygılarımla