Gönderen Konu: BURSA-İBRAHİM ERAYHAN SAÇ EKİMİ - 1 HAZİRAN 2022  (Okunma sayısı 21916 defa)

LİGHTNİNG

• Sr. Member
Ynt: BURSA-İBRAHİM ERAYHAN SAÇ EKİMİ - 1 HAZİRAN 2022
« Yanıtla #60 : 28 Mart 2023, 20:00:17 »
Merhaba tekrardan,
10. ayımı doldurmuş bulunuyorum.
Güncel durum aşağıdadır.

Son duruma kendi yorumum;
1.Ön çizgim doğal oldu, ben çok beğeniyorum.
2.Yine ön hat sıklığı fena değil, biraz uzatıp geri yatırınca güzel duruyor.
3. Ön çizginin gerisinde orta kısımda çok seyrek kaldı, orası biraz canımı sıkıyor.

Harbiden iyi olmus ama o seyreklik olmasa baya iyi olurdu.

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 01 Nisan 2023, 13:41:56 »
O seyreklik için similasyon yer arıyorum, az miktarda similasyon yaptırıcam. Abartıp doğallığı bozmak istemiyorum.

Sonrasında daha güzel bir görüntü oluşacağını düşünüyorum.

Harbiden iyi olmus ama o seyreklik olmasa baya iyi olurdu.

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 01 Nisan 2023, 14:01:38 »
Neden revize istemiyorsun ?
  • Ekim Tarihi: 07.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
  • Medikal Tedavi 16.03.2023`ten beri 1,25 mg Finasterid, Vitaminler, her gün 1 Asprin, PRP
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30929.0

Berkaysenizm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 01 Nisan 2023, 14:33:01 »
REVİZE İSTE REVİZE ŞART ŞUANDADA ÇOK DOĞAL FAKAT SEYREKLİKLER VAR GÜZELLİĞİ BOZUYOR REVİZE ŞART İBRAHİM HOCA REVİZE YAPIP AÇIKLIĞI KAPATÇAĞINDAN EMİNİN YİNEDE GÜZEL DOĞAL EKİM FAKAT SEYREKLİK ÇOK REVİZE ŞART BU EKİME

Berkaysenizm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 01 Nisan 2023, 14:38:43 »
Bu arada 10 yaş gençleşmişsin Abi 😂 hayırlı olsun revize olursa bi 10 yaş daha gençleşeceğinden eminim 😂

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 01 Nisan 2023, 23:33:40 »
5.ay içindeyken yanına gitmiştim, durum biraz gecikmişti. 5 aylıkta genel olarak milletin nasılsa benim neredeyse saç çıkmamıştı.

O zaman görüştüğümde 1 yıl tamamlansın böyle kalırsa yeniden ücretsiz eker düseltiriz dedi.
1 hafta önce PRP için gittiğimde gayrt güzel olduğunu söyledi, 2. Ekim istersen ortayı da doldururuz daha güzel olur dedi, fiyatta yardımcı olurum dedi :)

Benim tekrardan ekim için ayıracak malesef naktim yok. Ekim yapan kişiyle alakalı sorun varsa yine aynı yere gidicem mantıksız. Ekim yapılan o seyrek bölgede problem varsa tekrardan aynı problemi yaşama ihtimalim yüksek, bu da mantıksız.

Benim için en güzel, vitamin şampuanlara devam edip, arada prp yaptırıp böyle kullanmak. Dediğim gibi similasyon da yaptırabilirsem bence çok güzel olucak 😃
Neden revize istemiyorsun ?

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 01 Nisan 2023, 23:35:18 »
Eyvallah darısı tüm saç eksikliği hisseden kardeşlerime 😃✌️

Bu arada 10 yaş gençleşmişsin Abi 😂 hayırlı olsun revize olursa bi 10 yaş daha gençleşeceğinden eminim 😂

Berkaysenizm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 02 Nisan 2023, 02:02:25 »
5.ay içindeyken yanına gitmiştim, durum biraz gecikmişti. 5 aylıkta genel olarak milletin nasılsa benim neredeyse saç çıkmamıştı.

O zaman görüştüğümde 1 yıl tamamlansın böyle kalırsa yeniden ücretsiz eker düseltiriz dedi.
1 hafta önce PRP için gittiğimde gayrt güzel olduğunu söyledi, 2. Ekim istersen ortayı da doldururuz daha güzel olur dedi, fiyatta yardımcı olurum dedi :)

Benim tekrardan ekim için ayıracak malesef naktim yok. Ekim yapan kişiyle alakalı sorun varsa yine aynı yere gidicem mantıksız. Ekim yapılan o seyrek bölgede problem varsa tekrardan aynı problemi yaşama ihtimalim yüksek, bu da mantıksız.

Benim için en güzel, vitamin şampuanlara devam edip, arada prp yaptırıp böyle kullanmak. Dediğim gibi similasyon da yaptırabilirsem bence çok güzel olucak 😃

Sen memnunsan herhangi bir sıkıntı yok gün ışığında fotoğraf atma ihtimalin olursa atarmısın güzel ve doğal sonuç ama dediğim gibi seyrek

Ferhat Durgut

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #68 : 20 Nisan 2023, 01:11:12 »
Aga yanlış anlama da olmamış be

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 20 Nisan 2023, 01:26:39 »
Aslında dediğim gibi ekim öncesi haliyle kıyasladığım için fena değil diyorum,
AMA açıklığın çok fazla olmadığı,
Donör bölgenin gayet yoğun ve 2li 3lü greftlerin çok olduğu,
Alkol sigara kullanmayan ve 5 prp yaptırmış , vitaminleri düzenli kullanmış birisi için başarısız bir sonuç oldu.
En başta harika bir ekim olacak, max sıklık yapacağız denilmişti ama şuan ki durum 11.ay doldu biraz vasat kaldı.

Bayram sonrası İbrahim beyin yanına uğrayacağım, ufak bir sıklaştırma ekimi talep edeceğim. 1000-1500 greft bile o bölgeye yeterli olabilir. Geri çevirmeyeceğini düşünüyorum.

Gelişmeleri sizinle paylaşırım🙏

Aga yanlış anlama da olmamış be

dentist

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 20 Nisan 2023, 01:46:59 »

lafa gelince baya konuşuyor kendisi buralarda da kendi reklamını yapıyordu sürekli demek ki icraata gelince tık yok sözünün arkasında durmuyor.

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 20 Nisan 2023, 01:53:43 »
Hocam henüz yanına uğramadım :)

Linç etme girişimi için erken. Her ekimci de benzer şeyler olabilir, İbrahim hoca şuana kadar her konuda açık oldu destek oldu, hakkını da yememek lazım.

3-4 saatlik ufak bir operasyon benim sorunu çözecektir gibime geliyor.

lafa gelince baya konuşuyor kendisi buralarda da kendi reklamını yapıyordu sürekli demek ki icraata gelince tık yok sözünün arkasında durmuyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 20 Nisan 2023, 02:01:38 »
süreç nedir ?
Global Moderator

dentist

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 20 Nisan 2023, 18:51:58 »
Hocam henüz yanına uğramadım :)

Linç etme girişimi için erken. Her ekimci de benzer şeyler olabilir, İbrahim hoca şuana kadar her konuda açık oldu destek oldu, hakkını da yememek lazım.

3-4 saatlik ufak bir operasyon benim sorunu çözecektir gibime geliyor.
1 hafta önce uğradım 2.ekim istedi doldurmak için deyince revizyonu kabul etmedi sandım yoksa kimsenin hakkını yemeyelim arkadasında duruyorsa.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 20 Nisan 2023, 18:57:08 »
 resim 9 aylık sanrım.genel ekim olsa surec beklenirdi ama onler cabuk çıkar.tabi daha gelişir ama ne kadar memnun eder.pek guven vermemişti bana bu ekimci.zaten saçma bir şekilde az sayı ekmiş 2.ekime cekmek için herhalde.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram