Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 aydır geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum. Uyuduğumda da en ufak şeyde uyanıyorum ve kalbim bazen otomatik tüfek gibi hızlı atıyor. Bu aralar çok yoğun anksiyete nöbetleri geçiriyorum. Nasıl desem evde duramıyorum ve kendimi dışarı atasım geliyor. Deli gibi dolaşıyorum bazen evin içinde. Biliyorum bunun yeri burası değil en kısa zamanda doktora görüneceğim ama belki benzer durumları yaşayanlar varsa tavsiyelerini almak isterim. Az biraz karşılıksız gönül ilişkisi ve gelecek kaygısı yüzünden depresyondayım. Kendimi tanıdığım kimseye de anlatmak istemiyorum o yüzden buraya yazıyorum.
Abi benzer şikayetler bende de var uyku sorunum yok ama cidden evin içinde duramıyorum kalbim bazen sebepsizce hızlanıyor gelecek kaygısı var 12 gün sonra üniversite sinavim var kafam artık dersleri almiyo başarılı olamicam haliyle gelecek kaygısı da var
Doktora da gitmek istemiyorum ailemin fikir yapısından dolayı , böyle bir sıkıntım olduğunu söylesem bu sefer diyecekler rızık Allah'tan gelir derslerine calissaydin , belki çalışmamak ile hata ettim ama okuma hevesi bırakmadılar bu ulkede , sanada şifalar dilerim abi