Gönderen Konu: NOW HAIR TIME, 3600 greft, yaş 32  (Okunma sayısı 11260 defa)

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: NOW HAIR TIME, 3600 greft, yaş 32
« Yanıtla #45 : 27 Haziran 2022, 16:17:58 »
Süreç sağlıklı görünüyor saçlar çıkar ama ön çizgi fazla düz çok doğal durmaya bilir senin ekimini o yüzden özellikle takip ediyorum bunun dışında sağlıklı bir saç ekimi
Hintel abi, açıkçası ben alın çizgime göre uygun buluyorum ön çizgiyi. Tabi senin kadar tecrübeli olmasakta bu benim görüşüm. Hatta bu resmi ekiyorum. Ek olarak, biraz düz gibi dursada zaten saçları genelde fönleyen, Beckham Manchester günlerindeki saç stili gibi saçları diken bir adam değilim. Genelde biraz uzatır yana sağa sola tararım. O yüzden çok çok sorun olacağını düşünmüyorum ön çizginin. Ha çok sırıtır, ufak bir ön çizgi için ikinci seansı kolay kaldırabileceğimi düşünüyorum.

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 27 Haziran 2022, 16:19:26 »
Sıklık güzel ama şakak tasarımını biraz abartılı buldum açıkçası oralardan güzel saç çıkarsa ve görüntü doğal olursa tatmin eder ama doğallıktan uzak ve seyrek olursa sıkıntı yaratabilir umarım birinci şık gerçekleşir ve sonuç mutlu eder kardeşim.
Teşekkürler dostum iyi dileklerin için. 3600 greftin sıklık açısından tatmin edecek bir görünüm sağlayacağını düşünüyorum. Umarım hepimiz arzuladığımız sonucu elde ederiz.🙏🏻

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 27 Haziran 2022, 16:20:06 »
Bu ekim ya mükemmel olacak ya da aşırı doğal olmayan bir sonuç olucak.Merakla bekliyorum.
Hayırlısı dostum. Bekleyip göreceğiz.🙏🏻

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 27 Haziran 2022, 16:23:10 »
Şok dökülme önceleri bir iki teldi, şimdi bu sayı artmaya başladı. Ek olarak saçı her gün değil, 2-3 günde bir yıkıyorum ekim merkezinin verdiği şampuanla. Sabah akşam xpecia ve bir adet ekim merkezinin verdiği multivitamin yanında birer gün dönüşümlü omega 3 ve vitamini kullanıyorum. Bakıma, takibe devam.. 🧿

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 27 Haziran 2022, 16:44:56 »
Kendi saçınızda da dökülme oluyordur finasterid düşündünüz mu
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 27 Haziran 2022, 16:58:03 »
Kendi saçınızda da dökülme oluyordur finasterid düşündünüz mu
Hocam daha bekar adamım ben. Evli çoluk çocuklu olsam hiç düşünmem de, kalıcı yan etkilerinden dolayı ve şimdiki durumdan ötürü beni ürkütüyor.. o yüzden finasteride sıcak bakamıyorum. Xpecia kullanıyorum.

wakeme

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 29 Haziran 2022, 12:59:48 »
hayırlısı olsun.  finas için hintell i dinle derim

kaangursu

• Full Member
« Yanıtla #52 : 29 Haziran 2022, 21:20:32 »
Finas kalıcı cinsel bozukluk yüz binde 1 . Ama o riske girilir mi ? Şahsen ben girmem .Hayatta ki en önemli şey bence cinsel hayat

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 29 Haziran 2022, 22:20:32 »
Finas kalıcı cinsel bozukluk yüz binde 1 . Ama o riske girilir mi ? Şahsen ben girmem .Hayatta ki en önemli şey bence cinsel hayat
Aynı fikirdeyim dostum. Teknoloji ilerliyor, saçı bir şekilde çözüme kavuşturabilirsin. Fakat kuşu ötmedimi geri dönüşü imkansız. Hele benim gibi çoluk çocuğa hiç karışmadıysanız bu iki kat daha önem kazanıyor. Kesinlikle katılıyorum.
hayırlısı olsun.  finas için hintell i dinle derim
Riske edemeyeceğim dostum.

kaangursu

• Full Member
« Yanıtla #54 : 29 Haziran 2022, 22:24:36 »
Aynı fikirdeyim dostum. Teknoloji ilerliyor, saçı bir şekilde çözüme kavuşturabilirsin. Fakat kuşu ötmedimi geri dönüşü imkansız. Hele benim gibi çoluk çocuğa hiç karışmadıysanız bu iki kat daha önem kazanıyor. Kesinlikle katılıyorum.Riske edemeyeceğim dostum.
Çoluk çocuğa karışsanda cinsel hayat çok önemli.Evliliği ayakta tutan en önemli şey cinsel hayat.Kadınlara saç mı yoksa Sağlam cinsellik mi diye sorsalar emin ol ikincisini seçerler :)Zaten bi biz takıyoruz su saçları karşı cinsin çokta umrunda değil :)

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #55 : 29 Haziran 2022, 23:34:58 »
Çoluk çocuğa karışsanda cinsel hayat çok önemli.Evliliği ayakta tutan en önemli şey cinsel hayat.Kadınlara saç mı yoksa Sağlam cinsellik mi diye sorsalar emin ol ikincisini seçerler :)Zaten bi biz takıyoruz su saçları karşı cinsin çokta umrunda değil :)

Öyle deme hocam erkek tipsiz olunca hayatın her alanında kadınlar eziyor erkekleri .Sen bakımlı olacaksınki hanımına örnek olacaksın yoksa karı koca erkenden çöker  :)

Yalnız cinsellik konusunda yazdıklarına katılıyorum .o konuda sıkıntı olursa kadınlar çekmez o erkeği.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 30 Haziran 2022, 23:17:04 »
Şok dökülme tam gaz devam ediyor. |-nazarboncugu-|

Alone Alone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #57 : 03 Temmuz 2022, 00:01:22 »
Ekiminiz hayırlı olsun  süreciniz işliyor şoktan sonra beklemek zor sabır işi

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 03 Temmuz 2022, 19:40:04 »
Ekiminiz hayırlı olsun  süreciniz işliyor şoktan sonra beklemek zor sabır işi
Teşekkürler dostum. Umarım hepimiz dilediğimiz saçlara kavuşuruz.
Şahsen en zor kısmı ekim ve kabuk dökümü olan süreçte atlattığımızı düşünüyorum. Saçlar çıktığında o beklenen günler unutulup gidecek..
Ben günlük fotoğraf ve lavabo harici saçlara çok bakmamaya ve düşünmemeye çalışıyorum. Aklımı saç harici konularla meşgul etmekteyim, böyle olunca zaman daha çok akıyor psikolojik olarak benim gözümde.👍🏻

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 03 Temmuz 2022, 19:45:29 »
Evet baylar, yarın bir ayı doldurmuş oluyoruz.  |-nazarboncugu-|
Şok dökülme süreci 20. gün civarı başladı ve aktif olarak devam ediyor. Ekim alanı sivilce yapmaya başladı. Sivilceleri sıkma taraftarı değilim, kendi kendine geçer diye düşünüyorum. Ekstra tavsiyeleriniz olursa seve seve beklerim.

Facebook Twitter Instagram