Gönderen Konu: SAÇ DÖKÜLMESİNDE 1.5 SENELİK SON DURUM DUTASTERİD MİNOXİL  (Okunma sayısı 2125 defa)

proscarkullanıyorum

• Full Member
Selam arkadaşlar lafı çok fazla uzatmak istemiyorum. Hızlıca konuya giricem. 20 yaşındayım Yaklaşık 2 sene önce saç dökülmem başladı, başlarda pek önemsemedim daha sonra şiddetlenince ve durmayınca hastane hastane gezmeler tedaviler (prp mezo) ilaçlar vs derken son durumu sizlerle paylaşmak isterim. Son durum tepe bölgesi çok çok hafif seyreldi. Ön taraflar seyreldi. Ben seyreldi diyorum ama tonla saç dolu yine, eskiye göre kıyasladığım için seyreldi diyorum. Normalde beni gören arkadaşlarım falan hala aynısın bişey değişmemiş diyor. Saçın sahibi ben olduğum için kendi saçımı daha iyi tanıyorum 😅. Kullandığım ilaçlar şunlar dutasterid 0.5 mg birde minoxil. Haftada 1 dut içiyorum her gün sadece 1 kere 4 er fıs öne ve tepeye minox sıkıyorum. 6 aydır hiç dökülmem yoktu şu son 1 haftadır günlük 50-100 tel dökülmeye başladı ama çok fazla takmıyorum kafaya. Birde minox aşırı derecede kepek yapıyor. Vichy nin kepek önleyici şampuanını kullanmama ramen bana mısın demiyor. Hergün yıkamazsam kafayı kepekler gözle görülür hale geliyor. Birde arkadaşlar minox kullanıyorsanız mutlaka saçlarınızı kepeklerden arındırın. Yoksa sıktığınız ilaç saç derinize değil ölü deriye yani kepeklerinize yapışıyor derinize temas edemiyor boşu boşuna sıkmış oluyorsunuz. Bu şekilde saçınızı temizlemeden 1 hafta kullanırsanız faydasını kaybetmeye başlayacaktır. Birde size naçizane tavsiyem, dermaroller kullanın. Tabi kullanmadan önce iyice araştırın doktorunuza danışın. Faydası say say bitmez çok iyi faydalı bir alet. Düzenli bir şekilde kullanırsanız saçlarınızdaki artan hacmi gözlerinizle görebilirsiniz. Birde ben bu ilaçları kullanıyorum diye bana güvenerek kullanmayın. Dut çok ağır bir ilaçtır hormon bakımından. Mutlaka doktorunuza danışın bu ilacı, ben 1.5 senedir kullanıyorum çok şükür hiçbir yan etki görmedim. Ne meme sarkması ne cinsel isteklerde azalma vs… hiçbişey olmadı hala eskisi gibiyim. Finasterid biraz hafif kaldı ondan dut a geçtim dut daha ağır daha etkili.

proscarkullanıyorum

• Full Member
Ynt: SAÇ DÖKÜLMESİNDE 1.5 SENELİK SON DURUM DUTASTERİD MİNOXİL
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2022, 21:32:07 »
Birde arkadaşlar illaki instagramda reklamları karşınıza çıkmıştır. Sclinic diye bir klinik var. Paylaştıkları sonuçlar fevkalade, inşallah durumum el verirse gidicem. Gidersem de tüm süreci burdan sizinle paylaşıcam seans boyunca.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 05 Haziran 2022, 23:27:03 »
Dutu haftada iki kere al bence.  Pazartesi perşembe gibi. Ben haftada 1 dut, 3 finas kullanmayı düşünüyorum.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2022, 00:28:42 »
Prp ve mezoterapinin faydasını gördün mü
Gerekli mi sence

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 06 Haziran 2022, 02:14:14 »
kanka instagrama post mu atiyorsun bu nasil fotograf ;)

detayli atsana sac durumunu
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #5 : 06 Haziran 2022, 13:19:56 »
Dutu haftada iki kere al bence.  Pazartesi perşembe gibi. Ben haftada 1 dut, 3 finas kullanmayı düşünüyorum.
Haftada 2 kereyi de düşündüm aslında ama bir tık fazla olur gibime geldi zaten yarılanma ömrü 3 hafta değil miydi? Birde haftada 2 kere alacak olsam kaç gün aralıkla almalıyım? Dut testo arttırıyor bu sefer önler iyice dökülmesin?

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #6 : 06 Haziran 2022, 13:21:35 »
Prp ve mezoterapinin faydasını gördün mü
Gerekli mi sence
Vitamin eksikliğinden kaynaklı bir dökülme olmadığı sürece mezo ve prp dünyanın en boş uygulamasıdır gram faydası yoktur belki %5-%10 etki eder ama kesinlikle ve kesinlikle dökülmeyi durdurmaz sadece çok az yavaşlatır. Hem sancılı ve ağrılı bir işlemdir ayrıca gereksiz pahalıdır. Ömür boyu devamlılık ister.

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #7 : 06 Haziran 2022, 13:22:44 »
kanka instagrama post mu atiyorsun bu nasil fotograf ;)

detayli atsana sac durumunu
Eskiden çok vardı galeride detaylı foto. Artık çekmiyorum çünkü gördükçe kafaya takmaya başlıyorum moralim falan bozuluyor bu sefer daha çok dökülüyor. O yüzden bu fotoyla idare edin kirveler 😂😂

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 08 Haziran 2022, 21:16:02 »
Eskiden çok vardı galeride detaylı foto. Artık çekmiyorum çünkü gördükçe kafaya takmaya başlıyorum moralim falan bozuluyor bu sefer daha çok dökülüyor. O yüzden bu fotoyla idare edin kirveler 😂😂

Hocam telefonunda kamera yok mu? Ellerinle saçının önünü kaldırıp çeksen üst bölgeyi çeksen tepe bölgesini donörü falan çeksen daha iyi olur.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Alfa Ayaz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 08 Haziran 2022, 21:44:52 »
Birde arkadaşlar illaki instagramda reklamları karşınıza çıkmıştır. Sclinic diye bir klinik var. Paylaştıkları sonuçlar fevkalade, inşallah durumum el verirse gidicem. Gidersem de tüm süreci burdan sizinle paylaşıcam seans boyunca.
Sclinic kalıcı sonuç veriyor mu hocam

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 08 Haziran 2022, 22:18:53 »
Kalıcı sonuç diye bir şey yok. Şu an dünyada öyle bir tedavi yok.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #11 : 09 Haziran 2022, 08:50:46 »
Maalesef arkadaşın da dediği gibi şu an dünyada kalıcı sonuç veren hiçbir uygulama yok. Saç sağlığını korumak devamlılık ister, o yüzden ölene dek sürekli saçlarına bakım yapman gerek.

Alfa Ayaz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 09 Haziran 2022, 16:46:08 »
Maalesef arkadaşın da dediği gibi şu an dünyada kalıcı sonuç veren hiçbir uygulama yok. Saç sağlığını korumak devamlılık ister, o yüzden ölene dek sürekli saçlarına bakım yapman gerek.
Ya abi kafayı yiyeceğim 17 yaşında tepem açıldı ya en özgüvenli en iyi hissetmem gereken yaşta bu foruma girip belki iyi bir saç tedavisi bulurum diye geziniyorum ya.

Paradox0

• Full Member
  • Vergisi ödenmediği için kaldırılmıştır.
« Yanıtla #13 : 09 Haziran 2022, 19:31:17 »
Ya abi kafayı yiyeceğim 17 yaşında tepem açıldı ya en özgüvenli en iyi hissetmem gereken yaşta bu foruma girip belki iyi bir saç tedavisi bulurum diye geziniyorum ya.
Yeni bir konu açar mısın lütfen fotoğraflarınla beraber.
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan
[Norwood : 1,5]

Alfa Ayaz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 09 Haziran 2022, 21:21:12 »
Yeni bir konu açar mısın lütfen fotoğraflarınla beraber.
Birkaç güne atacağım brom

Facebook Twitter Instagram