Anket

Jorge Jesus ne yapar?

Basarılı olur
8 (29.6%)
Basarısız olur
19 (70.4%)

Toplam Oy Verenler: 27

Gönderen Konu: Jorge Jesus  (Okunma sayısı 2511 defa)

nickless

• Full Member
Ynt: Jorge Jesus
« Yanıtla #75 : 03 Şubat 2023, 10:19:33 »
ali koç da neden sessiz kalıyor anlamış değilim haksızlıklara karşı sessiz kalmasın diye seçildi o aziz yıldırıma salladığı kadar galatasaraya ve hakemlere sallamıyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 03 Şubat 2023, 10:22:42 »
 arda ilk 11 çıkmalıydı.77 dk kenardan tuttu.avrupa peşinde koşuyor hangi hocaya verirsen ver ardayı 11 baslatır hele boyle bir maçta sakat bile olsa risk alıp oynatır genc yasına rağmen.koç gecen senede tsyi tebrik etti oynadıklaı futbolla hakkınla burdalar falan dedi sonra şaşırdı salladı.bence piskolojisini bozdu bu  basrısızlıklar.bastan belli bişi yapamaycağı bascak paray kalcak.koçun fb baskanlığı çok nazik birinin bol olaylı bir yerde guvenlik olması korumalık yapması gibidir.yapısı musait değil.fbyi mahvetti 5 senedir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 10 Mart 2023, 10:27:35 »
 çıkardığı kadroyu gordum zaten iş bitti dedim.sevilla dususte zaten ispanyada diplere oynuyor bu takımada gol atamıom buyuk maçlarda gol atamıon.jesusun bastan bişi yapamıcağı belli formdaki ismail hocayı yolluon ee koç halen nie duruo.ligte gs kadro olarak 2 gomlek ustun arada var 6 puan ikili averaj gsde gsnin fikstür serbet gibi fb maçını içerde oynucak reyting  katmazlarsa fb bu kadro hoca yonetimle gsyi kovalayamaz iş çok erken biter sona kalmaz yayın geliri olsun derlerse sona kalır gs alır.ne olcak bu fb.ali tarihin en kotu baskanı fbnin ve 5 sene oldu orda duruyor jesusuda o getirdi tum sorunluluk onda.tek icraatı hayali dusman uretip basarısızlık sakladığını sanmak kendi tayfası bile inanmıyor artık ona.
 jesus efendi ne demiş ismail hoca olsa dermiydi bunları.
 Türkiye'de hava çok soğuk ve uyum sağlamakta zorluk çekiyorum. İşler istediğim gibi gitmiyor. Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor. Şimdilik hepinizi kucaklıyorum"
 adam zaten bastan belli para için kaptı kaçtı yapcak.koçun baskanlığı bu kadar bunu getirdi.
« Son Düzenleme: 11 Mart 2023, 18:10:44 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram