Gönderen Konu: finasterid hangi yaş aralığında daha iyi sonuçlar veriyor ?  (Okunma sayısı 2105 defa)

Jasonkenn

• Full Member
Ynt: finasterid hangi yaş aralığında daha iyi sonuçlar veriyor ?
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2022, 11:28:46 »
Bana kalırsa saçlar incelip yokolduğunda değil de incelmeye başladığında kullanmak çok faydalı tüy gibi dahi olsa o saçları canlandırıyor finasterid birebir denedim ve gördüm

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2022, 11:30:20 »
Bana kalırsa saçlar incelip yokolduğunda değil de incelmeye başladığında kullanmak çok faydalı tüy gibi dahi olsa o saçları canlandırıyor finasterid birebir denedim ve gördüm
+1

Saçlar belirli inceliğe ulaştığında artık Finasterid de etki edemeyebiliyor.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2022, 11:35:07 »
peki haftada 3 yada 4 gün fin kullanmak  ile 7 gün kullanmak arasında cok fark oluyormu olumlu yada olumsuz 

Levent Yılmaz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2022, 22:03:12 »
19 yaşında kullanmaya başladım 14-15 ay kullandım sakal anlamında ciddi etkiledi beni çıkmıyordu resmen jilete vuruyordum 4-5 ay kök içinde uzamıyordu inceliyordu seyreliyordu sabah ereksiyonları gitmişti meni miktarı azalmıştı ama saçlarda coşmuştu bana kalırsa bu ilaç saçlar tam dökülmeden 6 ay kullanılıp 6 ay bıraklması yönünde kelliği epey geciktirir sakallarımın dökülmesinden korkuyorum ama yeniden başlamam bugün yarın

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 05 Haziran 2022, 22:17:45 »
19 yaşında kullanmaya başladım 14-15 ay kullandım sakal anlamında ciddi etkiledi beni çıkmıyordu resmen jilete vuruyordum 4-5 ay kök içinde uzamıyordu inceliyordu seyreliyordu sabah ereksiyonları gitmişti meni miktarı azalmıştı ama saçlarda coşmuştu bana kalırsa bu ilaç saçlar tam dökülmeden 6 ay kullanılıp 6 ay bıraklması yönünde kelliği epey geciktirir sakallarımın dökülmesinden korkuyorum ama yeniden başlamam bugün yarın

Benimde bıyıkları ve kaşları etkiledi.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 05 Haziran 2022, 22:42:34 »
 yastan ziyade bence kodlanmış genetik dokulmenin agresifliğine gore sonuc veriyor hafif dokulmemiz varsa daha iyi sonuc verir.yanetki fda onaylı he illa yan etki olcak ama kabul edilebilir bir yan etki olmalı.gucten kesiyorsa yuzde 100 değilde yuzde 25 kesmeli falan.ama çoğu kullanıcı yan etki yaptı deyip bırakıyor bırakınca yan etkiler genelde geciyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 05 Haziran 2022, 23:15:17 »
Kullanmaya başladığınızda tam olarak ne kadar sakaliniz vardı yeni yeni falan mı çıkıyordu
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #8 : 05 Haziran 2022, 23:17:35 »
Ya arkadaş benim sakalı ben ne yapacağım ya.

Dutasterid kullanmama rağmen çok hızlı uzuyor.

Vücudumda bir şeyler ters gidiyor gibi ama hadi hayırlısı.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 05 Haziran 2022, 23:18:27 »
Ya arkadaş benim sakalı ben ne yapacağım ya.

Dutasterid kullanmama rağmen çok hızlı uzuyor.

Vücudumda bir şeyler ters gidiyor gibi ama hadi hayırlısı.
Ahaha hocam belki saça artı olarak vücuduna yariyodur
Her gün 1/4 proscar 

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #10 : 05 Haziran 2022, 23:19:17 »
Ahaha hocam belki saça artı olarak vücuduna yariyodur
Vallahi bilemedim kardeşim ya.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 05 Haziran 2022, 23:50:17 »
Vallahi bilemedim kardeşim ya.
Bilmiyorum belki bu düşüncem yanlış olabilir tamamen mantığa göre düşündüm bir bilimsel kanıtım yok ama hormonlarin görevleri her insanda aynı olmadığını düşünüyorum bu tarz ilaçlar DHT düşürüp testo yükseltiyor belki bazı insanlarda testo yükselmesi vücuduna iyi gelebilir belki DHTnin düşüşü iyi gelebilir bilemiyorum , koskoca dünyada her insan dış görünüş olarak birbirinden farkliysa vücudundaki hormonların etkisi de farklıdır bence
Her gün 1/4 proscar 

Levent Yılmaz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 06 Haziran 2022, 11:37:09 »
Sakalım yok gibi bişeydi şuan sakalım var
Bıyıklarım çok seyrek ama şuan saçım bayağı gerileri bıraktığım zamana göre ama kullandığım zaman saçlarım günde max 15-20 tel dökülüyordu şuan bilmiyorum sakalımı köse gibi dökermi dökmezmi ama son günlerde artık saç dökülmesi ve şakaklarda ilerleyen seyrelme can sıkmaya başladı şuda bi gerçek saç döküldükten sonra kullanmakta daha saçma kafada olmayan saça da faydası olmaz

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 07 Haziran 2022, 00:41:45 »
Dökülme başladığında 1-1.5 yıl içerisinde tedaviye başlanırsa iyi sonuç alma ihtimali hayli yüksek.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 07 Haziran 2022, 11:47:53 »
2 yıldır kullanıyorum Fin'i. Genetik dökülmeden dolayı en incelen saçları kurtaramadı Fin

Dökülme ise neredeyse tamamen durdu

Facebook Twitter Instagram