Gönderen Konu: NOW HAIR TIME, 3600 greft, yaş 32  (Okunma sayısı 11340 defa)

Anchar

• Sr. Member
Ynt: NOW HAIR TIME, 3600 greft, yaş 32
« Yanıtla #15 : 06 Haziran 2022, 19:45:02 »
Hayırlı olsun umarım sonuç mutlu eder yalnız ön çizgi biraz sıradışı dizayn edilmiş sizmi istediniz böyle bir tasarımı yoksa tamamen ekim merkezinin kararımıydı.
Saçlar güzelce çıkarsa iyi olur ama çıkış oranı az olursa sorun yaratabilir bence.

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 06 Haziran 2022, 20:30:20 »
Teşekkür ederim.
Açıkçası ben değil, ekim merkezi karar verdi bu şekilde olmasına. Şakak ekimi olduğu için bu çizimde olması kararlaştırıldı. Ben şahsen çok göze batan bir çizim olduğunu düşünmüyorum, kafadaki şişlik gittiğinde hatta daha iyi bir görünüm olacağına inanıyorum.
Umarım istediğimiz sonucu elde ederiz hepimiz.🙏🏻

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 08 Haziran 2022, 08:04:25 »
Üçüncü gün ve evde ilk kendi yıkamamı yaptıktan sonraki son durumu paylaşıyorum. Şişkinlik var, daha çok vardı bir tık azaldı. |-nazarboncugu-|

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 08 Haziran 2022, 12:12:28 »
Gayet sağlıklı duruyor  sorun yok
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 08 Haziran 2022, 12:45:16 »
Şişlik normal ödem atıyorsun bir kaç güne normale döner ekim alanı sağlıklı yıkamaları düzenli yapalım.
Global Moderator

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 08 Haziran 2022, 14:34:22 »
Teşekkürler Hintell ve Ekime Meraklı.

Açıkçası bugünden itibaren kafamda ekim ve donör bölgesinde baskı ve ağrı hissediyorum. Hatta karıncalanma yaparak bir ağrı var özellikle donör bölgemde. Bu da ödem ile ilintili midir?

Çok teşekkürler tekrar tekrar yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için.🙏🏻

Bu arada dipnot; Xpecia kullanımı tavsiye etti ekim merkezi. Ekimden sonra birinci ayı doldurduktan sonra iki ay kullanacağım. Sizin ilaçla ilgili tavsileriniz ne olur?

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 10 Haziran 2022, 13:08:18 »
Tekrardan merhaba dostlar.

İçimi dökmek için yazıyorum. Ekim öncesi alkol sigara gırla akardı üzerimden, ağzımdan. Ekim sonrası hepsini bıraktım, ama canım ne alkol ne sigara, bir siyah çay çekiyor ki sormayın. Sizler saç ekim sonrası alkol sigara geçtim, çay veya kahve tüketimine ne zaman başladınız?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.🙏🏻

Jokers

• Full Member
« Yanıtla #22 : 10 Haziran 2022, 19:51:38 »
Çay veya kahvede sorun olduğunu ilk defa sizde duydum. Bence hiçbir zararı yok

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 10 Haziran 2022, 21:14:02 »
Hocam, valla bana çay kahve yani kafeinli içecekleri ve de gazlı içeçekleri en az 10 gün yasakladılar. Bilmiyorum başkaları bu tarz bir geribildirim almadı mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 10 Haziran 2022, 21:19:29 »
Hocam, valla bana çay kahve yani kafeinli içecekleri ve de gazlı içeçekleri en az 10 gün yasakladılar. Bilmiyorum başkaları bu tarz bir geribildirim almadı mı?

Ekim öncesi kan sulanmasın diye içmezsin kafein bazlı içeçekleri su an içebilirsin kafalarına göre uyduruyorlar istediğini iç
Global Moderator

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 11 Haziran 2022, 10:39:34 »
Ben yine de psikolojik olarak kabuk dökme işlemine kadar bekleyeceğim hintel hocam, zaten iki gün kaldı. 😁
İçim dışım detoks çayı, bitki çayı oldu anasını satayım. Sabır.

Hasan Basri Sözer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 11 Haziran 2022, 14:24:36 »
hayırlı olsun hocam temiz ekim sorması ayıp ne kadar ödediniz bende merceğe aldım bu merkezi bilgi topluyorum

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 11 Haziran 2022, 14:29:24 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz ön çizgi biraz düz gibi ama fena feğil saç ekimin umarım doğal bir sonuç olur ve sıklık olarak seni tatmin eden bir saç ekimi sonucu alırsın.

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 11 Haziran 2022, 14:59:35 »
Hasan kardeşim, fiyatı buradan aleni paylaşmayı etik bulmuyorum. Ama araştırman konusunda şu detayı paylaşabilirim; iş yerinden yakın bir arkadaşım bu saç ekim merkezinde saç ektirdi ve sonuçları çok tatminkardı. Onun ekimini referans baz alarak ben de bu merkezi seçtim. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.

EndlessNegative kardeşim, bundan sonrasında kabuk dökme ve sonrasında aylık bazda süreci, gelişmeleri paylaşıyor olacağım. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Göki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 12 Haziran 2022, 22:09:06 »
9. Gün yıkama sonrası son durum, bana kalsa 8. Gün de. ( Ameliyat gününü birinci günden sayıyor ekim merkezi, o yüzden yarın 10. Gün kabuk dökme işlemi olacak.)
İlaçlardan sadece kan sulandırıcı kaldı, diğerleri hepsi bitti. Ekim merkezinin tavsiyesine göre yarın vitamin takviyesi ile başlıyorum ve 1. Ay dolduğunda vitamin takviyesinin yanında Xpecia kullanımına da başlayacağım. Ayrıca beslenmeyi de bol protein ağırlıklı sebzeli yapıyorum ve ayrıyetten kolojen takviyesi alıyorum.

Sizin ekstra tavsiyeleriniz olursa şimdiden başım gözüm üstüne dostlar ve ayrıca teşekkürler.🙏🏻

Facebook Twitter Instagram