Anket

Jorge Jesus ne yapar?

Basarılı olur
8 (29.6%)
Basarısız olur
19 (70.4%)

Toplam Oy Verenler: 27

Gönderen Konu: Jorge Jesus  (Okunma sayısı 2515 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Jorge Jesus
« Yanıtla #60 : 08 Ocak 2023, 21:40:21 »
 herkes ole dio.sezon son 5 sezondur olduğu gibi kartalı yollayıp bişi yapamayacağı belli olan aliye yazar.takımı baslat hızlı sonra dusus olucağnı sokaktaki ergen goruyor.kadro belli hoca belli baskan belli kapasite yok.gs kadıköye gelirdi taraftarlarının bile umudu olmazdı bitsine gidelim derdi.ne halden ne hallere.tek sorumlu baskan ali.ne diyor şimdi gecmişte 4_0 lar 6_0 lar diyor iyide sen onlarda pay sahibi değilsin.halen kendi taraftarını uyutma derdinde gsye cevap verme derdinde derken bide guluyor.senin pay sahibi olduğun yerler tarihin en basarısız sezonları bunları konus .4_0 6_0 ları yapan azizi baskanlıktan sen indirdin.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2023, 22:16:49 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

nickless

• Full Member
« Yanıtla #61 : 11 Ocak 2023, 12:39:11 »
ilklerde iyiydi sonra herkes ülkeye superman falan geldi gibi muamele yaptı yok çiçekler editler derken haliyle adam ilgiyi görünce başarı kaynağı olan hırslı yapısı da yumuşadı tontiş birine dönüştü başarısızlıklar da arttı

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 11 Ocak 2023, 18:19:07 »
 oda doğru ama ozellikle adı brezilya şu bu ile gecince faso fisoya bağladı .zaten hızlı baslayınca dusus yasayacağı belliydi.2 3 huneri vardı zamanla onlar cozuldu rakipler ona gore oynadı.para için şurayı burayı gezen adamdan ne kadar hayır gelicek.yol yakın bunla olmucak bu iş bastan belli zaten eğer gelirse yol yakınken devre arası transfer sezonu açılmadan getir ismail kartalı sampiyonluk sansın olsun.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 13 Ocak 2023, 23:42:54 »
 cuma maçı buyuk takımlar takılır bugun terslik çıkar diyordum ama gs çok rahat kazandı.medya gsyi okanı goklere çıkarıo fb ile jesusada aynısını yaptılar gs havaya girerse fb gibi dususe gecer.çoğu maçta iyi kadrosunla kotuydu yeni form tutuyor zaten o kadroya rakip yok bjk devre arası bişiler yaparsa basakta lobisini ortaya koyarsa gsye rakip olur.bu kadronun şu halinin yuzde 70ini bile zorlucak takım yok kadrolar çok zayıf bu sene.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 14 Ocak 2023, 03:25:37 »
Bencede bu sene aksilik olmazsa GS şampiyon olur. Fikstür nedeniyle diyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 14 Ocak 2023, 09:07:27 »
 o kadro zaten olsun artık.dezavantaj goygoylanırsa sampiyon ilan edilirse fbye doner.basakla takviye yapan bjkde zorlayabilir.ama takviyeler adam akıllı olmalı.kadro sağlamsa fikstür onemli değil geldi kadıköye zorlanmadan fbyi yendi.asıl gsnin zorlandığ maçlar kume hattı oluyor

Passenger

• Full Member
« Yanıtla #66 : 15 Ocak 2023, 12:28:12 »
Bir teknik direktörün en önemli görevi elindeki en kaliteli oyuncularla bir 11 kurmaktır..jeususun elindeki en kaliteli hatta ligin bence en kaliteli oyuncusu arda guler..Ve bu çocuğu sen zajc denen yeteneksiz in yerine bile dusunmuyorsan sen dedem değilsin artık jesus..böyle hoca olmaz..en yakın zamanda zaten bavullarini toplarsin
  • Ekim Tarihi: 02.09.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 5080
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi konazol şampuan, vicy dercos şampuan

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 15 Ocak 2023, 12:35:25 »
 gs maçına çıkıon valencia irfan arda yedek.ismail kartalı yol yakınken getir birde kaleci al.ille baska 3 puanlardamı kaybolsun jesusla.
 ardaya bastan balon gozunle bakıyordumda bu sezon terimin gunesin daumun elinde olsa bu arda asist kralıydı devre arası tum avrupa devleri peşinde olurdu fbyede 7 8 puan eklerdi diye dusunuyorum.
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2023, 12:43:05 Gönderen: emekli kel »

Passenger

• Full Member
« Yanıtla #68 : 15 Ocak 2023, 12:44:25 »
Bu ali kocun oynadığı kumarlar zaten bitcoinden beter.çer çöpleri doldurdu takıma..git kardeşim nokta atışı yildiz al bu kulüp bunlara alışkın git al suarezi bostaydi aguero geri döndü alsaydın da..Diego Costa vardı almadın dzekoyu alamadın ya ben serdar dursun denen boş beleş i izlemek istemiyorum arkadaş ilk defa iyi iş yaptı jesusla ama o da takıntılı çıktı..kaleci stoper orta saha forvet hepsi lazim
  • Ekim Tarihi: 02.09.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 5080
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi konazol şampuan, vicy dercos şampuan

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 15 Ocak 2023, 13:22:03 »
 koç zeki değil safririk.bu işin adamı değil.etrafına yiyici akıl hocası menejer doluşup yoluyor olan taraftara oluyor.kalede altay varken baskanda koçken sampiyonluk gelmez.
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2023, 13:39:49 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 15 Ocak 2023, 21:12:34 »
 adam gol  atıo hocaya trip atıo haklıda avanta gol rakip yarım saat on kişi uzatmada ite kaka baskada kazanamazdı.değişikliklerde hoca gec geldi.hoca dandik.ya penaltı gelcek ya boş beleş gol düşcek avantadan yada rakip azalcak falan fb yanlış yolda bir cacık olmaz cap belli kapasite belli.futbolla alakalı değil kongreye gidip kurtulmalı koçtan artık.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 19 Ocak 2023, 20:11:32 »
 kupa maçları baslamadan ben biliyorum uzatmaya gidiceğini pandemide dunyanın zararı oldu onu telafi ediyorlar canlı iddaada çıktı iyice tezgah oldu hersey
 jesus efendi avrupa takımlarının peşinde koştuğu ardayı kupa maçında alt ligin takımına karsı oynatıyor.kimsede bunun ardayı harcamasına mudahale etmiyor turk futboluna ihanet.
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2023, 22:02:27 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 29 Ocak 2023, 20:56:27 »
kupa maçları baslamadan ben biliyorum uzatmaya gidiceğini pandemide dunyanın zararı oldu onu telafi ediyorlar canlı iddaada çıktı iyice tezgah oldu hersey
 jesus efendi avrupa takımlarının peşinde koştuğu ardayı kupa maçında alt ligin takımına karsı oynatıyor.kimsede bunun ardayı harcamasına mudahale etmiyor turk futboluna ihanet.
bu galibiyetler aldatmasın nerdeydi gs maçında arda valencia.penaltı gelirse fb alıyor 10 kişi kalırsa kaybediyor.sampiyonluk adayı olamaz bu takım.guclu takımlara bişi yapamıyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 02 Şubat 2023, 22:12:27 »
bu galibiyetler aldatmasın nerdeydi gs maçında arda valencia.penaltı gelirse fb alıyor 10 kişi kalırsa kaybediyor.sampiyonluk adayı olamaz bu takım.guclu takımlara bişi yapamıyor
acaba ardayı boyle onemli bir maçta oynatmayacak bu ligte 1 tane hoca varmı?jesus fbyi resmen baltaladı.

nickless

• Full Member
« Yanıtla #74 : 03 Şubat 2023, 10:18:04 »
acaba ardayı boyle onemli bir maçta oynatmayacak bu ligte 1 tane hoca varmı?jesus fbyi resmen baltaladı.
son maçta jesusun hiçbir günahı yoktu hakem katletti lig yetkilileri galatasarayı şampiyon yapmak için o kadar uğraşıyor ki anlatamam ben fenerbahçe başkanı olsaydım takımı direk ligden çekerdim veya sonraki maça çıkmazdım

Facebook Twitter Instagram