Arkadaşlar Selamlar
130. Gün olarak bir güncelleme yapmak istedim.
Biraz da aklıma takılan soruları sizlerle paylaşmak istedim. Tecrübeli arkadaşların bu konuda cevaplarını bekliyorum.
-
Saç çıkışları kaçıncı aya kadar devam ediyor ?-
Çıkan saçların hacim kazanması , yani kalınlaşma süreci ne kadar sürmekte ?-
Göze batan seyreklikler acaba ilerleyen zamanlarda kapanıyormu ?Kafası tamamen kel olaran birisi için , üst tarafta hafif bir karartı görmek çok güzel bir olaymış
Merkeze kontrol için gittiğimde, sürecin normal seyrinde devam ettiğini ve çok daha güzel olacağını dile getirdiler. Asıl sürecin şimdi başladığını ve takviyerle birlikte saçların hem çıkışları hemde hacim kazanmaları konusunda 4. aydan sonraki süreci işaret ettiler. Merkez sağolsun her zaman her soruma yanıt vermekte, kontrol için randevu istediğimde her zaman yardımcı oluyorlar. Ektik-Bitti-Gitti muhabbeti yok, bu muazzam bir olay. Bu sebeple kendilerine teşekkür ediyorum. Ben biraz seyreklik olduğu konusuna takıldığım için sizlere de sorularımı sormak istedim.
Şimdilik takviyelere ara vermeden devam etmekteyim. Sizlerinde değerli yorumlarını bekliyorum.
Bir sonraki paylaşımı 6. Ay 180 Günü doldurduğum zaman yapacağım, o döneme kadar umarım saçlar sıklaşır ve daha memnun edici bir kıvama gelmiş olur. Sağlıcakla kalın. (Onur)