Gönderen Konu: BURSA-İBRAHİM ERAYHAN SAÇ EKİMİ - 1 HAZİRAN 2022  (Okunma sayısı 22093 defa)

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: BURSA-İBRAHİM ERAYHAN SAÇ EKİMİ - 1 HAZİRAN 2022
« Yanıtla #76 : 22 Nisan 2023, 15:25:15 »
Merhabaa, 11.ay doldu. 12.aya girmek üzereyim. Son 1-2 aydır herhangi bir değişik hissetmedim saçlarda. Son hali bu sanırım.

Saçımda memnun kaldığım noktalar;
1. Ön çizgimin doğal olduğunu düşünüyorum, güncel hayatta beni tanımayan insanlar anlayamıyorlar.
2. Kısa kestirdiğimde de donör bölgemde iz kalmadı, güzel bir alım yapılmış.

Memnun olmadığım noktalar;
1. Görüntü hoş olsada genel olarak hafif bir seyreklik var, sondan bir önceki fotoğrafta görüldüğü üzere bir bölgede hiç saç çıkmadı. Orası canımı sıkıyor, saçı uzun tutup üzerini kapatmaya çalışıyorum.
2. Ara ara saçlarım dökülüyor, hala vitamin kullanıyorum, kaliteli şampuan alıyorum. Umarım normal dökülmedir ve greftler ölmüyordur.
3. Ekim öncesi İbrahim bey , donör bölgen saç iyi, ekim alanı az , fazlasıyla güzel olucak emin olabilirsin demişti. Pek öyle olmadı ve 5200 greft ekildi denildi ama pek gerçekçi değildi.

Şuan ki durumda similasyon yaptırmak istiyorum ama detaylı bir bilgi bulamıyorum. Yaptırmış olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.

biraz daha gelişir saçların memnun kalmazsan bir sıklaştırma gerekir revize olarak
bakalım 10 11 ay umarım güzel bir fark olur

Astra eye

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 22 Nisan 2023, 16:44:30 »
Herhnagi bı revize istediniz mi hocam güzel dururo o alan kapanır hemen muhtemelen isterseniz

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 22 Nisan 2023, 17:07:10 »
 geç gelişen bolge ama bu zamana gelişmeliydi.kemik ustu beslenmesi zor bunu dusunup ekememişler.revize yapmalar sart yapmazsa mahkemeye git.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Berkaysenizm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 23 Nisan 2023, 16:18:33 »
Revize şart 🙄

Brkszn16

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #80 : 19 Haziran 2023, 16:27:51 »
Son durum nedir?
Nekroz olan bölge nasıl.

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 19 Haziran 2023, 16:30:32 »
Merhaba.

O bölgede gelişme olmadı, son resim ne ise öyle kaldı. Ekim yapan yerle görüştüm, revize bir ekim yaparız ama yarı fiyatına yaparız şeklinde denildi. Bende hem maddi durum hemde tekrar ekim yaptırmak istemedim bu şekilde kaldı. Similasyon yaptırdım. Şimdilik fena olmadı.

Son durum nedir?
Nekroz olan bölge nasıl.

snn016

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #82 : 19 Haziran 2023, 17:04:05 »
Ekim başarısız olmuş apaçık belli kalitesizliği. Ekimi guzel yapmayıp musterilerini ikinci kez Ekim yapipta 2kat para kazanmak moda oldu heralde. Çok geçmiş olsun. Saçlarınız kalın olmasaydı ekimin kalitesizligi daha çok belli olucakti
  • Yaşınız 34

SaçekimUzmnİbrahimErayhan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #83 : 22 Haziran 2023, 15:56:37 »
Ekim başarısız olmuş apaçık belli kalitesizliği. Ekimi guzel yapmayıp musterilerini ikinci kez Ekim yapipta 2kat para kazanmak moda oldu heralde. Çok geçmiş olsun. Saçlarınız kalın olmasaydı ekimin kalitesizligi daha çok belli olucakti

Saç ekimindeki Cerrahi işlemlerde başarılı-doku tutma oranı %90-95 olma ihtimali vardır. %5-10 oranında ise olumsuzluklar yaşanabilir. Bu durum olağan bir süreçtir. Esas başarıyı kişinin doku onarma mekanizmasından dolayı vücudumuz sağlar. Ekilen greft sayı oranlarına göre vücudun kendi kendisini onarma kapasitesinde değişmeler yaşanabilir. Sonuçta bizler insanoğluyuz, Allah-Tanrı (İnancınıza göre nasıl tabir ederseniz) değiliz !!! Ne kadar fazla tecrübemiz olsada , dokuda meydana gelecek reaksiyonların saptanması imkansızdır. Yaratıcı olmak gerekir! Çıkmayacak bölgeler için , her zaman hastalarımın yanında olmuş ve ücretsiz revizyon seçeneği sunmaktayım. Kişiyede sadece revizyon değil, masaya tekrar yatmışken genel sıklaştırm yapılması önerilmiş ve bununda sadece malzeme fiyatı çıkacağını belirterek yine onun bütçesini düşünmüşüzdür.
    Ön yargı her zaman büyük yanılgılara sevk eder. Birazcık tanımış olsaydınız beni, para kazanmaktansa insanlara bir sanat katmanın derdinde birisi olduğumu anlayabilirdiniz!
    Saygılarımla, sağlıklı günler diliyorum

snn016

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #84 : 22 Haziran 2023, 16:44:13 »
Saç ektiren arkadaş yazmış zaten ;
Ekim yapan yerle görüştüm, revize bir ekim yaparız ama yarı fiyatına yaparız şeklinde denildi. Bende hem maddi durum hemde tekrar ekim yaptırmak istemedim bu şekilde kaldı.

Bunun üzerine yorumu yaptım !! Ön yargı vs derken sizde beni tanısaydınız bu cümleyi yazmazdiniz. Ekim yapılan konulara sürekli bakıyoruz kimler kaliteli kimler kalitesiz belli zaten bu forumda. her ekiminiz tabiki basarılı olamaz ve her başarısız ekimin arkasında sonuna kadar duracaksınız. Tabiki ALLAH korkusu varsa !!
  • Yaşınız 34

crackerteam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 23 Haziran 2023, 00:01:47 »
5.ay içindeyken yanına gitmiştim, durum biraz gecikmişti. 5 aylıkta genel olarak milletin nasılsa benim neredeyse saç çıkmamıştı.

O zaman görüştüğümde 1 yıl tamamlansın böyle kalırsa yeniden ücretsiz eker düseltiriz dedi.
1 hafta önce PRP için gittiğimde gayrt güzel olduğunu söyledi, 2. Ekim istersen ortayı da doldururuz daha güzel olur dedi, fiyatta yardımcı olurum dedi :)

Benim tekrardan ekim için ayıracak malesef naktim yok. Ekim yapan kişiyle alakalı sorun varsa yine aynı yere gidicem mantıksız. Ekim yapılan o seyrek bölgede problem varsa tekrardan aynı problemi yaşama ihtimalim yüksek, bu da mantıksız.

Benim için en güzel, vitamin şampuanlara devam edip, arada prp yaptırıp böyle kullanmak. Dediğim gibi similasyon da yaptırabilirsem bence çok güzel olucak 😃

İbrahim Erayhan ücretsiz ekerim dediyse ekmesi gerekir, yoksa kuruma güven sarsılır. Sonuçta kimse kolay para kazanmıyor ve yapılan işte bir revizyon gereksinimi varsa bunun nedeni hasta değildir ve iş tam bitene kadar destek sağlanmalıdır.

crackerteam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 23 Haziran 2023, 00:08:40 »
Merhaba.

O bölgede gelişme olmadı, son resim ne ise öyle kaldı. Ekim yapan yerle görüştüm, revize bir ekim yaparız ama yarı fiyatına yaparız şeklinde denildi. Bende hem maddi durum hemde tekrar ekim yaptırmak istemedim bu şekilde kaldı. Similasyon yaptırdım. Şimdilik fena olmadı.

Simülasyon kalıcı değildir, zaten mezoterapi yapacaksak, xpecia gibi uzun donemde karaciger ve bobrege zarar veren ve sprem kalitesini dusurme riski olan bir urunu kullanacaksak, neden sac ekimi yaptiriyoruz. Simulasyonda 4-5 ay sonra maviye dönme gibi şikayetler gözlemleniyormuş.

Madem bir ekim yapilmis, eger ki cm2 lik alana 45 greftten cok az bir rakam dusuyorsa, mesela 10-15 gibi, ekim merkezi ucretsiz ekim yapmasi gerekmektedir. Bu ekim merkezinin hastanin yaninda oldugunu ve verilen sözlerin tutulduğunu gösterir.

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 25 Haziran 2023, 03:23:31 »
Nekroz gibi olan bölgede saç çıkmamış. Ama onun haricinde güzel bir ekim sonucu bence.
Ön hattın çok doğal duruyor, bu konuda bence İbrahim Bey çok iyi iş çıkartıyor.

Bence ikinci bir ekimle o alanı kapatabilirsin. İstersen sadece o alanı kapat, istersen de sıkılaştıma yap.

Bu arada ne olursa olsun, İbrahim Bey’i YouTube dan takip ediyorum. Soruları cevaplıyor ve hastalarını bence düzenli takip ediyor. Buraya üye olup yorum yapması da bence işini ciddiye aldığını gösteriyor.

Bence arkadaşım sıkılaştırma ekimi yaptır. İbrahim Bey’ fiyat ve malzeme ücreti konusunda yardımcı olsun. Ücretsiz de yapabiliyorsa yapsın, ki yapmalı da bence :)

Kendisini takip ediyoruz ve daha da başarılı bir saç ekim uzmanı olmasını diliyorum.
Ve şeffaf YouTube videoları için de teşekkür ediyorum. Saç ekim sonuçları videolarında 360 derece tüm kafayı gösteriyor bu hoşuma gidiyor. 
  • Ekim Tarihi: 07.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
  • Medikal Tedavi 16.03.2023`ten beri 1,25 mg Finasterid, Vitaminler, her gün 1 Asprin, PRP
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30929.0

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #88 : 06 Temmuz 2023, 16:25:18 »
Nekroz gibi olan bölgede saç çıkmamış. Ama onun haricinde güzel bir ekim sonucu bence.
Ön hattın çok doğal duruyor, bu konuda bence İbrahim Bey çok iyi iş çıkartıyor.

Bence ikinci bir ekimle o alanı kapatabilirsin. İstersen sadece o alanı kapat, istersen de sıkılaştıma yap.

Bu arada ne olursa olsun, İbrahim Bey’i YouTube dan takip ediyorum. Soruları cevaplıyor ve hastalarını bence düzenli takip ediyor. Buraya üye olup yorum yapması da bence işini ciddiye aldığını gösteriyor.

Bence arkadaşım sıkılaştırma ekimi yaptır. İbrahim Bey’ fiyat ve malzeme ücreti konusunda yardımcı olsun. Ücretsiz de yapabiliyorsa yapsın, ki yapmalı da bence :)

Kendisini takip ediyoruz ve daha da başarılı bir saç ekim uzmanı olmasını diliyorum.
Ve şeffaf YouTube videoları için de teşekkür ediyorum. Saç ekim sonuçları videolarında 360 derece tüm kafayı gösteriyor bu hoşuma gidiyor.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. İyi niyetimizin ne demek olduğunu anlayabilmiş olmanız beni memnun etmiştir. Dediğiniz gibi, buradan dahi hastalarımın açmış olduğu başlıkları takip edip, yanlış yönlendirme ve bilgilendirmelere maruz kalmaması için zaman ayırıp gerekli hassasiyeti göstermeye çalışıyorum. Onlara durumun ne olduğu-olması gerektiği ve yaşanacak süreç hakında destek sunuyorum. Herkese açık ve bilginin doğruluğu - net -tespit edilemeyen, hangi tecrübe ve kişiye ait yorum bilgisi olmayan bir alandayız. Sağlıklı yönlendirme ve değerlendirme olup olmadığının tespitleri bir hayli zor. Bu sebeple hastalarım hiçbir zaman bana ulaşmalarında sorun yaşamazlar, YAŞATMAM!!! |-onayisareti-| Her saat bana ulaşabilirler ve bilgi alabilirler. Bununla birlikte bizlerde aynı hassasiyetleri ve anlayışları hastalarımızdan da bekleriz.

Bu hastamızda da sorunlu bölgeyi ücretsiz kapatacağımızı tekrar belirtmiş olayım. Bununla birlikte sıklaştırma istenmesi halinde de ekonomik bir yaklaşımım olacaktır. Değerli takipçilerinde bilgisi olsun.

YouTube videolarımın amacı herkese neler yapabildiğimi bütün detaylarla, ışık altında , yakın çekimlerle anlatmaya çalışıyorum. Daha şeffaf olmak adına, empati yaparak görmek istediklerinizi yayınlamaya çalışıyorum. Tabi arada problemli hastalarımızda çıkması oldukça olağandır. İnsanoğluyuz nede olsa değil mi?! Öyle durumlarda yine hepsinin yanında olmaya devam edeceğim  |-onayisareti-|

Herkese hayal ettiği saçlarına kavuşmasını diliyorum, Sağlıkla kalın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #89 : 06 Temmuz 2023, 16:36:44 »
İbrahim Erayhan ücretsiz ekerim dediyse ekmesi gerekir, yoksa kuruma güven sarsılır. Sonuçta kimse kolay para kazanmıyor ve yapılan işte bir revizyon gereksinimi varsa bunun nedeni hasta değildir ve iş tam bitene kadar destek sağlanmalıdır.

Çok haklısınız Kimse Kolay para kazanmıyor! Saç ekiminde göstermiş olduğumuz emek çok yüksek seviyededir. Sizde saçınızı ektirmiş birisi olarak, işteki meşakkatin seviyesini biliyorsunuz. Bugüne kadar hiçbir hastam desteksiz yarıda kalmamıştır ve bundan sonrada kalmayacaktır. Emin olabilirsiniz. Çünkü mesleğimi sadece maddi odaklı yapan birisi değilim. Bir insanoğlu olarak, insanlara değer katabilme çabasında ve onlara eser bırakma gayretindeyim. Bu manevi değer benim için daha kıymetlidir. Yaşanabilecek olumsuzluklarda dahi hiçbir hastamın kendisini yalnız bırakılmış hissetmesine İZİN VERMEYECEĞİMİ birkez daha buradan da belirtmiş olayım.

Herkese hayal ettiği saçlarına kavuşmasını diliyorum, Sağlıkla kalın

Facebook Twitter Instagram