Saç Ekimi Sonuçları
Bence bu saç çok daha iyi olacak önceki halinize göre görüntü çok çok iyi, propecia lullandığınızı belirtmişsiniz yurt dışından mı temin ettiniz acaba ? Hiç bir yerde ilacı bulamıyorum.
Hocam Propecia bulamıyorsanız eczaneden "finhair" temin edebilirsiniz etken madde aynı 1mg finansterid içeriyor fiyatıda 360 tl civarıydı en son
Hocam bilgi için çok teşekkür ederim, bugün temin edeyim.
Hocam maşallah çok güzel gidiyor süreç daha çıkışlar olacak, çıkan saçlar da güçlenip kalıınlaşınca kapatıcılık da sağlanacak daha da inşallah daha zaman var herşey yolunda fazlasıyla güzel sonuç alacağınızdan şüphem yok emeğinize sağlık olsun🙏🏻
Proscar ı neden tercih etmiyorsunuz.
Kardeşim daha dün yorum yapmıştım 150.gün için ama 180.günde maşAllah dedirtiyor süreç Allahı'n izniyle çok sağlıklı şekilde devam ediyor. Sizin süreçi takip ettikçe ben heyecanlanıyorum. Allah gönlünüze göre versin umarım daha da güzel sonuçlar elde edersiniz. Sağlıcakla
Aslına bakarsanız ilaç hammadesi 4’e bölüp kullanıldığında eşit oranda tüm parçalara dağılmayabilir ve bu durum risk teşkil edebilir.
Çok güzel bir sonuç maşallah . Aynı ekim merkezinde bende yaptırdım. 2 gün sonra 90. günüm paylaşım yapacağım. Tepe bölgenden fotoğraf atma şansın var mı? atarsan memnun olurum. Sağlıcakla...
6. aydaki durumunuz çok iyi gerçekten, önlerde önceki aylara göre canlanmaya başlamış. Maşallah diyelim nazar değmesin, daha önünüzde gelişim görebileceğiniz çok süre var ve ben inanıyorum ki sonuç çok daha iyi olacak
ben bıçakla simetrik yönde bıçakla kırıp kullanıyorum.
Açık alana göre harika bir saç ekimi sonucu Asuman hanımı ve eşini tebrik ederim.