Anket

Jorge Jesus ne yapar?

Basarılı olur
8 (29.6%)
Basarısız olur
19 (70.4%)

Toplam Oy Verenler: 27

Gönderen Konu: Jorge Jesus  (Okunma sayısı 2519 defa)

titanic5

• Hero Member
Ynt: Jorge Jesus
« Yanıtla #15 : 04 Haziran 2022, 14:29:36 »
Bakalım Fenerbahçe önümüzdeki sezon ne yapacak?

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 04 Haziran 2022, 15:54:05 »
Fenerbahçe gelecek sene şampiyon.Ben eminim.Farklı görüşte olanlar olabilir ama gelecek sene gelip bu postun altına yazacağım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 04 Haziran 2022, 16:53:12 »
 koç baktı siyaset kimi isterse sampiyon yapıyor siyasete yakın durmaya basladı ve futboluun içinde olmalı demeye basladı.koltuğu boyle kurtarmak istiyor zaten morinhoyu neymarı ronaldoyu getirsen sadece siyaset isterse sampiyon olabilirsin.artık iş buuna bakıyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 15 Haziran 2022, 16:37:22 »
 koç  her sene bası gibi saçma sapan basladı gene.brezilyadan aldığı adam 3 sene once kiralık rizede oynamış adını bile duymadık brumayı kiralamış eski gsliyi.artıkları topluyor gene.ilk hatası kartalı yollamasıydı zaten sampiyonlar ligi on elemede d.kiev gelmiş.onu gecsen otekini nasıl genccen kaldıki kiev daha ağır basıo.olası bir erken elenmede camianın sabrı tasar.karısır fb.gene hayali bir dusman bulur basarısızlığı gizlemek için
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 17 Haziran 2022, 14:10:57 »
Jorge Jesus bakalım kimleri transfer edecek

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 10 Temmuz 2022, 22:48:09 »
 jesusa baktım aldım paramı bakarım yoluma hesabında bana hiç elektirik vermiyor fazla uzun omurlu gibi durmuyor koç azizin ahını aldı şimdide ismail kartalın giderken doktuğu gozyaslarının ahını alıcak.erken zaman doner kartala teklif yapar.umarım yanılırım fbye kimi alırsan al bana umut vermio

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 09 Ağustos 2022, 00:01:03 »
 yollayın şunu yol yakınken.zaten yarın obur gun yollıcaksınız vitor periara gibi alıp parayı gidicek.ben burdan biliom fb kieve elencek lige kotu baslıcak bariz belli bu umraniyeyi yenemicek  bunlar belli.ahmet çakarlar hakem hakem diyor yahu fbnin 2 topçusu umraniyeyi satın alır ne hakemi.koç onların kanala çıktı diye koruyorlar koça zaten hayali dusman lazım kimse avunmasın bu hoca bu baskan bu kadro koçun ilk senesi gibi sene yasar.sampiyonluğa oynamak sade4ce hayal olur.kartal yol yakınken gelmeli.azizin ahını almışlardı şimdi kartalın

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 09 Ağustos 2022, 14:00:36 »
adam ne yapsın ne kadar çöp futbolcu varsa  almış yönetim pep gardiola gelse bu fener gene adam olmaz  ;D

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 09 Ağustos 2022, 15:38:38 »
 bu senede gider.koç kadar basarısız bir baskanı 3 buyuklerde gormedim halen orda duruyor.kurulan kadroya bak.çap ortada kapasite ortada birde kartallı oturmuş kadroyu bozup bunu kurmuşsun .1 liralık adamlara 10 lira niye verdin.koçun aklı geldiğinden beri kolej takımı havasında kalmış.kendi yasam stilini futbola uygulamaya kalkıyor futbol onun zihniyeti kadar narin değil

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 09 Ağustos 2022, 16:37:44 »
Jesus transferlerdren pay aliyor sanki acayip tuhaf adamlar. kimi sattin 18 milyona 30 milyon harcasan o defans toparlanmaz.arti ligde her takim tas gibi artik umraniye en gucsuzlerindendi takim oturur diye bakiyorsun ama bu adamlarin kapasiteleri bu .jesus ligi kucumsedi .ali koc gormuyormu ligide bu adamlari aliyor.jesus gider pesine koc gider.sampiyon gs gibi olur busene ama okan buruk kaldirabilirmi zaman gosterir.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 09 Ağustos 2022, 16:58:43 »
 kadroyu jesus kurdurdu diyorlar.meydada ince bir algı var .fb neden 1 kuruşluk adamlara 10 kuruş verdi diyorlar.jesus aldırdı adamlara yani kendi para kazandırdı algısı yapıyorlar bence.sokaktaki tarafsızda bu kadro çok zayıf diyor.orta sıra takımı kadrosu.asıl sorun koçta.halen zengin cocuğu gururu yapıyor babasının çiftliği sandı burayı zarara uğrattı klubu.çoktan istifa etmiş olmaıoydı o hep hayali dusman taktiği yaptı.fb baskanı olarak kendini kucuk dusurdu bu basarısızlıkla bunuda yediremeyip takıma zarar veriyor
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2022, 17:22:45 Gönderen: emekli kel »

ber134

• Full Member
« Yanıtla #26 : 09 Ağustos 2022, 22:55:57 »
transfer yaparak güçsüzleşen tek takım biziz aq. yeminle kanser oldum fener gençliğimi çaldın belki de saçlarımı sen döktün ama, alsan da gençliğimin yarısını seni terk edenin anasını avradını oOooOoO

bu arada takıma JJ getirmek büyük başarı ama transferler ve politika leş gibi aynı devam. ali koç bu sene sonu gider. hala santraforumuz yok ve adam hala fırsat kolluyoruz eylüle kadar vaktimiz var diyor. ulan ben 2008 fenerbahçemi özlüyorum her geçen gün. ulan Ümraniye bize kadıköyde futbol dersi veriyor feneri değil ümraniyeyi izliyoruz resmen yani fena doluyum arkadaşlar özellikle dün gece sinir krizi geçirdim amk...
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 09 Ağustos 2022, 23:18:28 »
 milyonların piskolojisi seninle aynı.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 10 Ağustos 2022, 00:13:57 »
transfer yaparak güçsüzleşen tek takım biziz aq. yeminle kanser oldum fener gençliğimi çaldın belki de saçlarımı sen döktün ama, alsan da gençliğimin yarısını seni terk edenin anasını avradını oOooOoO

bu arada takıma JJ getirmek büyük başarı ama transferler ve politika leş gibi aynı devam. ali koç bu sene sonu gider. hala santraforumuz yok ve adam hala fırsat kolluyoruz eylüle kadar vaktimiz var diyor. ulan ben 2008 fenerbahçemi özlüyorum her geçen gün. ulan Ümraniye bize kadıköyde futbol dersi veriyor feneri değil ümraniyeyi izliyoruz resmen yani fena doluyum arkadaşlar özellikle dün gece sinir krizi geçirdim amk...

Bir takima gencligini vermiste saclarini vermite gencligini verecek kimsesi olmayan birimisin kardesim ne bos yapmisin futbol dedigin olay paralarin dondugu aklandigi bir sektor sana fenerbahce ne verebilir.milyonlar gotururler  sponsorlardan senin eline ne gecer .gencligin bu kadar bosmu
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

ber134

• Full Member
« Yanıtla #29 : 10 Ağustos 2022, 00:16:19 »

kanka ironi yaptık be bu kadar takma elbette fenerbahce karnımızı doyurmuyor ama seviyoruz bu kadar basit bazı şeylerde çok fazla anlam arıyorsun
  • Yaşınız 25

Facebook Twitter Instagram