Kardeşim senin 90. Gün fotolarını merakla bekliyordum.Maşallah kararmalar artmaya başlamış seni bir ay geriden biz takip ediyoruz.Asuman hanımın 2020 yılındaki ekinleri hep güzel sonuçlanmış ama iki yıl içinde incelediğim konularda ekipteki bazı isimler sürekli değişmiş en istikrarlı ekip elemanı olarak Enes bey ve Elif hanım var benim Ekim'de.
Dermoroller bana da önerdiler ama forumda pek rağbet görmüyor sanırım kararsız kaldım.
D3 vitamin kaç damla kullanıyorsun?Ben D3K2 damla olarak aldım kutuda 1 damla yazıyor ama ben 10 damla şeklinde kullanıyorum ve ayrıca D vitamin hapı da alıyorum benim D vitamini çok düşük çünkü.
Hayırlısı artık sürecinizi takipteyiz.
Abi Selamlar, teşekkür ederim değerli yorumun için. Benim operasyonumda da Elif hanım vardı. Hocamızın istatistikleri üst seviylerde. Benim zaten çok fazla bir beklentim yok çünkü hiç yoktu bende bu sebeple daha düşük bir beklenti içerisindeyim. Umarım süreç başarılı olur. Sizlerinde konusuna bildirim geldikçe bakıyorum, sizin açıklık avantajınız daha güzel olduğu için sizin daha başarılı bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. Herşey gönlümüzce olsun inşallah
D3 Vitamini aldım fakat hiç kullanmadım şimdiye dek. Ben sadece vitamin olarak ''Redoxon'' kullanıyorum. Sabahları kahvaltı sırasında bir su bardağında eritip içiyorum ve daha enerjik hissediyorum kendimi sabahları, belki piskolojikde olabilir tam bilmiyorum.
Herşeyin hayırlısı abim, sizlerde güncelleme yaparsınız kısa sürede. Sağlıcakla kalınız.