Saç Ekimi Sonuçları
Cardozoo 1.5 aylık kullanımda dökülmelerin başlaması ilginç belki mevsimseldir belki de psikolojik ama bakın dökülmeler arttı diyor saçına genel anlamda bak kayıp yaşadın mı ? Emin misin kayıp yaşadığından ? bütün bunların haricinde de fin+dutasterid kullanmak kalp yetmezliği yan etki riskini arttırıyor bunu düneyin ki makale okumalarımda görmüştüm bunun yerine 2 günde bir dutasterid ile yoluna devam etmeyi dene derim 1 yıl sonra sonuçları aldıktan sonra da 3 günde 1 e çıkartırsın zaten dutasterid yarılanma ömrü 5 haftalık bir ilaç forumda açtığım bir başarı hikayesi konusu vardı bir incele derim.
Ön tarafta gerileme başladı. Çektiğim fotoğraflarda before after yapınca çok net belli oluyor. Dutu full kullanmak istemiyorum. Haftada 1 kere dut alıp 3 finas kullanıcam. Yarın başlıyorum.
Bazen finas yarardan çok zarar veriyo diye düşünüyorum saç için , iyi hoş yanma batma azalıyor ama niye incelme oluyo garip
finasteride %100 etkili degil cunku%42-50 arasi bir etkisi var
Bu ön taraftaki kazanımları sonradan mı kazandın finasterid ile ?
%40-50 arası ise yine pozitif etki göstermesi gerekmez mi
1 buçuk senedir fin kullanıyorum, bi dönem haftada 1 dut eklemiştim 3-4 ay kadar böyle devam ettim ancak pek bi faydası olmadı. Ekim yaptırdım zaten tek problemim vertexde. Fine başladığımdan beri donör ve yanlara etkisi çok oldu, yan etkide yaşamadım. Dut eklediğim dönemde ekstra fayda sağlamadı.Finin donörü güçlendirmiş olması demek etki ediyor anlamına geliyorsa alabileceğim verim bu kadarmış vertexi bu kadar etkilemiş, dut eklemek gereksiz anlamına mı geliyor merak ediyorum..
Bence saçlar belli bir seviyenin altına indiyse pek faydalı olmuyor. Veya çok çok uzun süre lazım. 4ay fin 5-6 ay dut sonrası ciddi bir gelişme görememiştim.