Saç Ekimi Sonuçları
Konuyu yeni gören arkadaşlar tekrardan ilk sayfalara dönmesin diye her zaman ki gibi Before/After fotoğraflarını da ekliyorum Bu arada sürecimi en başından takip eden arkadaşlar 6.Ay ve 7.Ay için de öncesi ve sonrası fotoğrafları paylaşıyorum.Tekrardan sevgiler.
Kardesim cok guzel bir cikis ve kapatıcılık yakalamışsın umarim ikinci ekim de bu defteri kapatirsin
Efsane olmuş bu saçlar insan imreniyor😆
konuyu geç görüp Baştan sona kadar büyük bir zevkle okudum harika bir sonuç. nickinizin hakkını şimdi verebelirsiniz hocam hayırlı uğurlu olsun.
Maşallah hocam. Asuman hanım yine harikalar yaratmış. Aramıza hoşgeldin. Gelismen 12 ay kadar daha devam edecek ve saç telleri kalinlastikca daha güzel bir görüntü olacak.
Sonucun cok guzel olmus. Konunuzu takip ediyordum her paylasiminiz cok aciklayici. Tesekkurler. Hayirli olsun ikinci ekimle bu isi bitirirsiniz.
9 aydan fazla bir süre propecia kullandım bundan belirgin bir yan etki görmedim ama daha sonra kullanmaya başladığım proscarı ciddi yan etkileri yüzünden bırakmak zorunda kaldım, buna sebep ne olabilir??
Maşallah bu kadar geniş bir alanın tek ekimde kapanması mucizevi sonuç doğrusu önce eken elleri sonrada seni düzenli olarak takviyeleri kullandığın için tebrik ederim