Saç Ekimi Sonuçları
Bende yurt disinda yasiyorum ama Tr numarasiyla whatsapp uzerinden ucret aliyorum bu ayrimcilik yuzunden. Bana gecen hafta serkan aygin 7500 tl fiyat vermisti. 3 hafta once 6500 denmisti. Belli bi greft sayisi verilmedi ama kapatiriz dendi. Baska yerde 6200 greft ektirdim.
Serkan hocayı dinlesen iyi ederdin ama artık ektirmişsin hayırlısı
Valla gonlumde Serkan hoca vardi. Forumda takip ettigim kadariyla donor ekimi iyi, donor bolgesini tertemiz birakiyor. Ama bende geri donusleri hep gecti. Soru soruyorsun, 2 gun sonra cevap veriyorlar bide birden 1000 tl fiyat yukseltince bi kac gun icinde caydim. InsaAllah pisman olmam.
1.5 ay öncesinde 6 bin tl fiyatı vardı. birçok kişi bu fiyatın eylül ayında zamlanacağını söylüyordu. belliki erken yapmışlar.. 2 hafta önce ben de randevu aldım 21 eylülde operasyon...
Saç Ekimi için 30+ olmadan şahsen önermem, psikolojik etkileri ağır basıyorsa da Finas desteği yıllar boyu sürmeli çünkü ekim dışı saçlarınız zaten dökülecek bunun çaresi sadece Finas, o sebeple kaliteli doktorların önerisidir Finas.
2500greft fue icin 8000tl dendi,indirim yapmiyorlar,acaba kk gecerlimi? yoksa nakit fiyatimi,konsultasyon da sorucam
Bugün fiyat aldım 4000 greft için 8000 tl. prp, ilaç ve şampuan dahil fiyat.
9Arkadaşlar bende 2018 de Mega Hair Trans ta ektirdim 1250€ ödedim. 4000 kök denildi inanın çıkan saç sayısı 400 kök yok. Tam bir rezalet neresinden bakarsanız bakın. Serkan Aygının ekim sonuçlarını görünce içim yanıyor. Paradan dolayı değil çektiğim sıkıntı ve boşa giden 4000 kökten dolayı. Ektirecek arkadaşlar bu gibi yerlerden uzak dursunlar. Utanmadan birde heryerde reklam yapıyorlar sahte hesaplarla. Ben Serkan Aygına gitmeyi düşünüyorum imkanım olursa düzelttirmek için.
Bu merkez piskolojimi bozdu benim “ bende mega Hair Trans ta ektirdim” cümlesini gördüğüm an reklam sanıyorum direk iyi ki sonunu okudum silecektim az kalsın:) Kardeşim geçmiş olsun