Anket

Jorge Jesus ne yapar?

Basarılı olur
8 (29.6%)
Basarısız olur
19 (70.4%)

Toplam Oy Verenler: 27

Gönderen Konu: Jorge Jesus  (Okunma sayısı 2513 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Jorge Jesus
« Yanıtla #45 : 23 Eylül 2022, 11:10:12 »
 çıkıo emrenin saçlar .okan burukta yanlar açıktı kapatmış
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 23 Eylül 2022, 15:25:43 »
Mesela.bu kerem akturkunse gidici bakalim nasil koruyacak
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 23 Eylül 2022, 15:53:24 »
 tuncay sanlıda ilk çıktığında saçlar gidiciydi halen koruyor tedavi yapmasa dokulurdu muhakkak tedavi yapıyordur
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 23 Eylül 2022, 15:54:46 »
Sapik gibi milletin sacina odaklandim son 2 yildie kotu birsey ya
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 09 Ekim 2022, 21:51:07 »
 ts ile fb 30 ar penaltı atarlar bu sene.siyasetle arası iyi olan bol penaltı atıo.
 murat ben cevremede bulaştırdım saç inceleme hastalığını.yakınlarımda sen dedikten sonra milletin saçlarını incelioz diyorlar.bir gün sedye tasıcaz drun saçlar ekme onu incelion.bir gün fena yaralı kavga var ayırırken edenin ön çizgi ekme onu inceliom.iyiki karı kızın ekme değil ne bakıon lan derdi.
erman toroğlu yorum yapıo kamera arkadan cekio donoru inceliom.tepedende topiği inceliom
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2022, 22:05:53 Gönderen: emekli kel »

blackmamba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 09 Ekim 2022, 22:19:59 »
Bugün fenerbahçenin hangi penaltısı penaltı değildi de siyasiydi?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 09 Ekim 2022, 22:40:09 »
  bunun yazılıcağını biliordum.bugune ozel konusmadım.geride kalan haftalar adına .
 altayı yeni eleştirilar.zaten her maç bir hata yapıyor.geldiğinden beri fb sampiyon olamadı.buyuk takım kalecisi değil.neden kaleci almadılar yabancı yada yerli iyi.goztepeden gelende klasik altay gibi anadolu takımı kalecisi.form tutarsa altayı gecer.bence yabancı kaleciden yana değilim ama yerli olan bunlarsa yabancı sarttı.sampiyon  takımın kaleciside sampiyon olur.altayla olcak iş değil bu iş.her maç bir pozisyonda batırıo
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2022, 11:27:06 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 08 Ocak 2023, 21:06:59 »
 ah ismail hoca bedavaya harcadılar seni sırf adın ismail diye adın michael john coni toni olsa el ustunde tutup devam ettirirlerdi.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 08 Ocak 2023, 21:15:11 »
Zorlu ve guclu rakiplere hep takildi.
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 08 Ocak 2023, 21:19:08 »
 küçükleride penaltılarla gecti.baba yuz kere dedik ismail kartal kalmalı.kendi evlatın öz çocuğun.elin gevuru sallarmı seni 2.pereira vakası olcak alır tazminatı gider.periara zamanındada jesus zamanındada takım liderken hep dedik dusus yasancak yabancı hoca tazminata oynar.bunlar daha ismail kartalın gozyaslarının ahıdır.fb dahada dusus yasar.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 08 Ocak 2023, 21:21:34 »
Bence biz cok abartiyoruz.yok jesus bize hocaligi ogretti yok jesus turkiye ustu hoca.jesus cok farkli.suan fenerden gitsin ilk 5 ligin ilk 10 takimina gidemez yine arablara gider.
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 08 Ocak 2023, 21:23:09 »
 bunlar para için araptı çindi gezer.sen o kadar formda takımı kotu halde almış her turlu zorluğa rağmen yukarı tasımıs adamı yolla para için gezen adamı al.niye?koç para para para diyor.alinin baska bişiden anladığı yok.ama bu iş emek işi ter işi formanın hakkını verme işi.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 08 Ocak 2023, 21:28:47 »
Olsun iyi oldu okan icin sevindim insallah yurur gider okan kaliteli kisilikli bir adam cirkef degil efendi.
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 08 Ocak 2023, 21:34:46 »
 okanda kıvıramaz orayı daha pişmeli.fb zaten dusus yasıcak bu bağıra bağıra belli.okan 1 2 maç dısında ite kaka gidiyordu.he yerli hocalarımız basarılı olsun ama okan daha pişmeli.fb zaten bundan sonra oynayacağı 10 maçın kacını kazancak son maçların kaçını kazandı.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #59 : 08 Ocak 2023, 21:37:04 »
jesus'un taktiği ümraniyespor maçında belli oldu. cimboma işlemedi, yedi üç tane. maç jg'ye yazar.

Facebook Twitter Instagram