Gönderen Konu: NOW HAIR TIME, 3600 greft, yaş 32  (Okunma sayısı 11248 defa)

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: NOW HAIR TIME, 3600 greft, yaş 32
« Yanıtla #76 : 03 Eylül 2022, 15:33:15 »
şoktan kurtulanlar uzamış ,yeni çıkışlar ise henüz başlamamış sanırım .şu sıra saçları kısa kestirip yenilerle beraber eşitleseniz bence süreci daha rahat geçirirsiniz.
Biraz daha bekleyeceğim dostum, aklıma geldi de üç beş dakikalık makas tıraşı için en az 100 TL isteyecekler. O yüzden iyice uzamasını bekliyorum.  :D

mithrandir2

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #77 : 10 Eylül 2022, 19:07:53 »
Bugün 90. gün oldu beyler.  |-nazarboncugu-|
Gelişmeden memnunum, bu arada her gün saçlarımdaki gelişime bakan biri değilim. Takvime bakıyorum, şu gün 90. gün, şu gün 120. gün olacak diyerek aylık bazda takip ediyorum genelde, zaten iş güç fırsat kalmıyor :D.
Yarın 3. Prp yaptırıyor olacağım. Bu dönemde yarın yaptıracağım prp dahil üç prp bir mezoterapi yaptırmış olacağım. Onun haricinde kullandığım takviyeler önceki mesajlarımda belirttiğim gibi aynı.
 |-nazarboncugu-|
prp acıtıyor mu ?
  • Ekim Tarihi: 9 eylül 2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4 - Biotin 5000

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 11 Eylül 2022, 00:46:57 »
prp acıtıyor mu ?
Ekim öncesi anesteziye kıyasla, prp acısı çerez kalır dostum. Acıdan ziyade rahatsız ediyor insanı kafa derisi altına sıvı alıyorsun falan..

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 02 Ekim 2022, 02:07:19 »
Bugün 120 gün oldu.  |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|
Gelişmeden açıkçası çok memnunum beyler. Hatta benden altı ay öncesinde aynı ekim merkezinde daha fazla greft sayısıyla saç ektiren arkadaşımın saçlarına göre daha canlı ve sık duruyor saçlarım daha şimdiden. Keza diğer arkadaşlarımdan da pozitif feedbackler alıyorum. Ayrıca ıslak halini de ilave olarak resimlere ekliyorum, gelişmenin net anlaşılması açısından. Bu dönemde 3 prp 2 mezoterapi aldım. Haftaya dördüncü prp’yi de yaptırıyor olacağım. Diğer takviyeler daha önceki mesajlarımda kullandığım gibi. Aynı şekilde devam ediyor.
Özellikle bu forum bir kaç ekim merkezinin tekelinde, etkisinde olduğu için paylaşımlarımın çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden düzenli şekilde paylaşmaya devam edeceğim. Umarım hepimiz istediğimiz sonuçları elde ederiz. Selamlar.

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 02 Ekim 2022, 18:05:57 »
By the way, ekim merkezinin 120. Gün resimleri sonrasında tavsiyeleri resimdeki gibi. Minoxidil kullanmıyorum. Yıllar önce kullanmıştım, saçlarımı döngüye sokmuştu. O sebeple sıcak bakmıyorum. Finasterid yerine sabah akşam xpecia alıyorum ( bunu daha önce uzmanla birebir konuşmuştum, yan etkilerinden çekiniyorum.) Tavsiyelere ihtiyacı olanların bilgisine beyler. Selamlar.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 03 Ekim 2022, 13:19:54 »
minoxil bencede kullanma kendi saçlrını kötü etkileyebilir zaten ekiminde ön kısma olduğu için onlarad faydası olmaz.
mezoterapi önermelerine şaşırdım doğrusu ,içine neler koyuyorlar bu konuda bir bilginiz varmı acaba.
bu arada süreciniz gayet güzel ilerliyor hocam.

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 03 Ekim 2022, 19:30:49 »
minoxil bencede kullanma kendi saçlrını kötü etkileyebilir zaten ekiminde ön kısma olduğu için onlarad faydası olmaz.
mezoterapi önermelerine şaşırdım doğrusu ,içine neler koyuyorlar bu konuda bir bilginiz varmı acaba.
Değerlendirmen için teşekkürler dostum, evet süreçten çok memnunum. Daha da iyi olacağını umuyorum.
Minoxidil konusuna kesinlikle katılıyorum. 10 yıl önce düzenli şekilde kullanmama rağmen saçlarımı döngüye sokup daha da kötüleştirmişti. İşin ilginci ekim merkezide dahil buradaki bir çok arkadaş ekmek su tavsiye eder gibi Minoxidil kullanımı tavsiye ediyor. Bence bu da doğru değil.
Bu haftasonu prp’ye gittiğimde detayını sosuyor olacağım. Multivitaminlerden oluşan bir kür veriyorlar mezoterapide ama one by one içerik için soruyor olacağım dostum, akabinde paylaşırım buradan.

Eksi sözlük

• Sr. Member
« Yanıtla #83 : 03 Ekim 2022, 20:30:52 »
120 gün için gelişim kararmalar normal duruyor süreç seyrinde umarım bundan sonra hızlı gelişerek çok güzel olur saçlar.

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 07 Ekim 2022, 14:29:45 »
Dostum mezoterapide bana kullanılan vitamin karışımı bu. Bugün prp yaptırırken rica ettim, kırmadılar. İçeriği de resimdeki gibi. Selamlar.

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 12 Ekim 2022, 14:23:13 »
Ufak bir güncelleme forumdaşlar…
Bugün ekimden sonra ilk makas traşımı oldum. Berberimdeki şaşkınlığı görmeniz lazımdı, donör bölgesinde hiç iz kalmadığı için saçlar nereden alındı diye sordu. Ekim sonrası resimleri göstermesem inanmayacaktı. Bu arada bugün 131 gün olmuş dostlar.  |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #86 : 12 Ekim 2022, 22:54:27 »
sürece göre çıkışlar başarılı dostum umarım yeni çıkışlar ile desteklenir bu güzel görüntü.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 12 Ekim 2022, 22:56:24 »
Evet sürece göre saç gelişimin gayet güzel 6/8 aylarda güzelce oturacak
Ön çizgin çok ileride gelmiyor mu sana?
Global Moderator

duman134

• Sr. Member
« Yanıtla #88 : 12 Ekim 2022, 22:57:41 »
Güzel gidiyor saç çıkışların maşallah kardeşim umarım süreç sonu harika olur

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 13 Ekim 2022, 02:31:34 »
sürece göre çıkışlar başarılı dostum umarım yeni çıkışlar ile desteklenir bu güzel görüntü.
Umarım dostum, takviyeler ve bakım ile üzerime düşeni yapıyorum. Teşekkürler.🙏🏻
Evet sürece göre saç gelişimin gayet güzel 6/8 aylarda güzelce oturacak
Ön çizgin çok ileride gelmiyor mu sana?
6-8 ayları dört gözle bekliyorum Hintel hocam. Bilakis, ön çizgi bana göre tam yerinde, hatta çok memnunum. Çıkışlar oldukça daha tatlı görünüyor bana, daha doğal durmaya başladığını düşünüyorum.
Güzel gidiyor saç çıkışların maşallah kardeşim umarım süreç sonu harika olur
Güzel temennilerin için teşekkürler dostum. Umarım herkesin gönlüne göre olur, istediğimiz sonuçları elde ederiz. Kimsenin emeklerinin boşa gitmemesini temenni ediyorum.🙏🏻

Facebook Twitter Instagram