Anket

Jorge Jesus ne yapar?

Basarılı olur
8 (29.6%)
Basarısız olur
19 (70.4%)

Toplam Oy Verenler: 27

Gönderen Konu: Jorge Jesus  (Okunma sayısı 2517 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Jorge Jesus
« Yanıtla #30 : 10 Ağustos 2022, 00:48:36 »
 daha kotusu eskiden fb hazırlık maçında yenilse uyuyamazdım şimdi derbi kaybetse uyuyorum.soğuttular.hayat meyat işimiz olsa erteler gene maçı izlerdik şimdi maçın saatini maç gunu duyuyorum.tum gun maç muhabbeti falan bitti o devirler.koç babasının çiftliği sandı burayı verdiği parayı zaten car cur etti.halen o stad  full oynuyorsa biraz olsun bu taraftarı dusunsun.ya bu transferleri kim yaptı ne bu adamlar.elinde varolan kadro bundan iyidi.10 fbliye sorsan değil 9u 10uda ismail kartal kalsın derdi
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

ber134

• Full Member
« Yanıtla #31 : 10 Ağustos 2022, 09:26:59 »
daha kotusu eskiden fb hazırlık maçında yenilse uyuyamazdım şimdi derbi kaybetse uyuyorum.soğuttular.hayat meyat işimiz olsa erteler gene maçı izlerdik şimdi maçın saatini maç gunu duyuyorum.tum gun maç muhabbeti falan bitti o devirler.koç babasının çiftliği sandı burayı verdiği parayı zaten car cur etti.halen o stad  full oynuyorsa biraz olsun bu taraftarı dusunsun.ya bu transferleri kim yaptı ne bu adamlar.elinde varolan kadro bundan iyidi.10 fbliye sorsan değil 9u 10uda ismail kartal kalsın derdi

Jorge Jesus sağlam bir hoca ama bence yönetim transferleri hocaya bırakmakla hata yaptı. Her hoca transfer işinden futbolcu işinden anlayacak değil, scout ekibi bu yüzden var. Vitor Pereira o yönden iyiydi iyi oyuncular bulup getirdi ama bence Jorge Jesus'ta o yok. Yine kadroya bir sürü çöp topçu doldurduk. Bi tane sağlam santrafor, bi tane de Kim Min Jae'nin yerine stoper ve bir sol bek alsak bile yeterdi bu takıma. Ama yok 15 tane boş topçu dolduracak illa. Dünya kadar transfer yapıyoruz ama önce en eksik bölgemiz olan forveti almıyoruz. Bu yönetim şaka gibi eski Aziz Yıldırım videolarını açıp arada hüzünleniyorum.
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 10 Ağustos 2022, 12:09:32 »
 ali koçla olmayacağı ilk andan beri bariz belli
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2022, 14:03:23 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 10 Ağustos 2022, 14:50:03 »
eşşekler adam olur bu  fener adam olmaz sözü gerçekten doğruymuş bu futbol  aklıyla hiç bir başarı gelmez her sene 10 15 boş transfer yapılır mı ya  ismail kartal ne güzel sistemi oturtmuştu  3 tane transferle takım cok daha iyi noktalara gelirdi solbek ,kanat ve forvet transferleri ile işi bitirirdi ama olur mu en az 10 tane oyuncu alma zorunluluğu var vallah ali koç gitmeden kimse fenerden bir başarı beklemesin

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 10 Ağustos 2022, 16:01:51 »
 koç kesin gitmeli 4 te sıfır cekipte gene baskan olmak ne bilim zaten ordan kalitesini hesapla.pandemi kluplerin borcları şu bu para bu zamanda değerini  10 a katladı koçta sayılı zenginlerden biri sırf parası için cekmek ne kadar doğru.sportif basarı yok olsa parada kendiliğinden gelicek.koçla zaten sampiyonluk falan hayal hep bir bahane ile yoluna devam edicek.yediremio kendine basarısızlığı parayla herseyi almaya alışmış ama bu futbol.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 29 Ağustos 2022, 21:11:16 »
  ismail kartal kalcaktı bugunku maçın sonucu zaten onceden belliydi.adanademiri yenion kendi sahanda maçın yıldızı altay seciliyor.maç yapmayan kieve elendin ligte 4 maçta 2 galibiyet derbi bile oynamamışın daha.

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 29 Ağustos 2022, 21:21:54 »
jorge jesus an itibariyle kafayı yedi
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 29 Ağustos 2022, 22:31:09 »
 asıl kafayı fb taraftarı yedi.jesus artmış bir yıllık imzayı alır tazminatı gider.kendi cocuğun ismail kartal olsa canla basla mucadelesini verirdi.kartalın gidip jesusun gelmesi koçun kibirinden baska bişi değildir onunda suyu ısındı

IamMajesTy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 19 Eylül 2022, 13:12:43 »
Ah İsmail Kartal keşke başta sen olsaydın, 1-0 öne geçince yan pas geri pas yapardık.. Yada Rennes maçında 2-0 geriye düştüğün an rezillik çıkmasın diye defans yapmaya başlardık..

Bu başlığa son entrym olacak bu, Fenerbahçe kazanınca başlığa uğramamak moda, ama berabere kalınca yada kaybedince ah şu gelse ah bu gelse.. "camianın evladı" bitmedi bir türlü.. Neyse beyler, ekşisözlük'te yazdım, burada da yazayım.. Kazanır yada kaybederiz sorun değil. Biz 3-0 önde iken 4 arayan, 4 önde iken 5 arayan hoca istiyorduk onu da bulduk.. Ali koç dünya kadar hata yaptı rezil bir yönetim gösterdi.. Bunca sene sonra doğru hocayı buldu.. Keşke ikna etseler hocayı da 3 4 yıl kalsa.. Dediğim gibi biz 1-0 öne geçip defans yapan değil, sürekli önde basan bir fenerbahçe istiyorduk. Ve sonunda gerçekleşti..

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 19 Eylül 2022, 19:32:01 »
 jesus bu tempolu oyunu surdurucekmi.bu kadar hızlı baska takımlar istese lige baslayamayacakmı.ismail kartalın geldiği zamanda gelse onun kadar puan toplarmıydı o kadroyla.kartal kalsa fb şu an şampiyonlar liginde mucadele ediyoru.futbolda erken form tutmak hiç bir zaman istenmez bu dandik takımlara karsı tutulan erken formda hayra dalalet değil.1_2 ay sonra demesinler jesus erken form tutturarak yanlış yaptı ardayıda oynatmalıyı falan diye umarım demezler
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2022, 19:47:47 Gönderen: emekli kel »

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 20 Eylül 2022, 14:52:47 »
Valla jesusu bilmemde ben emre moru takipteyim o cocugun saclar cikarsa kimse demesinki sunu yaptim sac cikmadi havuza girdim sac cikmadi adam 1 haftaliken kafa toplarina cikiyordu terleme falan asiri efor cabasi birde kerem akturkoglu takibimde asiri norwooda gidiyor gibi geliyor
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 20 Eylül 2022, 16:00:02 »
 yeni yeni çıkıyor saçları onun.

Carlos75

• Full Member
« Yanıtla #42 : 23 Eylül 2022, 02:29:49 »
Bence var ya fenerbahceli olmak kel ediyormus insani galiba 😅

Carlos75

• Full Member
« Yanıtla #43 : 23 Eylül 2022, 02:33:40 »
Valla jesusu bilmemde ben emre moru takipteyim o cocugun saclar cikarsa kimse demesinki sunu yaptim sac cikmadi havuza girdim sac cikmadi adam 1 haftaliken kafa toplarina cikiyordu terleme falan asiri efor cabasi birde kerem akturkoglu takibimde asiri norwooda gidiyor gibi geliyor

Emre mor nerde ektirdi ve neden ? Bu cocuk kel miydi ?

SİVASLII10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 23 Eylül 2022, 02:43:04 »
Emre mor nerde ektirdi ve neden ? Bu cocuk kel miydi ?
Arenmed serkan aydında ektirdi.Eski saçlarına filan bakarsan saçlarında açılma vardı kelliğe gidiyordu.Önlerde de  açılma başlamişti

Facebook Twitter Instagram