HERKESE TEKRARDAN MERHABALAR UZUN SÜREDİR İŞLERİM YOĞUN OLDUĞUNDAN DOLAYI FORUMA GİREMEDİM VE PAYLAŞIM YAPAMADIM BU NEDENLE BENDE 2. AYIN PAYLAŞIMI AKSAYINCA 3. AYIN SONUNU BEKLEDİM VE BU ŞEKİLDE BİR PAYLAŞIM YAPMAK İSTEDİM FORUMA GİRİNCE DE ZATEN ÇOĞU KİŞİDEN ALDIĞIM YOĞUN MESAJLAR DOĞRULTUSUNDA DAHA DA FAZLA AKSATMAK İSTEMEDİM VE BU PAZAR ARTIK KONUYU GÜNCELLEMEK İSTEDİM.BU FORUMA ÇOK ŞEY BORÇLUYUM O HALDE BAŞLAYALIM.
Dutasterid ve Roaccutane tedavimde 3. ayımı tam olarak bitirdim ve 2-3 gündür tedaviye tam olarak başlamadım hem ufak bir mola verdim hem de eczaneye gidemediğim için ilaçları tam olarak alamadım yarın haftanın ilk günü direkt eczaneme gidip ilaçlarımı alıp tedavime kaldığım yerden yani 4. aydan devam edeceğim. 4. ay tedavi içeriğini de konu sonunda yazacağım.
YAN ETKİLER
3. ayı da bitirdik şükür diyelim bu 90 günlük süre zarfında öncelikle yan etkilerden başlayalım tekrar söylüyorum hiçbir yan etki görmedim karaciğer böbrek fonksiyonları normal sadece kullanılan ilaçlara ve benim malesef çok iyi spor yapmama rağmen sorumsuz beslenmeme bağlı olarak bazı değerlerde ufak çaplı değişiklikler var onları da kontrol altına tekrardan alacağım zira 2. ayın ortasındaki tahlilde trigliserid değerimi yüksek çıktıktan sonra bu ay ki kontrollerimde düşürdüğüm gibi bunları da başaracağım. Cinsel anlamda da herhangi bir yan etki görmedim kesinlikle daha önce de söylemiştim ben bu konunun tamamen ilacı kullanırken ve ilaca yaklaşırken olan psikolojiyle ilgili olduğunu ve bununda plasebo etkisini içinde barındırdığını düşünüyorum ve tekrar söylüyorum hiçbir şekilde yine söylenilenin aksine hiçbir yan etki görmedim. (Lütfen söylediklerim farklı bir yöne çekilmesin daha önce bu konuda eleştirildim. Ben kesinlikle dutasterid ve finasterid gibi ilaçlar cinsel işlev bozukluğu yapmaz demiyorum fakat kişinin ilaca yaklaşım psikolojisi ve bunun dışında kötü cinsel birliktelik deneyimini hele ki bu ilacı kullanıyorsa buna bağlaması noktalarından bahsediyorum.)
ETKİLER
En çok merak edilen kısıma geldik henüz 3.ayı bitirmiş olmama ve saçlarım kısa olmasına rağmen gerçekten saçlarımın çıktığını, gürleştiğini olan saçlarımın kalınlaştığını ve saçlarımın hacim kazandığını deli gibi görebiliyorum bunun diğer aylarda da daha da gelişeceğini düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek. Saçlarımın yağlanması ve saç derimin kızarık ve sivilceli olması konusuna gelecek olursak sivilceler, kızarıklıklar ve pullanmalkar tamamen bitti gitti zaten hiç umrumda bile değil sanki yaşamamış gibiyim yağlanma konusuna gelecek olursak bu metini yazarken şu an en son 3 gün önce saçlarımı yıkadım (sırf yağlanmayı kontrol edebilmek için yoksa kirli biri değilim adamım
) sanki yeni fön çekilmiş gibi en çok merak ettiğim nokta roaccutane tedavimi 10. ayda azaltmaya başlayıp 20. ayda tamamen bitirmeyi düşünüyorum tabi o zamanlara daha çok var bakalım tamamen bıraktıktan 1-2 yıl geçtikten sonra yağlanma yine bu kadar az ve güzel olacak mı ?
4.AY TEDAVİ İÇERİĞİ
Günlük 40 mg ROACCUTANE (Sabah ve akşam)
Günlük 1 kapsül DUTASTERİD
Günlük 2 kapsül AGA E TABLET (Sabah ve akşam)
Her gün akşamları Madefix krem yüz için
Evet umarım bu konuyla uzun bir süre paylaşım yapmamış olmamı telafi edebilmişimdir her zaman söylüyorum bu foruma çok şey borçluyum. Çok değerli abiler ve kardeşler tanıdım her şey için minnettarım her şey için çok teşekkürler. Aşağıya öncesi sonrası fotoğrafları ve test sonuçlarını bırakıyorum fotoğraflar gündüz gün ışığıyla güneşin geldiği açıda çekilmiştir. Faydalı olması dileğiyle.