Gönderen Konu: AHD Clinic Hakan Doganay (Ekib), 30-31 Mayis 2022, Greft: 4.000, Yas: 46  (Okunma sayısı 12071 defa)

Torres38

• Yeni üye
  • *
Saç ekşm sürecüniz çok erken daha hareketlenme zamanlarına var
Şimdiye kadarda sağlıklı ve güzel saç ekimi sürecin
Yorumun icin sagol Hintell :)

goldheart

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2x gün ekim fiyati: 18.000 TL (Mayis)
1 gün fiyatı mı 18000 tltoplamda 36000 tl mi ödediniz

Torres38

• Yeni üye
  • *
3. ay geride kaldi..tepe zor gelisiyor..bir ekim daha ihtiyac olur!
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2022, 15:06:41 Gönderen: Torres38 »

ProFitness Channel

• Jr. Member
  • **
3. ay geride kaldi..tepe zor gelisiyor..bir ekim daha ihtiyac olur!
Bence de ekime ihtiyaç olabilir ancak tepedeki saçlar 6.ayda ancak kendini hissettirir. Diğer bölge gelişmesi 3 ay için çok iyi ve daha da iyi olur ancak tepe de bu kadar boş kalmıyacaktır bence illa çıkışlar olur. Önden bakınca zaten saç diplerinden yeni çıkışlar görünüyor.

Torres38

• Yeni üye
  • *
Bence de ekime ihtiyaç olabilir ancak tepedeki saçlar 6.ayda ancak kendini hissettirir. Diğer bölge gelişmesi 3 ay için çok iyi ve daha da iyi olur ancak tepe de bu kadar boş kalmıyacaktır bence illa çıkışlar olur. Önden bakınca zaten saç diplerinden yeni çıkışlar görünüyor.

Sagol ProFitness..umarim dedin gibi daha iyi gelisir..aslinda bana 1.000 greft fazla ekmeleri gerekirdi ama bana 4.000 yeterli dediler..sonra tepe kapanmas dediler..o yüzden tekrardan 2 ekime ihtiyacim var..

ProFitness Channel

• Jr. Member
  • **
Sagol ProFitness..umarim dedin gibi daha iyi gelisir..aslinda bana 1.000 greft fazla ekmeleri gerekirdi ama bana 4.000 yeterli dediler..sonra tepe kapanmas dediler..o yüzden tekrardan 2 ekime ihtiyacim var..
AHD bence de greft sayısını biraz az tutuyor
Bu saça 4800-5300 greft arası lazım ama donör nasıl bilemem ama 4000 greft bile 2 günde amca bitiyor. Kalem yöntemi biraz daha uzun sürüyor.

koraybjk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba sürec tamamlandınmıştır suan durum nasıl güncel bir fotograf atar mısınız?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ön ve orta güzel gelişmiş evet tepe alan zor gelişir alan çok geniş olduğu için bir saç ekimine daha bence de ihtiyaç var ama bu Ekim de güzel bir görüntü sağlar tepeme zamanla gelişir Ekim sürecin gayet güzel gidiyor
Global Moderator

Beygirbey

• Sr. Member
Surec iyi gorunuyor, tepe bende 6. Aya dogru kendini belli etmeye basladi, geriden gelen bir surec ve sabir gerektiriyor. Umarim istediginiz gibi bir sonuc alirsinizZ Ben daha cok sakaklarinizdan asagi dogru inislerin nasil saciniza karisacagini gormek istiyorum, merak ediyorum. Zira benim de ikinci ekimimde benzer bir talebim olacak gibi. Fakat kendi saclarinizin dokulmesini baskilamak icin onlem almalisiniz aksi takdirde o kisimda yapilan cerceve kalirken arkasina dogru acilma devam ederse cok tuhaf bir goruntu olabilir.
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Kayser Soze

• Hero Member
Klasik bir son olmuş.
Yine, bir Hakan doğanay ekiminin sonucunu göremeden arkadaş forumdan ayrılmış

pear24

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Klasik bir son olmuş.

Malesef. Ben de 2000 civarı ektirecegim orda. Dusundurtmuyor degil

Onaltı Yıl Sonra

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Klasik bir son olmuş.
Eylül 13 - 14 de ben ektireceğim AHD clinicte, inşallah her şey yolunda gider ,tüm süreci paylaşacağım.

Kayser Soze

• Hero Member
Eylül 13 - 14 de ben ektireceğim AHD clinicte, inşallah her şey yolunda gider ,tüm süreci paylaşacağım.

Tercih nedenleriniz neler hocam?
Antalyada mı oturuyorsunuz. Bir de randevu durumu nedir, bilginiz var mı, en yakın nereye veriyorlar

Onaltı Yıl Sonra

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tercih nedenleriniz neler hocam?
Antalyada mı oturuyorsunuz. Bir de randevu durumu nedir, bilginiz var mı, en yakın nereye veriyorlar
Ankara'da ikamet ediyorum hocam, Eylül ayını özellikle tercih ettim çünkü sıcakla pek aram yok ve bildiğim kadarıyla saç ekiminden sonra terlememek gerekiyor, randevu olarak ben geçen yıl randevu  almıştım ancak ertelemem gerekti, bildiğim kadarı ile 6 ay sonraya randevu eriyorlar, yaklaşık 13 yıldır bu kliniği takip ediyorum gerek menfii gerek müspet nedenlerden dolayı bu saç ekimimi bu yıla ertelemem gerekti, takip ettiğim ve bildiğim kadarıyla başarılı ekimleri olan ve yabancı hasta ağırlıklı çalışan bir merkez, ilgileri ilk izlenim için fena değildi, tercih etmemdeki en büyük etken dhi tekniği ile ekim yapıyor olmaları ve iki güne yayıyor olmaları, şimdiden dileğim Allah en hayırlısını verir inşallah, bu merkezle ilgili bilginiz varsa paylaşırsanız mutlu olurum.

Facebook Twitter Instagram