Gönderen Konu: BURSA-İBRAHİM ERAYHAN SAÇ EKİMİ - 1 HAZİRAN 2022  (Okunma sayısı 21904 defa)

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: BURSA-İBRAHİM ERAYHAN SAÇ EKİMİ - 1 HAZİRAN 2022
« Yanıtla #15 : 02 Haziran 2022, 23:45:30 »
Merhaba . Ekiminiz hayırlı olsun . Arkadaşların dediği gibi açıklık ve donör bölgesinin kalitesi ekime çok uygun . 
  Ben maalesef ekimin sadece önde bir parmaklık yerini beğendim . Seyrek bir ekim yapılmış . Kabuklar döküldükten sonra daha net bir yorum yaparım.
 İnşallah ben yanılırım ama seyrek olmuş

Teşekkür ederim. Büyük bir açıklık yok gibiydi aslında 5200 greft az değil. Bu açıklıkta iyi kapatması gerekir diye düşünüyorum. Sonuçları beraber göreceğiz :)

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 02 Haziran 2022, 23:46:59 »
Ekim şimdiden hayirli olsun. Dönor baya sağlam. Saclar kalin mükemmel sonuç alirsiniz gibime geliyor. Ücret olarak ne kadar verdiniz acaba ?

15bin tl ücret ödedim. Ortalama bir fiyat bence şuan. Ne yüksek ne düşük

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 02 Haziran 2022, 23:48:20 »
Teşekkür ederim. Büyük bir açıklık yok gibiydi aslında 5200 greft az değil. Bu açıklıkta iyi kapatmadı gerekir diye düşünüyorum. Sonuçları beraber göreceğiz :)
   Kabuklar döküldükten sonra tekrar bakalım . 5200 greft yok gibi . Dediğim gibi inşallah ben yanılırım

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 03 Haziran 2022, 19:38:46 »
Bugün 3. Gün

İlk yıkama Ekim merkezinde yapıldı. Bu süreci sürekli yatmadığım için yüzüme ödem indi biraz, onun dışında bir aksilik yok

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 11 Haziran 2022, 14:52:41 »
Merhaba.

Bugün 10. günüm, kabuk dökümü gerçekleşti. Üstte orta bir bölgede ekim esnasında 3 kez anestezi yapılmadına rağmen uyuşmayan bir yer vardı, şimdi de o bölgede kabuk dökümü zor oldu. İbrahim Erayhan bey de çok zorlamayalım 2-3 gün sonra tekrar gel halledelim dedi. Şuan ki durum güzel geldi bana. Donör bölgesi şimdiden toparladı. Sisin fikirleriniz nedir.?

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 12 Haziran 2022, 01:24:36 »
Bu seti önerdi İbrahim hoca, bunları kullanmaya başlıyorum. Bundan sonrası vitaminlere dikkat edicem, zamnında prp leri yaptırıcam. Kabak çekirdeği ve cicibebe tüketicem bol bol :) vitamin açısından dolu bir besin. Aydan aya sizlerle paylaşımda bulunacağım.

SaçekimUzmnİbrahimErayhan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 23 Haziran 2022, 19:03:33 »
Merhabalar

Merak etme Harika bir sonuç seni bekliyor!  Herşeyin çok iyi ilerliyor. Ön hat tasarımın saçlar çıktıkça daha da güzel olacak. suanda V gibi görünsede saç çıkışları sonrasında belirgin olmayacak, doğal duracak 😉  Oval yapılan bir ön hat tasarımı saç çıkışları sonrasında daha da ovalleşerek tas gibi yada düz hat gibi görünür! böyle bir durum doğallık kaygısı yaşatır. sende bu durum olmayacak. sabırla bekliyoruz, dediklerimi yap, ayda 1 prp için uğra . Sağlıkla kal 👍

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 06 Temmuz 2022, 14:12:03 »
Merhabalar

Merak etme Harika bir sonuç seni bekliyor!  Herşeyin çok iyi ilerliyor. Ön hat tasarımın saçlar çıktıkça daha da güzel olacak. suanda V gibi görünsede saç çıkışları sonrasında belirgin olmayacak, doğal duracak 😉  Oval yapılan bir ön hat tasarımı saç çıkışları sonrasında daha da ovalleşerek tas gibi yada düz hat gibi görünür! böyle bir durum doğallık kaygısı yaşatır. sende bu durum olmayacak. sabırla bekliyoruz, dediklerimi yap, ayda 1 prp için uğra . Sağlıkla kal 👍

——————————
Merhaba hocam,

Şu ana kadar güzel gidiyor, vitamin, sprey vs devam ediyorum, sigara alkol zaten yok. Şok dökülme erken başladı, bu iyiye işaret sanırım. %80 yakın döküldü şuan saçlar. Prp için düzenli olarak ordayım 👍

suzy_q

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 17 Temmuz 2022, 14:42:15 »
Hayırlı olsun ekiminiz açıklığınız saç ekimine çok uygun, donör bölgenizde kaliteli umarım güzel sonuç alırsınız bundan sonrası sabır :)

mesut1618

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 25 Ağustos 2022, 21:03:27 »
Hocam nasıl gidiyor süreç ?

noblesolsier

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 26 Ağustos 2022, 18:24:39 »
Başka bir takviye kullanıyor musunuz?

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 09 Eylül 2022, 18:01:56 »
Hocam nasıl gidiyor süreç ?

Merhaba , şuan  98.gündeyim.

Günde 1 tane Solgar biotin 5000mg kullanıyorum.
Şampuan olarak Prozinc ve sebamed baby kullanmaya başladım. Alkol sigara kullanmıyorum.
Cicibebe tüketmeye çalışıyorum hergün, vitamin olarak gayet bol içeriğe sahip.

Asıl çıkışların başlayacağı bir sürece giriyorum sanırım, umarım hızlanacak çıkışlar.

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 09 Eylül 2022, 18:32:27 »
ön taraftan çıkacak gibiler ama tam ön tafafın biraz arka orta kısımda çıkışlar zayıf olacak gibi ,o kısımda nekroz olmuşmuydu.

mesut1618

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 09 Eylül 2022, 19:00:15 »
Çok özür dilerim ama nu fotoğraflardan buradan az çıkar buradan çok çıkar yorumunu nasıl çıkarıyorsunuz ben anlamıyorum 😀

tmax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 09 Eylül 2022, 19:14:15 »
ön taraftan çıkacak gibiler ama tam ön tafafın biraz arka orta kısımda çıkışlar zayıf olacak gibi ,o kısımda nekroz olmuşmuydu.

Merhaba, hayır olmadı. Genel olarak herkesde ön çizgi olabildiğince sık ekilir, arkalar bir miktar daha seyrektir öne göre. Belki ondan dolayı öyle görmüş olabilirsiniz. Daha erken diye düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram