Selamlar Arkadaşlar, 150. Gün (5.Ay)Kazasız belasız bugünlere geldik çok şükür. 5 Ay önce ki halimle şimdiki halimi kıyasladığımda elbette çok farklılıklar var. Sizlerlede paylaşmak istedim.
Açık alana göre yine idare eder durumdayım
Saçlarımın ince telli olması biraz dezavantaj tabi bu durumda. Tepe bölgesine çok fazla girilmemesine rağmen ön taraftan daha iyi gelişti. Ön taraflarda yer yer seyreklikler mevcut. Merkezle iletişime geçtiğimde zamanla kapatıcılık artacak, saçların daha forum kazanacağını ifade ettiler. İkinci ekimde daha iyi bir görüntü olacağı düşüncesindeyim. (İkinci bir ekimi kesinlikle istiyorum özellikle sakal destekli)
Şimdilik ön taraflar biraz seyrek olsada önümde daha çok zaman olduğunu biliyorum. Belki saç çıkışı çok olmayabilir her ne kadar alttan gelen küçük saçları görsemde, fakat kalınlaşması ve kapatıcılığın daha fazla artacağı yönünde umutlarım var
Tamamen boş bir alana ekim yapıldığını düşünecek olursak üst tarafta hafif karartı bile insanı mutlu ediyor. Merkez çok ilgili, kendilerine çok teşekkür ederim. Asuman hocamız ne zaman bir soru sorsam her zaman cevap veriyor ve yardımcı oluyor.
4. Fotoğtaf Prozinc spreyi sürdükten sonra çekim yapıldı. Normal kuru halinde çok fazla farkedilmesede kafama sprey sürdüğümde seyreklik biraz daha öne çıkmakta. Tek umudum bu seyrek alanın biraz daha gelişmesi ve kapatıcılık oranının artması.
Not olarak; Özellikle son bir haftadır saç diplerimde tatlı tatlı kaşıntılar, yer yer kafa derimde sanki bazı şeyler yürüyormuşcasına (Karınca misali) umut veren adımlar mevcut. Belki de yeni yavrular yavaş yavaş boy veriyor. İnşallah öyledir
Durum bu şekilde dostlar. Bir Sonra ki paylaşımda görüşmek dileğiyle
Değerli yorumlarınıza her zaman ihtiyacımız var.
Olumlu olumsuz değerlendirmelerinizi bekliyorum. Sevgiler (Onur)