Gönderen Konu: Ucuz minoxil  (Okunma sayısı 1109 defa)

Neyaziyim

• Yeni üye
  • *
Ucuz minoxil
« : 06 Haziran 2022, 22:25:29 »
14 Mayistan beri gunde 1mg finasteride kullaniyorum her ne kadar minox a baslamak istemesemde yabanci forumlarda arastirdigim kadariyla minoxsuz finasterid pek işe yarayamıyabiliyor.
Velhasılıkelam ucuz minox arastirirken quartz diye bir marka buldum. %10 minoxil içerdiğini iddaa ediyor. Ne kadar gerçek bilmiyorum. Gerçekmi onuda bilmiyorum. Deneyip zaman kaybetmeyide goze alamiyorum pek. Deniyen varmidir ? Oneriniz nedir ?

Lauri

• Hero Member
Ynt: Ucuz minoxil
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2022, 12:05:44 »
Hocam Türkiye’de hiç görmedim duymadım, yurtdışında olan edem bir çok ürünü de okudum araştırdım ama ilk defa duydum bu markayı. Yeni bir şey heralde.

Neyaziyim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2022, 16:21:04 »
Minox gerçekten dert. Fiyatı ayrı uygulaması ayrı. Şu minoxla aynı etkiyi oral yoldan yapacak bir ilaç yokmu bu dunyada arkadaş.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2022, 16:27:02 »
Minox gerçekten dert. Fiyatı ayrı uygulaması ayrı. Şu minoxla aynı etkiyi oral yoldan yapacak bir ilaç yokmu bu dunyada arkadaş.

Var oral minoxil :D
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Neyaziyim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2022, 18:42:23 »
Nerden temin edilir sayın hocam

Berkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2022, 20:31:24 »
Arkadaşlar büyük bi eczaneden 100gr lık minox temin etme imkanım var ama anlamadım fiyatı normalmi ucuz mu yada bi sıkıntı var mı. Baya büyük işlek bi yerde eczane 800 Tlye size getirebilirim dedi 100 gr için. Hem güvenemedim hemde tek başıma bu riske giremem dedim ama iki yada 3 kişi olursa uygun fiyata kendim gidip alıp ortak girenlere gönderebilirim. Yoksa almıcam, denemek isteyen yazsın

BahtsızBedevi31

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2022, 23:15:32 »
Arkadaşlar büyük bi eczaneden 100gr lık minox temin etme imkanım var ama anlamadım fiyatı normalmi ucuz mu yada bi sıkıntı var mı. Baya büyük işlek bi yerde eczane 800 Tlye size getirebilirim dedi 100 gr için. Hem güvenemedim hemde tek başıma bu riske giremem dedim ama iki yada 3 kişi olursa uygun fiyata kendim gidip alıp ortak girenlere gönderebilirim. Yoksa almıcam, denemek isteyen yazsın
1 şişe minoxun içinde 3 gr var. 100 gr 3 yıl götürür yani. Eğer orijinalse fiyatı gayet uygun

Neyaziyim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 09 Haziran 2022, 21:56:11 »
Rediit/tresless'te fin-min kullanan insanlarin konularini hikayelerini okuyorum. Mukemmel sonuclar var. Basari orani cok yuksek. Bizim ulkemizde neden oyle basari orani düşük. Acaba kullandigimiz ilaclarin etkisi ordakinden dusuk olabilir mi? Orada adam 3 aylik sadece finle tedavide ne hale geliyor. Kafamda deli sorularr

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 11 Haziran 2022, 01:28:06 »
Rediit/tresless'te fin-min kullanan insanlarin konularini hikayelerini okuyorum. Mukemmel sonuclar var. Basari orani cok yuksek. Bizim ulkemizde neden oyle basari orani düşük. Acaba kullandigimiz ilaclarin etkisi ordakinden dusuk olabilir mi? Orada adam 3 aylik sadece finle tedavide ne hale geliyor. Kafamda deli sorularr
Markette satılan dandik mentollü şampuanlarda bile eskisi gibi mentol yok yediğin sütlü çikolatada süt bile yok
Avrupa ülkerinde satılan nestle çikolatalarda %68 süt varken bizim ülkemizde ki aynı çikolatada sadece süt tozu var süt yok
Amerikaya okumaya giden bir arkadaşın yazısını okumuştum Türkiyeden aldığı head and shoulders ın mentollü şampuanını amerikaya götürüyo bitene kadar kullanıyo bitince oradan yenisini alıyo ve fark ediyo ki tc den aldığı şampuanın mentolü 2.yıkamada etkisini yitiriyo ama amerikadan aldığı şampuanın mentol etkisi son damlaya kadar devam ediyor bu olay sadece 2 ürünle sınırlı değil her üründe böyle
Kısacası bu millete hiçbir şeyin kalitelisi layık görülmüyor o yüzden o insanların tedavilerinden aldığı başarıyla bizim tedavilerimizden aldığımız başarı asla bir olamaz

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 11 Haziran 2022, 01:41:08 »
Markette satılan dandik mentollü şampuanlarda bile eskisi gibi mentol yok yediğin sütlü çikolatada süt bile yok
Avrupa ülkerinde satılan nestle çikolatalarda %68 süt varken bizim ülkemizde ki aynı çikolatada sadece süt tozu var süt yok
Amerikaya okumaya giden bir arkadaşın yazısını okumuştum Türkiyeden aldığı head and shoulders ın mentollü şampuanını amerikaya götürüyo bitene kadar kullanıyo bitince oradan yenisini alıyo ve fark ediyo ki tc den aldığı şampuanın mentolü 2.yıkamada etkisini yitiriyo ama amerikadan aldığı şampuanın mentol etkisi son damlaya kadar devam ediyor bu olay sadece 2 ürünle sınırlı değil her üründe böyle
Kısacası bu millete hiçbir şeyin kalitelisi layık görülmüyor o yüzden o insanların tedavilerinden aldığı başarıyla bizim tedavilerimizden aldığımız başarı asla bir olamaz
Diğer konuyu bilmem ama reis mentol konusunda çok haklısın yıllar önce mentollü şampuanlar kafamı aşırı ferah yapardı şimdi gram ferahlamiyo bı ara bunun sebebini agaya bağlamış bir insanım ben hiç aklıma gelmedi mentol oranını dusurdukleri
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Facebook Twitter Instagram