Gönderen Konu: İBRAHİM ERAYHAN Bursa'da saç ektirebileceğiniz en iyi yer.  (Okunma sayısı 8556 defa)

Vatansever Türk

• Yeni üye
  • *
208 gün önce 3 görüşme sonrası İbrahim ERAYHAN hocaya güvendim ve saç ekimi yaptırdım. 7 ayıma gelmeme rağmen saçlarım SÜPER 😁😁😁

3 Prp mi yeni yaptırdım.

10 günde kafamda hicbir yara kalmadı.

Operasyon sırasında sıkıntı çekmedim , operasyon sonrası hafif ağrılarım oldu ama dik uyumak beni zorladı. 3 gün normal yatışa geçtim.

4 aya kadar saçlarım kirpik kirpik olmayacak derken birden saçlarım gürlesti ve saç telleri kalinlasmaya başladı.

Şuan gayet güzel oldu  1 sene sonunda nasıl olur bilemiyorum.

Emin ellerde yapılan Ekim gayet başarılı oluyormuş. 6 sene araştırdım İbrahim erayhana güvendim.

KEL ARKADASLAR HİC BEKLEMEYİN SACİNİZİ GÜVENLE EKTİREBİLİRSİNİZ. RESİMLERİ EKLİYORUM.

Vatansever Türk

• Yeni üye
  • *
Ynt: İBRAHİM ERAYHAN Bursa'da ektirebileceğiniz en iyi yer.
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2022, 14:08:00 »
208 gün önce 3 görüşme sonrası İbrahim ERAYHAN hocaya güvendim ve saç ekimi yaptırdım. 7 ayıma gelmeme rağmen saçlarım SÜPER 😁😁😁

KEL ARKADASLAR HİC BEKLEMEYİN SACİNİZİ GÜVENLE EKTİREBİLİRSİNİZ. RESİMLERİ EKLİYORUM.

hammut

• Sr. Member
Ynt: İBRAHİM ERAYHAN Bursa'da saç ektirebileceğiniz en iyi yer.
« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2022, 00:02:21 »
Bı şekilde paylaşım hiçbirşey ifade etmiyorum forum üyeler işlem öncesini ve aşma aşama süreci sizinle birlikte takip etmek ister güncel bir şekilde reklam kokusu aldım

Vatansever Türk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 08 Haziran 2022, 10:09:49 »
Bı şekilde paylaşım hiçbirşey ifade etmiyorum forum üyeler işlem öncesini ve aşma aşama süreci sizinle birlikte takip etmek ister güncel bir şekilde reklam kokusu aldım

Adam beni kellikten kurtardi, doğal bir Ekim oldu tüm resimleri atayım. Forumda yeniyim kullanmayı pekmbilmiyorum

Vatansever Türk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 08 Haziran 2022, 10:15:14 »

Vatansever Türk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 08 Haziran 2022, 10:30:10 »

Vatansever Türk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 08 Haziran 2022, 10:47:35 »

Son halimde böyle. 208 gün. İyice saç tellerinin kalınlaşmasıni bekliyorum... 3 Prp yaptirdim
 sonuçlar böyle. İnşallah sizlerde başarılı ekimler yaptırırsıniz. Benim önceliğim doğal bir görünüm olmasıydı ve bunu başardılar,

4200 grift ektiklerini söylediler.

snn016

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 08 Haziran 2022, 17:15:18 »
Güzel ekim yapmişlar ancak bu tur paylaşimlar ekim merkezine zarar verir. Forum kurallarina uygun paylaşim yapmaniz lazimdi.
  • Yaşınız 34

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 12 Haziran 2022, 22:57:15 »
Abi iyi güzel hayırlı olsun. Ancak aşama  olarak sıralı bir şekilde alsaydınız iyi olurdu. Ekim öncesi yandan üstten arkadan resim. Ve sonrası. Ardına döküm fotosu.. Sonra çok vaktiniz yoksa 1-3-5 vs vs ay diye paylaşım yapabilirdiniz. Hem tüm abiler de süreçi değerlendirir bakabilir yorum yapabilirdi diye düşündüm. Neyse tekrara hayırlı olsun abi güzel adına sevindim herkese mutlu günler 

Vatansever Türk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 12 Haziran 2022, 23:11:25 »
Abi iyi güzel hayırlı olsun. Ancak aşama  olarak sıralı bir şekilde alsaydınız iyi olurdu. Ekim öncesi yandan üstten arkadan resim. Ve sonrası. Ardına döküm fotosu.. Sonra çok vaktiniz yoksa 1-3-5 vs vs ay diye paylaşım yapabilirdiniz. Hem tüm abiler de süreçi değerlendirir bakabilir yorum yapabilirdi diye düşündüm. Neyse tekrara hayırlı olsun abi güzel adına sevindim herkese mutlu günler

Gezinirken farkettim sayfayı inceledim biraz. Kullanmayı pek bilmem, birşeyden memnun kalmadanda  tavsiye etmeyi sevmem.

1 Kasım gibi niyetlendim. yaptığı kişileri görünce görüşme kararı aldim. 3 kez görüşmeye gittim.

11 Kasım'da edildi.

Nisana kadar saçlar çıkmaya başladı ama çok zayıflardi ve hiç hoş degilerdi. Dedim boşuna ektirdim. Sonra bir anda kalinlasmaya başladı 😁

Şuan gayet güzel Prp yaptırdım hoca 1 sene ve hatta 1.5 sene sonra asıl saclarin olacak dedi.

Şuan bile idare eder ama ileride ne olur bilemiyorum. Siteyi kullanmayı bilmiyorum.

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 13 Haziran 2022, 01:42:23 »
Fiyat politikası değiştiği mi yoksa  aynı mı? Size ne kadar dedi acaba

Vatansever Türk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 13 Haziran 2022, 08:12:21 »
Fiyat politikası değiştiği mi yoksa  aynı mı? Size ne kadar dedi acaba

Suanki fiyatlar hakkinda Hiçbir bir bilgim yok. Ben 9000 TL vermiştim.  Dolar7- 8 TL idi

SaçekimUzmnİbrahimErayhan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 23 Haziran 2022, 16:57:46 »
Ömür boyu dökülmemesi diliyorum Çok güzel bir ifade değişikliğiniz oldu. Sağlıkla kalın 😊👍

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 24 Haziran 2022, 23:06:56 »
 tabiki daha sonuca var.buu açıklığı herkes kapatırda doğallığı nasıl olur sınıfı gecen bir ekim olucak.ibrahim eryamanda yavas yavas adını duyuruyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Haziran 2022, 17:22:50 »
Öncelikle bu sonuç ve konu forumu ilgilendiren bir konu değil
Aksine bu tarz reklamlarla forumun kurallarına aykırı davranarak
Merkeze karşı tavrımıza neden olur.

Forum da paylaşılmayan 12 ay boyunca takip etmediğiniz bir ekim sonucu bizi ilgilenmez
Her merkez arada iyi sonuç alabilir bu başarılı olduğu anlamına gelmez
Forumda başarılı bulduğumuz ekim merkezlerinin onlardan bağımsız en az 100 yakın konusu vardır
Kısaca bu foruma kendini kabul ettirmek zordur.

Bunun dışında bursanın en iyisi filan bunu geçelim bu ekim çok kaliteli bir ekim değil bana göre eğer en iyisi buysa bursadan uzak duralım filan deriz olmaz ondan söyledim:)

Gerek yok böyle konulara.

Bu merkezinde en az 10 ekimini hasta paylaşımı olarak
Görmeyen kimse tercih etmesin

Bu ara kendi geliyor böyle konular açılıyor

Biraz kendisine karşı daha dikkatli olmamıza neden olacaktır.

Ekime ve sonuca gelirsek sıradan bir saç ekimi sıradan bir sonuç
Çok kaliteli diyeceğim bir ekim değil sahsi olarak.

Merkezi takip eden arkadaşlar

Bu ekim ve sonuç forumu ilgilendiren bakıp merkeze karar vereceğiniz bir saç ekimi değildir
Forumda konuyu konuyu açan kişiyi tanımadan takip etmeden ekim kararı almayın.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram