Gönderen Konu: NOW HAIR TIME, 3600 greft, yaş 32  (Okunma sayısı 11251 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: NOW HAIR TIME, 3600 greft, yaş 32
« Yanıtla #90 : 13 Ekim 2022, 03:38:19 »
Anladım dostum memnun olmana sevindim
Saç ekimi sürecin erken sürece göre saç gelişiminde gayet olumlu ve güzel
Sabırla beklemelesin gayet güzel olacak gidilata göre inşallah

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 13 Ekim 2022, 12:25:01 »
Anladım dostum memnun olmana sevindim
Saç ekimi sürecin erken sürece göre saç gelişiminde gayet olumlu ve güzel
Sabırla beklemelesin gayet güzel olacak gidilata göre inşallah
İnşallah Hintel hocam.🙏🏻
Bu gelişim nasıl oldu merak edenler için bu başlık altında detayları tek tek paylaştım. Umarım herkes emeğinin karşılığını alır.

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 02 Kasım 2022, 12:34:13 »
Bugün 151 gün oldu dostlar.  |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|
Beş aylık sürecin sonunda durum bu. Bu sıklıkla bile baya kurtarıyor. Sadece bir kez prp yaptırabildim bu dönemde. Bu haftasonundan itibaren iki hafta arayla 6 seanslık prp ve mezoterapiye başlayacağım. Herkese sağlıklı günler.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 02 Kasım 2022, 14:23:13 »
Cikislar 150. Güne baz alınırsa yavas ve yön sorunu var önlerde gecisleri iyi yapamamislar
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Ok

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #94 : 04 Kasım 2022, 22:41:48 »
Dostum ekim harika olmuş. Saç çizgisi ileride olmadıktan sonra saç ektirmenin bir anlamı yok. Harika planlama yapılmış.

jber

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 04 Kasım 2022, 23:01:10 »
Dostum ekim harika olmuş. Saç çizgisi ileride olmadıktan sonra saç ektirmenin bir anlamı yok. Harika planlama yapılmış.

Aynen öyle 2 metre alın açıklığı olduktan sonra saç ektirince de hoş durmuyor. Ekimin gayet güzel olmuş saçların kalınlaştıkca çok memnun kalacağına eminim

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 05 Kasım 2022, 16:08:45 »
Yapıcı yorumun için teşekkürler dostum. Açıkçası gelişmeden ben de çok memnunum. Sürece rağmen erken bir gelişme var. Bu da açıkçası ayrı bir moral sağlıyor. Başta ön çizgi için negatif bir durum görünse de, çıkışlarla beraber planlamanın güzelliğine şahit oluyorum.  |-onayisareti-|
Aynen öyle 2 metre alın açıklığı olduktan sonra saç ektirince de hoş durmuyor. Ekimin gayet güzel olmuş saçların kalınlaştıkca çok memnun kalacağına eminim
Aynı fikirdeyim dostum. Açıkçası ben de sürecin sonunu sabırsızlıkla bekliyorum. Saçları kalınlaştırmak için takviyelere tam gaz devam. 👍🏻

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 05 Kasım 2022, 16:17:46 »
Saç gelişimi güzel ama öncesinden de belirttiğim gibi ön çizgi çok düz ve önde duruyor merkezin ön çizgileri çok agrasif ve düz bence biraz geliştirmeli
Umarım çıkışlar artar ve çok sık bir sonuç olur yoksa sırıtırıtor bu ön çizgi
Global Moderator

Tiger0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 06 Kasım 2022, 01:05:57 »
Hocam saç ekimin hayırlı olsun. Sigara ve alkole başladın mı?  :D

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 06 Kasım 2022, 16:17:10 »
Saç gelişimi güzel ama öncesinden de belirttiğim gibi ön çizgi çok düz ve önde duruyor merkezin ön çizgileri çok agrasif ve düz bence biraz geliştirmeli
Umarım çıkışlar artar ve çok sık bir sonuç olur yoksa sırıtırıtor bu ön çizgi
Teşekkürler Hintel Hocam. Hayırlısı, bekleyip görelim, uzadıkça ve sıklaştıkça doğal görüneceğini düşünüyorum.
Hocam saç ekimin hayırlı olsun. Sigara ve alkole başladın mı?  :D
Teşekkürler dostum. Ekim sayesinde sigarayı bıraktım, beş ayı geçti. Kurtuldum bu illetten. Sigarayı bırakmamı vesile olacağını bilsem daha önceden ektirirdim saçı. Alkolde sosyal içiçilik, ayda bir, bilemedin iki akşam. |-onayisareti-|

Tiger0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 07 Kasım 2022, 01:41:09 »
Teşekkürler Hintel Hocam. Hayırlısı, bekleyip görelim, uzadıkça ve sıklaştıkça doğal görüneceğini düşünüyorum. Teşekkürler dostum. Ekim sayesinde sigarayı bıraktım, beş ayı geçti. Kurtuldum bu illetten. Sigarayı bırakmamı vesile olacağını bilsem daha önceden ektirirdim saçı. Alkolde sosyal içiçilik, ayda bir, bilemedin iki akşam. |-onayisareti-|
Teşekkürler Hintel Hocam. Hayırlısı, bekleyip görelim, uzadıkça ve sıklaştıkça doğal görüneceğini düşünüyorum. Teşekkürler dostum. Ekim sayesinde sigarayı bıraktım, beş ayı geçti. Kurtuldum bu illetten. Sigarayı bırakmamı vesile olacağını bilsem daha önceden ektirirdim saçı. Alkolde sosyal içiçilik, ayda bir, bilemedin iki akşam. |-onayisareti-|

Hocam bıraktığına çok sevindim, Benimde ekimimin 19. Günü 20 gündür sigara içmiyorum içme isteği henüz gitmedi akşamları sık sık geliyor aklıma birde arkadaş ortlamlarında falan çok boşluk hissediyorum ama henüz pes etmedim umarım bende irademe sahip çıkar ve bırakırım…  :( :-\

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 08 Kasım 2022, 00:03:14 »
Hocam bıraktığına çok sevindim, Benimde ekimimin 19. Günü 20 gündür sigara içmiyorum içme isteği henüz gitmedi akşamları sık sık geliyor aklıma birde arkadaş ortlamlarında falan çok boşluk hissediyorum ama henüz pes etmedim umarım bende irademe sahip çıkar ve bırakırım…  :( :-\

Teşekkürler dostum. Öncelikle ekimin hayırlı olsun.
Bir iki eşik var, çok ciddi  şekilde alkol tükettiğim akşamlarda. O iki akşamı içmeden atlattım, kurtuldum. Hatta bir tane ağzımda tadı kalsın içime çekmeden bir fırt alayım dedim, o beni daha da tiksindirdi. Umarım bir an önce kurtulursun bu meretten.🙏🏻

Tiger0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 08 Kasım 2022, 01:05:02 »
Teşekkürler :) dostum. Öncelikle ekimin hayırlı olsun.
Bir iki eşik var, çok ciddi  şekilde alkol tükettiğim akşamlarda. O iki akşamı içmeden atlattım, kurtuldum. Hatta bir tane ağzımda tadı kalsın içime çekmeden bir fırt alayım dedim, o beni daha da tiksindirdi. Umarım bir an önce kurtulursun bu meretten.🙏🏻

Çok Teşekkürler hocam,Umarım bende senin gibi irademe sahip çıkar bırakırım  :)

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 04 Aralık 2022, 16:14:23 »
Evet dostlar bugün 183. |-nazarboncugu-| Gün oldu. Şu şekilde paylaşıyorum. Saç dökülmelerim de başladı, çok aşırı dökülmüyor. Muhtemel mevsimsel geçiş kaynaklı olabilir. Takviyelere tam gaz devam.  |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|
Umarım hepimiz hepiniz arzu ettiğiniz sonuçlara ulaşır, emeğinizin karşılığını alırsınız.

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #104 : 04 Aralık 2022, 22:24:35 »
hayırlı olsun süreç güzel ilerliyor.

bu klinik ile yani Ayhan beyle bende görüşmüştüm ön çizgide üçlü greft kullanıp sıkı yapacağını söylemişti doğal durması açısından tekli ekebilir misiniz demiştim biz sıkı tutmak için 3lü 2li ön kısımda kullanıyoruz demişti, bende hesaplardan kontrol etmiştim çok doğal durmadığını görüp vageçmiştim.Ekim olarak başarılı doğallığı tartışılır.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2022, 00:24:42 Gönderen: sahin0397 »

Facebook Twitter Instagram