Gönderen Konu: BURSA-İBRAHİM ERAYHAN SAÇ EKİMİ - 1 HAZİRAN 2022  (Okunma sayısı 21908 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: BURSA-İBRAHİM ERAYHAN SAÇ EKİMİ - 1 HAZİRAN 2022
« Yanıtla #90 : 06 Temmuz 2023, 17:38:08 »
selamlar revize gerektiren bir sonuç eksiklikler var
benim fikrim ücretsiz revize yapılması hasta memnuniyeti açısından ama tabi bu kararı İbrahim bey verir biz fikirlerimizi belirtiriz
forumda bir çok merkez ikiletmeden bu sonuca revize yapardı onu da eklemek isterim

kardeşim bence simülasyona girme bir ekim daha düşün çok güzel olur sonucun ikinci ekimle

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 06 Temmuz 2023, 18:00:57 »
Keşke herkes en az İbrahim Bey kadar özverili olsa. Eleştiriye açık ve işinin takipçisi. Valla helal olsun
  • Ekim Tarihi: 07.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
  • Medikal Tedavi 16.03.2023`ten beri 1,25 mg Finasterid, Vitaminler, her gün 1 Asprin, PRP
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30929.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 06 Temmuz 2023, 20:31:07 »
 hemen revize
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

crackerteam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 06 Temmuz 2023, 22:57:32 »
İbrahim bey'le bende sık görüşüyorum, yaptığı işin arkasında, bende yüzeysel nekroz problemi ile karşılaştım ve canımı çok sıktı fakat takip edeceğiz ve prp ile süreci izleyeceğiz 12 ay boyunca. Kendisi geri bildirim alan ve hastalarına destek veren bir kişi, süreci takip edeceğiz. Zaten bu tür durumlardaki yaklaşımlar ekim merkezinin kalitesini ortaya koyar. Ben ekim merkezinin daha iyi gelişeceğini düşünüyorum. Çok yakında bende konu açacağım, tüm resimler ve süreçleirmi kayıt altına alıyorum.

Hata olsa bile bu hata nasıl çözüldü şeklinde Youtube video'su çekmeyi bile düşünüyorum İbrahim bey ile, bakalım süreci inşallah en az hata ile atlatırız.

Şu an tek bildiğim işlerim çok yoğun, kafamı hep saça vermek istemiyorum ama süreçleri takip edeceğiz. canımı sıkan şey de kimyasal olan topiği az da olsa kullanmak, neyse hayırlısı :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 06 Temmuz 2023, 23:30:15 »
İbrahim bey'le bende sık görüşüyorum, yaptığı işin arkasında, bende yüzeysel nekroz problemi ile karşılaştım ve canımı çok sıktı fakat takip edeceğiz ve prp ile süreci izleyeceğiz 12 ay boyunca. Kendisi geri bildirim alan ve hastalarına destek veren bir kişi, süreci takip edeceğiz. Zaten bu tür durumlardaki yaklaşımlar ekim merkezinin kalitesini ortaya koyar. Ben ekim merkezinin daha iyi gelişeceğini düşünüyorum. Çok yakında bende konu açacağım, tüm resimler ve süreçleirmi kayıt altına alıyorum.

Hata olsa bile bu hata nasıl çözüldü şeklinde Youtube video'su çekmeyi bile düşünüyorum İbrahim bey ile, bakalım süreci inşallah en az hata ile atlatırız.

Şu an tek bildiğim işlerim çok yoğun, kafamı hep saça vermek istemiyorum ama süreçleri takip edeceğiz. canımı sıkan şey de kimyasal olan topiği az da olsa kullanmak, neyse hayırlısı :)

çok yakında ? saç ekim süreci forumda ekimden sonra hemen açılmalıdır sonuç alan gelişen saçlar paylaşıldığında konu silinir dostum süreci takip ettiğimiz ekim sonuçları lazım foruma bence hemen aç açacaksan
Global Moderator

SaçekimUzmnİbrahimErayhan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #95 : 11 Temmuz 2023, 11:03:12 »
Keşke herkes en az İbrahim Bey kadar özverili olsa. Eleştiriye açık ve işinin takipçisi. Valla helal olsun

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.  |-onayisareti-|

SaçekimUzmnİbrahimErayhan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #96 : 11 Temmuz 2023, 11:05:40 »
selamlar revize gerektiren bir sonuç eksiklikler var
benim fikrim ücretsiz revize yapılması hasta memnuniyeti açısından ama tabi bu kararı İbrahim bey verir biz fikirlerimizi belirtiriz
forumda bir çok merkez ikiletmeden bu sonuca revize yapardı onu da eklemek isterim

kardeşim bence simülasyona girme bir ekim daha düşün çok güzel olur sonucun ikinci ekimle

Sizinde hassasiyetiniz için teşekkür ediyorum. Hastalarımın takiplerini, zaman buldukça buradan da takip edip, forum üyelerine de umarım bir destek sunmuş olabilirim. 1 yıl sonrası hastamızdaki durumu değerlendirip, saçlanmasını göreceğiz ve sonrasında bir revizyon gerekiyorsa hasta odaklı olup yardımcı olacağımdır.  |-onayisareti-|

Furkan_ak

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 10 Aralık 2023, 01:22:28 »
Seyrek kısım da olmasaymış çok güzel bir sonuç ortaya çıkacakmış. Son durum nedir? Revize yapıldı mı?
  • Ekim Tarihi: 21.11.2023
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun (The Hair Clinic)
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi The Mossi London

Facebook Twitter Instagram