Gönderen Konu: finasterid hangi yaş aralığında daha iyi sonuçlar veriyor ?  (Okunma sayısı 2106 defa)

titanic5

• Hero Member
Ynt: finasterid hangi yaş aralığında daha iyi sonuçlar veriyor ?
« Yanıtla #16 : 07 Haziran 2022, 12:02:01 »
En incelen saçlar derken mesela fotolarda gözüken minik saçları kurtaramadı mi

Saçlar inik düz şekildeyken seyreklik çok az gözüküyor. Kel bölge yok

Saçları Wax ile kaldırınca bütün seyreklik ortaya çıkıyor. Genetik dökülmeden dolayı en incelmiş saçları kurtaramadı

Ama zaten ekim düşünüyorum ve dökülme de yok artık

Şöyle bir konu açmıştım istersen bak
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=26987.0

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 07 Haziran 2022, 12:40:32 »

Saçları Wax ile kaldırınca bütün seyreklik ortaya çıkıyor. Genetik dökülmeden dolayı en incelmiş saçları kurtaramadı

Waxin seyreklikleri ortaya çıkarması normal saçları yapistiriyo aralar açılıyor bide saçlar ince telliyse iyice insanı kel yapıyor , saçının suanki halini merak ettim konuna da baktım bu arada
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 07 Haziran 2022, 12:43:05 »

Haftada 1 dutasteride ekle tedavine. 6 ay kullan sonra karşılaştır.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 07 Haziran 2022, 13:00:38 »
Haftada 1 dutasteride ekle tedavine. 6 ay kullan sonra karşılaştır.
Sen ekledin mi reis dutas
Her gün 1/4 proscar 

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 07 Haziran 2022, 13:02:55 »
Sen ekledin mi reis dutas
Önümüzdeki hafta eklicem. 6 ay sonra sonuçları paylaşırım.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 07 Haziran 2022, 13:13:14 »
Fin'den hiç yan etki görmedim sanırım

Lakin Dut kullanmam işte. Onu kullanmak yerine DHI ekim ile saç seyreklik sorununu bitiririm umarım

Zaten ön çizgi biraz ileri alınması lazım. Temple bölgesi de biraz açık. Buraları takviyeyle halletmek mümkün değil galiba

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 07 Haziran 2022, 14:02:58 »
Fin'den hiç yan etki görmedim sanırım

Lakin Dut kullanmam işte. Onu kullanmak yerine DHI ekim ile saç seyreklik sorununu bitiririm umarım

Zaten ön çizgi biraz ileri alınması lazım. Temple bölgesi de biraz açık. Buraları takviyeyle halletmek mümkün değil galiba
Her gün kullanmaktan bahsetmiyorum haftada 1 kere kullanmaktan bahsediyorum. Yapılan çalışmalarda her gün kullanım sonucu yan etkiler ortaya çıkıyor. Bununla ilgili açtığım bir konu var ona bak.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 07 Haziran 2022, 14:19:34 »
Dutu haftada 2 kere almak yeterli mi?
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Levent Yılmaz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 08 Haziran 2022, 00:04:44 »
Ben ilk saç dökülmesi sorunu yaşadığım zamanlar bi dermatoloji doktoruna gitmiştim o kadar ilgisiz bi kadındı ki dedi genetik saç dökülmesi hiç bişey yapamazsın bende ona xpecia hap kullansam nasıl olur diye sordum bi faydası olmaz deyince ardına finasteridi sordum onu kullanacağına dutasterid kullan dedi şok oldum mk o gün anladım bu işin hastanedeki bi bok bilmez doktorlarla hallolmayacağını , saç dökülme sorununu forumlar falan olmasaydı çoğu kişi aşamıyor olacaktı muhtemeler herkes kendi üzerinde deneme yanılma yapıyor uzun lafın kısası umarım herşeye yeni bi tedavi geliştiren tıp bi gün kıl meselesine de bi çözüm bulur inşallah çok kötü psikolojisi var

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 08 Haziran 2022, 00:17:58 »
 eskiden drlar yıllarca millete foltene pantogar kullandıttırdılar sonuc sıfıra sıfırdı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

taco_9

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 10 Haziran 2022, 01:05:45 »
Ben ilk saç dökülmesi sorunu yaşadığım zamanlar bi dermatoloji doktoruna gitmiştim o kadar ilgisiz bi kadındı ki dedi genetik saç dökülmesi hiç bişey yapamazsın bende ona xpecia hap kullansam nasıl olur diye sordum bi faydası olmaz deyince ardına finasteridi sordum onu kullanacağına dutasterid kullan dedi şok oldum mk o gün anladım bu işin hastanedeki bi bok bilmez doktorlarla hallolmayacağını , saç dökülme sorununu forumlar falan olmasaydı çoğu kişi aşamıyor olacaktı muhtemeler herkes kendi üzerinde deneme yanılma yapıyor uzun lafın kısası umarım herşeye yeni bi tedavi geliştiren tıp bi gün kıl meselesine de bi çözüm bulur inşallah çok kötü psikolojisi var

dermatoloji ve üroloji doktorlarına gitmek yıllar önce benimde düştüğüm bir hata oldu şimdi düşünüyorum çok saçma geliyor cidden.
saç konusunda özellikle aga konusunda üç beş ezberleri var o kadar.
hatta geçenlerde forumda bir ürolog hintele soruyordu nasıl bir tedavi uygulaması gerektiği ile ilgili  ;D

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 10 Haziran 2022, 09:48:49 »
Dutasteride başlayalı 1 hafta oldu bakalım forumda konularım var zaman zaman fotoğraflarla güncelleyeceğim dutasterid hakkında çok araştırmalar yaptım bununla da ilgili çeşitli konuları forumda yakında araştırma sonuçlarını  delilleriyle de  paylaşacağım ama soruna cevap niteliğinde bir kaç madde kısaca yazayım abi :

- Finasterid / Dutasterid senin saçının dökülme durumuna göre çok sayıda senin gözle göremediğin ince ttüyleri uzun kullanımda (Min 12 ay bazı yabancı kaynaklarda 18/24 ayda bile 12 aydakine göre belirgin farklar var bunun sebeplerini anlatırım)

- Finasterid/ Dutasterid konusunda başarı sağlayamayan kişiler de sanılanın aksine DHT dışında genetik faktörler vardır Örnek: Kolojen parçalanamaması, fibrosiz (kelleşme durumunda derinin parlak görünmesine sebep olan genetik faktör) buınları halledebilmek lazım hatta minoksidilin çalışma prensiplerine göre saç çıkarması tam olarak belirlenememekle birlikte en kuvvetli tahmin kollojenleri parçalamasıyla saçların çıkması yönündedir.

Bu bilgileri kimse kolay kolay bilmez daha birçok faktör ilaç sektörleri bunların bilinmesini istemez her neyse forumda konuları açacağım sağolsunlar bilgilerinden ifade ettiğimiz insanlarda çok forumda kalmaya devam et araştırmları sürdür kellik tedavi edilen ve yenilebilen bir durumdur şartlar ne olmuş olsa bile isterse Norwood 7 olsun her türlü çaresi var.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 10 Haziran 2022, 11:20:56 »
Dutasteride başlayalı 1 hafta oldu bakalım forumda konularım var zaman zaman fotoğraflarla güncelleyeceğim dutasterid hakkında çok araştırmalar yaptım bununla da ilgili çeşitli konuları forumda yakında araştırma sonuçlarını  delilleriyle de  paylaşacağım ama soruna cevap niteliğinde bir kaç madde kısaca yazayım abi :

- Finasterid / Dutasterid senin saçının dökülme durumuna göre çok sayıda senin gözle göremediğin ince ttüyleri uzun kullanımda (Min 12 ay bazı yabancı kaynaklarda 18/24 ayda bile 12 aydakine göre belirgin farklar var bunun sebeplerini anlatırım)

- Finasterid/ Dutasterid konusunda başarı sağlayamayan kişiler de sanılanın aksine DHT dışında genetik faktörler vardır Örnek: Kolojen parçalanamaması, fibrosiz (kelleşme durumunda derinin parlak görünmesine sebep olan genetik faktör) buınları halledebilmek lazım hatta minoksidilin çalışma prensiplerine göre saç çıkarması tam olarak belirlenememekle birlikte en kuvvetli tahmin kollojenleri parçalamasıyla saçların çıkması yönündedir.

Bu bilgileri kimse kolay kolay bilmez daha birçok faktör ilaç sektörleri bunların bilinmesini istemez her neyse forumda konuları açacağım sağolsunlar bilgilerinden ifade ettiğimiz insanlarda çok forumda kalmaya devam et araştırmları sürdür kellik tedavi edilen ve yenilebilen bir durumdur şartlar ne olmuş olsa bile isterse Norwood 7 olsun her türlü çaresi var.
Reis fibrosiz nedir ilk defa duyuyorum bu kelimeyi vertex bölgem de seyrelme mevcut ve dediğin parlaklık var yani yağlanma değil saçımı yeni yikasam bile vertexin bazı kısımlarında parlaklık var bunu nasıl çözebiliriz acaba
Her gün 1/4 proscar 

Chem06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 10 Haziran 2022, 16:08:01 »

Fibrosiz parlama bende var saçlarımı yeni yıkadığımda bile saç derim parlıyor. Bununla ilgili neler kullanabilirim? Fibrosiz olayını rica etsem detaylandırabilirmisiniz biraz.

Facebook Twitter Instagram