Gönderen Konu: NOW HAIR TIME, 3600 greft, yaş 32  (Okunma sayısı 11338 defa)

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: NOW HAIR TIME, 3600 greft, yaş 32
« Yanıtla #31 : 12 Haziran 2022, 22:36:47 »
Görüntü güzel duruyor hayırlısı bakalım
teşekkürler Ekime Meraklı dostum, tavsiyelerine de açığım.
Bu arada bu vesileyle sigarayı da bıraktım sanırım. Bugün 9 gün oldu. Hayırlısı.😁

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #32 : 13 Haziran 2022, 10:38:42 »
saç ekiminiz hayırlı olsun hocam.Kabuklar tam oluşmamış gibi geldi banada kabuk dökümü için 1-2 daha gerekebilir gibi,tecrübeli arkadaşlarda yorum yaparlar.Klinikte yapılacak ise sorun yok :)

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 13 Haziran 2022, 11:48:56 »
teşekkürler Ekime Meraklı dostum, tavsiyelerine de açığım.
Bu arada bu vesileyle sigarayı da bıraktım sanırım. Bugün 9 gün oldu. Hayırlısı.😁
Bir daha baslamazsiniz inşallah hayırlı olsun  :Dkendi saclarinizda da dokulmeyi durdurup güçlendirmek istiyorsanız mutlaka finasteridi arastirin
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 13 Haziran 2022, 12:06:33 »
saç ekiminiz hayırlı olsun hocam.Kabuklar tam oluşmamış gibi geldi banada kabuk dökümü için 1-2 daha gerekebilir gibi,tecrübeli arkadaşlarda yorum yaparlar.Klinikte yapılacak ise sorun yok :)
Bana da açıkçası öyle geldi hocam, ama klinikte az önce kabuk dökümü gerçekleşti. Gazlı bezle temizleme yapıldı ve ciddi ciddi ölü deri çıktı. :)

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 13 Haziran 2022, 12:09:41 »
Bir daha baslamazsiniz inşallah hayırlı olsun  :Dkendi saclarinizda da dokulmeyi durdurup güçlendirmek istiyorsanız mutlaka finasteridi arastirin
Teşekkür ederim Ekime Meraklı dostum, inşallah bir daha sigaraya başlamayız. Ama alkole devam ( tabii bir müddet sonra :D)
Açıkçası Finasteridi araştırdım, yan etkileri ciddi anlamda korkutucu ve kalıcı hasar verebiliyor. O sebeple Xpecia’da karar kıldım keza klinikte doktoruma da bunu söylediğimde o da benimle mutabık kaldı. An itibariyle bugün 10. Gün ve verdikleri multitablet vitamin yanında ( günde bir kez), sabah akşam tok karnına Xpecia’ya başlıyorum.

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 13 Haziran 2022, 12:16:32 »
Bugün onuncu gün ve kabuk döküm sonrası son durum. ( Ben ekim yerine rüzgar bile konduramadım 10 gün, adamlar gazlı bezle öncesinde köpükle yumuşatabildikleri kadar yumuşatıp sonrasında bastırarak arkadan öne doğru kabuk dökme işlemini gerçekleştirdiler. Açıkçası endişe yaratmadı değil başta, bunu da söyledim ama klinik doktoru sorun olmadığını, artık kökün içeride kafayla bütünleştiğini ve endişe etmememi gerektiğini söyledi.)

Bundan sonrasında multivitamin takviyesi ve Xpecia ile hayatıma devam edeceğim. Ayrıca bir ay dolduktan sonra mezoterapi bir ay, bir ay prp şeklinde bir yıllık bir bakım planması yapıyorum.
Özellikle bir ay boyunca kafayı güneşten korumamı, spor sauna havuz vb aktivitelerden uzak durmamı, yine darbe almamam için dikkat etmem gerektiğini tembihlediler. Şimdilik detaylar bu kadar dostlar, aylık bazda gelişimleri paylaşıyor olacağım. Devamke. |-nazarboncugu-|

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 13 Haziran 2022, 15:36:33 »
Hintel abi, kafanın son durumu hakkında yorumun olursa sevinirim. Yorumun benim için kıymetli. Şimdiden teşekkürler.

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 15 Haziran 2022, 21:55:45 »
Tekrardan merhaba dostlar,
10. Gün kabuk dökümü sonrası şampuanla yıkamayı nasıl yapıyorsunuz? Msaj yaparakmı, ovalayarakmı, yoksa direk şampuanı şöyle bir çalıp kafaya su tutup geçerek mi?
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 15 Haziran 2022, 23:03:25 »
şampuanı çok fazla bekletmeden hemen yıka hocam tamda erken dönemde şampuanın içindeki kimyasallar saç derisine zarar verebilir o yüzden çok köpürtmeden ve bekletmeden yıkamaları yapın.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 15 Haziran 2022, 23:44:07 »
şampuanı çok fazla bekletmeden hemen yıka hocam tamda erken dönemde şampuanın içindeki kimyasallar saç derisine zarar verebilir o yüzden çok köpürtmeden ve bekletmeden yıkamaları yapın.
Geri dönüşün için teşekkürler dostum, zaten nedense çok iplenmedik sen ve Ekime Meraklı dostum harici.
Peki bu şampuan ekim merkezinin verdiği şampuan olsa bilemi hocam, hemen yıkayalım?

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 26 Haziran 2022, 12:53:51 »
Şok dökülme başladı. |-nazarboncugu-|

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 26 Haziran 2022, 13:52:54 »
Süreç sağlıklı görünüyor saçlar çıkar ama ön çizgi fazla düz çok doğal durmaya bilir senin ekimini o yüzden özellikle takip ediyorum bunun dışında sağlıklı bir saç ekimi
Global Moderator

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 26 Haziran 2022, 16:28:50 »
Sıklık güzel ama şakak tasarımını biraz abartılı buldum açıkçası oralardan güzel saç çıkarsa ve görüntü doğal olursa tatmin eder ama doğallıktan uzak ve seyrek olursa sıkıntı yaratabilir umarım birinci şık gerçekleşir ve sonuç mutlu eder kardeşim.

kaangursu

• Full Member
« Yanıtla #44 : 26 Haziran 2022, 20:44:03 »
Bu ekim ya mükemmel olacak ya da aşırı doğal olmayan bir sonuç olucak.Merakla bekliyorum.

Facebook Twitter Instagram