Gönderen Konu: RİSK ALIYORUM ROACCUTANE İLE DUTASTERİDE BERABER KULLANIYORUM  (Okunma sayısı 5124 defa)

Andrea

• Hero Member
SAÇ ÇIKARMA VE CİLT İYİLEŞTİRME HİKAYEM
« Yanıtla #30 : 11 Eylül 2022, 15:44:11 »
HERKESE TEKRARDAN MERHABALAR UZUN SÜREDİR İŞLERİM YOĞUN OLDUĞUNDAN DOLAYI FORUMA GİREMEDİM VE PAYLAŞIM YAPAMADIM BU NEDENLE BENDE 2. AYIN PAYLAŞIMI AKSAYINCA 3. AYIN SONUNU BEKLEDİM VE BU ŞEKİLDE BİR PAYLAŞIM YAPMAK İSTEDİM FORUMA GİRİNCE DE ZATEN ÇOĞU KİŞİDEN ALDIĞIM YOĞUN MESAJLAR DOĞRULTUSUNDA DAHA DA FAZLA AKSATMAK İSTEMEDİM VE BU PAZAR ARTIK KONUYU GÜNCELLEMEK İSTEDİM.BU FORUMA ÇOK ŞEY BORÇLUYUM O HALDE BAŞLAYALIM.

Dutasterid ve Roaccutane tedavimde 3. ayımı tam olarak bitirdim ve 2-3 gündür tedaviye tam olarak başlamadım hem ufak bir mola verdim hem de eczaneye gidemediğim için ilaçları tam olarak alamadım yarın haftanın ilk günü direkt eczaneme gidip ilaçlarımı alıp tedavime kaldığım yerden yani 4. aydan devam edeceğim. 4. ay tedavi içeriğini de konu sonunda yazacağım.

YAN ETKİLER

3. ayı da bitirdik şükür diyelim bu 90 günlük süre zarfında öncelikle yan etkilerden başlayalım tekrar söylüyorum hiçbir yan etki görmedim karaciğer böbrek fonksiyonları normal sadece kullanılan ilaçlara ve benim malesef çok iyi spor yapmama rağmen sorumsuz beslenmeme bağlı olarak bazı değerlerde ufak çaplı değişiklikler var onları da kontrol altına tekrardan alacağım zira 2. ayın ortasındaki tahlilde trigliserid değerimi yüksek çıktıktan sonra bu ay ki kontrollerimde düşürdüğüm gibi bunları da başaracağım. Cinsel anlamda da herhangi bir yan etki görmedim kesinlikle daha önce de söylemiştim ben bu konunun tamamen ilacı kullanırken ve ilaca yaklaşırken olan psikolojiyle ilgili olduğunu ve bununda  plasebo etkisini içinde barındırdığını düşünüyorum ve tekrar söylüyorum hiçbir şekilde yine söylenilenin aksine hiçbir yan etki görmedim. (Lütfen söylediklerim farklı bir yöne çekilmesin daha önce bu konuda eleştirildim. Ben kesinlikle dutasterid ve  finasterid gibi ilaçlar cinsel işlev bozukluğu yapmaz demiyorum fakat kişinin ilaca yaklaşım psikolojisi ve bunun dışında kötü cinsel birliktelik deneyimini hele ki bu ilacı kullanıyorsa buna bağlaması noktalarından bahsediyorum.)

ETKİLER

En çok merak edilen kısıma geldik henüz 3.ayı bitirmiş olmama ve saçlarım kısa olmasına rağmen gerçekten saçlarımın çıktığını, gürleştiğini  olan saçlarımın kalınlaştığını ve saçlarımın hacim kazandığını deli gibi görebiliyorum bunun diğer aylarda da daha da gelişeceğini düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek. Saçlarımın yağlanması ve saç derimin kızarık ve sivilceli olması konusuna gelecek olursak sivilceler, kızarıklıklar ve pullanmalkar tamamen bitti gitti zaten hiç umrumda bile değil sanki yaşamamış gibiyim yağlanma konusuna gelecek olursak bu metini yazarken şu an en son 3 gün önce saçlarımı yıkadım (sırf yağlanmayı kontrol edebilmek için yoksa kirli biri değilim adamım :) ) sanki yeni fön çekilmiş gibi en çok merak ettiğim nokta roaccutane tedavimi 10. ayda azaltmaya başlayıp 20. ayda tamamen bitirmeyi düşünüyorum tabi o zamanlara daha çok var bakalım tamamen bıraktıktan 1-2 yıl geçtikten sonra yağlanma yine bu kadar az ve güzel olacak mı ? :D

4.AY TEDAVİ İÇERİĞİ

Günlük 40 mg ROACCUTANE (Sabah ve akşam)
Günlük 1 kapsül DUTASTERİD
Günlük 2 kapsül AGA E TABLET (Sabah ve akşam)
Her gün akşamları Madefix krem yüz için

Evet umarım bu konuyla uzun bir süre paylaşım yapmamış olmamı telafi edebilmişimdir her zaman söylüyorum bu foruma çok şey borçluyum. Çok değerli abiler ve kardeşler tanıdım her şey için minnettarım her şey için çok teşekkürler. Aşağıya öncesi sonrası fotoğrafları ve test sonuçlarını bırakıyorum fotoğraflar gündüz gün ışığıyla güneşin geldiği açıda çekilmiştir. Faydalı olması dileğiyle.

Andrea

• Hero Member
Ynt: RİSK ALIYORUM ROACCUTANE İLE DUTASTERİDE BERABER KULLANIYORUM
« Yanıtla #31 : 11 Eylül 2022, 15:45:38 »
Test Sonuçları

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 11 Eylül 2022, 17:13:55 »
gelişme var  :) devamını sabırsızlıkla bekliyoruz

aga e tabletin faydasının olduğunu dusunuyormusunuz? ve kilo yapıyor mu? xpecia kullanmıştım 2 ay tamamen aynı şekilde beslenmistim neredeyse 7 8 kilo almıştım vücutta cok su tutuyor sanırım
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

Ali Kemal

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 11 Eylül 2022, 17:42:22 »
Tedavi öncesi resimler neden yok.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 11 Eylül 2022, 17:52:45 »
1. resim tedavi öncesi resim verteks kısmına bakarsanız resime de not düşmüştüm 1. resimde saçlarım çok çok daha uzun olmasına rağmen tepe bölgesindeki seyrekliğe dikkatli bakmanızı öneririm
3. resimde tedavi öncesi

Eyvallah Darbeli Haydar Gergedan Ayfer ablayla mutluluklar

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 11 Eylül 2022, 18:59:53 »
Kanka roaccutane 20ay mi kullanılıyo? Doktor kilona gore toplam alman gereken mg hesaplayıp ona gore ilaci veriyo. Benim tedavim 7 8 ay sürmüştü ve yuzumde hic sivilce kalmamıştı aman dikkat et kendine normal bi ilac degil cunku
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 11 Eylül 2022, 21:38:22 »
85 Kg dım total  doz hesaplaması 1kg için 120 mg dır 120X85=10200 mgdır birkaç aydan sonra dozu düşüre düşüre 20 ay süreyle kullanılması daha efektif ve vücudu zorlamayan bir süreçtir hem düşük dozla uzun kullanım çok çok daha iyi sonuçlar vermektedir ayrıca yabancı forumlarda sırf yağlanma sorununu çözmek için 10 mg uzun yıllar kullananlar bile var

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 19 Eylül 2022, 06:27:18 »
Ön bölgeyi yatırıp atar mısın ? Ön bölgendeki gelişimi merak ettim.
Bunun dışında karaciğer enzimlerine dikkat et 35 küsür 40 sınırına yaklaştığının göstergesi.Hala normal ama dikkat edilmeli.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 20 Eylül 2022, 22:56:51 »
Ön bölge bu şekilde önde gelişim ne kadar olur bilemiyorum şimdilik saçlar ve yağlanma her şey yolunda sadece zamana bıraktım açıkçası zamana bıraktım saçlarımın şuan ki hali bile bana yetiyor çok çok olmadı ön çizgi için ufak ve sık bir ekim yaptırırım ama bakalım belki zamanla buna bile gerek kalmaz zira önde küçükte olsa gelişim var bakalım ben inanıyorum ama zaman ne gösterecek göreceğiz.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 21 Eylül 2022, 01:11:46 »
85 Kg dım total  doz hesaplaması 1kg için 120 mg dır 120X85=10200 mgdır birkaç aydan sonra dozu düşüre düşüre 20 ay süreyle kullanılması daha efektif ve vücudu zorlamayan bir süreçtir hem düşük dozla uzun kullanım çok çok daha iyi sonuçlar vermektedir ayrıca yabancı forumlarda sırf yağlanma sorununu çözmek için 10 mg uzun yıllar kullananlar bile var

kanka yağlanmaya kesin çözüm sağlıyor mu
ben de 10mg ile başlayayım.20 yaşına gireceğim

forumda bu konuyla ilgili olan başlığın linkini atar mısın
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 21 Eylül 2022, 18:10:35 »
Redditte bir kaç eski konudan aklımda kalanlardı bulabilirsem atarım onun haricinde sen de reddit ve hairlosstalk.com sitelerinden roaccutane ile ilgili yazıları okuyarak bilgi edinebilirsin.

Bunun haricinde ben elbette bir doktor değilim ama yağlanma sorununu kesinlikle 6-8 aylık bir roaccutane kullanımı çözecektir bundan emin olabilirsin.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Andrea

• Hero Member
Merhabalar herkese tekrardan bu foruma çok şey borçluyum ve dolayısıyla aldığım sonuçları söz verdiğim gibi paylaşmak istiyorum bugün itibari ile tam 4. ayımı geride bıraktım ve bu süreçte hiçbir şekilde yan etki görmedim aksaklıklar ilacın bitmesi vs. gibi durumlar hariç ilacımı almayı hiçbir şekilde ihmal etmedim ve her gün ilacımı aldım hatta ılacımı alırken diyet yapıp 6.5 kg gibi ciddi bir şekilde kiloda vermiş oldum.

- YAN ETKİ HALA YOK
- SAÇLARIMIN DÖKÜLMESİ YOK
- SAÇ TELLERİMDEKİ KALİTE ARTIŞINI VE KALINLAŞMAYI SONUNA KADAR FARKEDEBİLİYORUM (ÜSTELİK YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOMDAN DOLAYI DESTEK TEDAVİLERİ ALMADIĞIM HALDE BU SORUNU TOPARLAYACAĞIM VE GERÇEKTEN O ZAMAN SAÇLARIMDAKİ KALİTE ARTIŞININ CİDDİ BİR ŞEKİLDE ARTACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ BUNLAR GERÇETKEN ÖNEMLİ ÖZELLİKLE DE AGA E TABLET ÜRÜNÜNÜ TAVSİYE EDİYORUM. TABİ Kİ DE ÖNCELİK DUTASTERİDE AİT.)
-SAÇLARIMIN ÖNCE VERTEKSTEN VE ŞİMDİDE 4.AY I BİTİRMİŞ OLMAM İTİBARİYLE DE ÖN ŞAKAK BÖLGELERİMDEN TEKRAR ÇIKTIĞINI HİSSEDEBİLİYORUM

ARADAKİ FARKLAR İÇİN BUYRUN EFENDİM BEFORE/AFTER (ÖNCESİ/SONRASI) SİZLERLE.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 25 Ekim 2022, 05:07:46 »
saçlar da kalite artışı var evet dostum ama kullandığın ilaçlar biraz ağır ve yan etki olmaması iyi bir durum
Global Moderator

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 25 Ekim 2022, 23:37:19 »
Şükür abi gerçektende yan etki olmadan geldik 4. aya kadar bakalım şahsen bu saatten sonra da daha da fazla fayda göreceğimi düşünüyorum özellikle gerçektende ön şakak kısımlarımda küçük saçların çıktığını görebiliyorum bakalım zaman ne gösterecek

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Gpedit

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 02 Ocak 2023, 01:45:56 »
Son durum nasıl hocam inşallah gönlündeki saçlara kavuşabilmişsindir resimlerle beraber güncelleme yapabilir misin
  • Yaşınız 24
Xpecia
Magnezyum
3/1 İğneleme
Günlük masaj
Nane biberiye losyon
Alpecin,Konazol

Facebook Twitter Instagram