Selamlar değerli forum üyeleri
Böyle bir platformu kurarak insanların araştırmalarını kolaylaştıran, bilgi sahibi olmamızda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.
Forumda bulunan konuların bir çoğunu okuyarak, bazen notlar alarak, 'Haberdar Et' butonuna basarak bir çok arkadaşımızın işlemlerini takip ettim.
Bu sayede saç ekimi yaptıracağım merkezi, kullanacağım ilaçları, süreçte neler yapılması gerektiğini sıkılmadan itinayla okudum.
Ve sonunda Asuman Hair Transplant saç ekim merkezinde karar kıldım.
Merkezle ilk görüşmem mayıs ayında gerçeklemişti, 1 Haziranda karar kıldıktan sonra bu tarihe kadar dönor bölgesini güçlendirmek için bir kaç vitamin ve ilaç tavsiyesi verildi merkez tarafından.
(Proscar, Xpecia, Prozinc Plus Şampuan ve Sprey) vs bu ilaçları yaklaşık 15 gün kadar kullandım, ekime 5 gün kala bıraktım.
1 Haziran 2022 (Doğum Günüm)Evet arkadaşlar ekim tarihimi ikinci doğum günüm olarak not ediyorum
Nasıl ki doğduğumuz zaman saçlarımız olmadan hafif kel dünyaya geliyoruz , benimde ekim öncesinde saçım olmadığı için yeni bir doğum olarak nitelendirerek kendi sürecimi sabırla bekliyor olacağım. ( : Tabiki süreci siz değerli forum üyeleriyle de paylaşmaya devam edeceğim.
Alan biraz geniş olduğu için aslında ön tarafta tarayacak yer olsun kısacası kellikten kurtulmuş olayım yeter diye düşünerek bu yola başvurdum.
Asuman hanıma çizgi konusunda hiç karışmadım, doğal şekilde nasıl olacaksa siz bilirsiniz hocam ben size güveniyorum dedim. Hocamız da sağolsun olabileceğin en iyisini uyguladı.
Bir yıl sonra sıklaştırmak için sakaldan ve saçtan bir ekim daha planladık. Ama tabi bu tamamen bana bağlı belki çıkan sonuçtan memnun kalacağım ve ikinci ekime gerek duymayacağım. Ama alanım biraz geniş olduğu için Asuman hocamız yaptırırsan daha güzel olur dedi. Bakalım kısmet
Ekim Günü ;
1 Haziran sabahI 07:30'da Yüz Yıl Hastanesine (Pendik) giderek, merkezin açılmasını bekledim tatlı bir heyecanla.
Sonrasında çalışan arkadaşlar ve Asuman hanım gelerek mütevazi ve mutlu şekilde beni karşıladılar. Dilara ve Elif hanım anastezi işlemleri tamamladılar. Saat 9 itibariyle operasyona başlamış oldular.
Benim alan biraz geniş olduğu için arkadaşlar yoruldu epey , buradan kendilerine teşekkür ediyorum tekrardan
Öğlen 13:30 da 15 dakikalık bir yemek molasından sonra sürece kaldığı yerden devam edildi. Asuman hanım sık sık gelerek kontrollerini gerçekleştirdi. Dönor bölgesinden sonra kanal açmak için asuman hocamız geldi ve tüm kanalları tek tek açtı ve ekim işlemine başlanıldı. Tüm süreç boyunca Elif hanım ve Asuman hanım birlikte ektiler. Dediğim gibi alan biraz geniş olunca epey mücadele oldu
Akşam 20:00 gibi operasyon sonlandırıldı. Ve hastaneden çıkış yaptım.
Asuman Hair saç ekim merkezinden , çalışanlarından ve özellike Asuman hanımdan ilgi ve alakalarından dolayı çok memnun kaldım.
Sizlerle ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum.
Umarım bu yola başvurmuş tüm dostlarımız istediği sonucu yakalar.
Okuduğunuz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Allah' emanet olasınız. Sevgiler. (Onur)