180. Gün (6.Ay) Herkese Selamlar dostlar.
Aslında bu Cuma günü için bir paylaşım planı yapmıştım ama hazır konu aktifleştiği için bir iki fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim.
Genel olarak süreç geç de olsa seyrinde devam ettiği düşüncesindeyim. Ön taraflar biraz daha belirginliği arttı ve hafif hafif kalınlaşma başladı diyebilirim.
Biliyorsunuz benim kafada hiç saç yoktu
Şu an için tatmin eder derecede saç var kafamda çok şükür.
Şahsen bu tarz açıklıklarda gerek canlı, gerek forumda gördüğüm sonuçlar çok istediğim gibi olmasada bazı arkadaşlar hariç tabiki, yinede benimki iyidir diyorum kendi kendime
Keşke üstlerde biraz olsun saçım olsaydı ama maalesef hepsini kaybettik zamanla. Çok şükür şimdi daha iyi hissediyorum kendimi. İkinci ekimle daha iyi bir sonuç alacağımı düşünüyorum.
Benim moralim kolay kolay bozulmaz arkadaşlar, bu sebeple lütfen olumlu/olumsuz her türlü yorumu yapabilirsiniz
Daha net görsel eklemeye çalışacağım. Şimdilik ufak çaplı önden bir iki fotoğraf paylaşımı yapıyorum. Gün ışığında tekrar çekim yapıp paylaşacağım.
Son olarak; ''Memnun değilim hissiyatına kapıldığımda, sonda ki görsele bakarak bu hissiyattan vazgeçiyorum''