Merhabalar,
15. Günü geride bırakmış bulunmaktayız.
Süreç heyecanlı ve umutlu bir şekilde geçiyor, hiç birşeyi stres yapmıyorum. Merkezin tavsiyelerine ve forumda takip ettiğim konulara göre ilaçlara vs devam etmekteyim.
Bundan sonra ki süreç hakkında yaşayacağım gelişmeleri az çok biliyorum. Sanırım çok can sıkıcı olsada şok dökülme durumları devreye girecek. Aslında alışmıştım bu stile
Böyle kalsa bile yeterli.
Bu aralar tatlı tatlı kaşınıyor ve sanki kafamda karıncalanmalar hissediyorum, beni rahatsız etmiyor aksine umutlanıyorum
Sağolsun çevremde ki arkadaşlarında olumlu yorumları beni pozitif yönde etkiliyor. Umarım sonuçda güzel olur. Donör bölgeside çok iyi durumda normal olarak uyabiliyorum rahatsızlık vermiyor asla.
Kabuk dökümü sonrası merkez günde 1 defa yıkama yapmam gerektiğini belirtti. 20. Günden sonra tekrar yıkamayı ikiye çıkarmam gerektiği söylendi.
Günlük rutin olarak yaptığım;
- Sabah/Akşam ; Xpecia
- Sadece Akşam ; Coraspin
- Sadece Akşam ; Proscar 1/4 (Fin)
- Sadece Akşam ; Yıkama (QEN Şampuan) 3 Günde 1 şampuan olarak Konazol ile yıkama yapıyorum.
- Sabahları 1 adet Redaxon tableti suya atarak içiyorum. (Vitamin)
Ekstra olarak 'Solgar' vs kullanmıyorum. Biotin içeriği Xpeciada olduğu için fazlası zarardır düşüncesiyle sadece Xpecia kullanıyorum.
Herkese selamlar sevgiler.