Gönderen Konu: Steroid kullanmak  (Okunma sayısı 1663 defa)

murattarum

• Hero Member
Ynt: Steroid kullanmak
« Yanıtla #30 : 15 Temmuz 2022, 10:12:42 »
Gym zaten insan anatomisine aykiridir yani kaslari buyut damarlari sisirt kalbi buyut gerektiginden fazla kan bas damarlarlara kalbi buyut sonrada kriz gecir colugunuz cocugunuz varsa uzak tutun bu isten.kardio en temizi  spor icin.gym nin bir gram faydasi yoktur vucuda aksine goturdugu coktur

Mehmet kaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 15 Temmuz 2022, 16:01:27 »
Gym zaten insan anatomisine aykiridir yani kaslari buyut damarlari sisirt kalbi buyut gerektiginden fazla kan bas damarlarlara kalbi buyut sonrada kriz gecir colugunuz cocugunuz varsa uzak tutun bu isten.kardio en temizi  spor icin.gym nin bir gram faydasi yoktur vucuda aksine goturdugu coktur

Tabi buda sizin bakış açınız herkesin düşüncesi kendince doğrudur
  • Ekim Tarihi: 10-02_2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Sibel Ulusan
  • Greft Miktarı 4115
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Biotin günde 5000mg proscar günde 4/1

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 15 Temmuz 2022, 16:22:08 »
Tabi buda sizin bakış açınız herkesin düşüncesi kendince doğrudur

Bence degil bilimsel olarakra boyle.76
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 15 Temmuz 2022, 16:39:12 »
 bu tür dış takviyeler fayda değil zarar verir.koturum hastalar içindir bunlar sağlıklı bireylerin kullanması doğru değil
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Mehmet kaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 15 Temmuz 2022, 19:08:43 »

Bence degil bilimsel olarakra boyle.76

Steroid in zararlı ve tehlikeli olduğu konusunda hemfikirim ama vücut çalışmanın bi zararı yok aksine faydası çok
  • Greft Miktarı 4115
  • Yaşınız 24

Mehmet kaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 15 Temmuz 2022, 19:24:55 »
bu tür dış takviyeler fayda değil zarar verir.koturum hastalar içindir bunlar sağlıklı bireylerin kullanması doğru değil

Haklısın, bu tür ilaçlara erişmek bu kadar kolay olmasa herkes için daha sağlıklı olur du. Normal bi insanın senelerce uğraşıp erişebildigi vücut formuna herifin biri ilaçla bi kaç ayda ulaşıyor sağlıklı mı değil ölüm riski var kalıcı hasar verme olasılığı var ama görüntü için bu riskleri alıyo ve naturel olarak bu sporu yapan emek veren adamın yaptığı vücuda aylar içinde erişiyo. Emeğe saygisizlik..
  • Greft Miktarı 4115
  • Yaşınız 24

Mehmet kaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 15 Temmuz 2022, 19:31:51 »
Haklısın, bu tür ilaçlara erişmek bu kadar kolay olmasa herkes için daha sağlıklı olur du. Normal bi insanın senelerce uğraşıp erişebildigi vücut formuna herifin biri ilaçla bi kaç ayda ulaşıyor sağlıklı mı değil ölüm riski var kalıcı hasar verme olasılığı var ama görüntü için bu riskleri alıyo ve naturel olarak bu sporu yapan emek veren adamın yaptığı vücuda aylar içinde erişiyo. Emeğe saygisizlik..

Üstelik steroid kullandığı halde kullandığını inkar ediyor hadi kabul etse kullandığını tamam dicem vuruyo iğneyi totosuna veriyo hormonu sonra ben naturelim diye geziyolar
  • Greft Miktarı 4115
  • Yaşınız 24

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 15 Temmuz 2022, 20:16:41 »
 geçmişte çok uğraşmıştım vucut geliştirme ile ara verdim 10 senedir gene dambılla kararında calısıyorum sınav falan.daha hiç dısardan destek almadım.sağık için yapılır neden sağlıksız olalım.ben gosterişide sevmem vucudu daha çok gostermicek şeler giyerim ama kassızda mutlu olamıom olduğunu ben bileyim yeter kasların.sağlıkçılarda soluyor dısardan destek almayın zararlı diye.bizim zamanımızda 26 27 sene once iğne çok vurdurulurdu birinin kalbinde sorun olup ölümüne sebep olmuştu.tabi besinlerde doğal değil ama artık besinlerle olduğu kadar yapıcaz.saç sorunu ile uğraşanlar fazla abartmamalı .sonucta bu spor  dht salgılıyor bizim saç koklerimiz dhtye duyarlı.duyarlı olmasa istediğimiz kadar kas yapardık.spor sağlık için var sağlıksızlığa gittiği vakit o noktada bırakılmalı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 15 Temmuz 2022, 22:08:54 »
Gereksiz bence

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 15 Temmuz 2022, 22:20:04 »
Karında yağ olmayacak kadar ve hafiften de altılı bira paketi kadar kas olsa yeter
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Facebook Twitter Instagram