Merhaba Arkadaslar,
uzun aristirmalar sonrasi AHD Clinic -Hakan Doganay- sac ekime karar kildim. Kararimim sebebi su kriterlere dayanarak verdim:
1. DHI tekniyi
2. Ekim süreci
3. Ön cizgi
4. Döner alimi
5. Günde 1 ekim
Son zamanlardaki ekim performansina bakarak 3 ay önce randevu aldim. Toplam 4.000 greft ekildi ve iki gün sürdü.
Greftleri mikromotor yoluyla alindi ve düsük devirde kulanildi. Ilk 2.000 grefti sol (Döner) tarafimindan ve geri kalan 2.000 sag tariftan alindi.
Yaklasik 20x siringa ve igne vuruldu. Ekim sirasinda ihtiyac duyuldunda tekrardan anestesi yapildi. Igne agrisindan baska ayri hisetmedim.
Ekimden önce hakan hocayla klinikte bulustum ve bana 4000 greft yeterli olacani söyledi. Ikinci seans yada daha fazla greft gerekli diye bir söz gecmedi. Hakan hoca ön cizgiyi kendi elli ile belirledi ve hic bir alet kulanmadi.
Greft alimini ve ekimini AYGÜN hanim yapti.. Sema, Gamze ve Kübra hanim ekim esnasinda yardimci oldular.
Greft sayilarini size resim olarak ekliyorum...Ilk ve ikinci gün ayni greft sayisi cikti..Nedenini bilmiyorum ama öyle dediler !!
Eklemis oldum resimlerde görebilirsiniz.
Bu esnada emegi gecen herkese ve ayriyeten bu safayi bizlere sunan Hintell kardesime tesekür ediyorum..ekim konusunda butün bilgilerimi bu sayfadan ögrednim.. Yorulmariniz icin simdiden tesekürler..
Ekim sonra size verilenler:
- Uyku yastigi
- Ilaclar (Ödem ve Agri kesici + Antibiyotik)
- Sapka
- Hakan hocanin verdi özel losyon (kendisi üretiyor)
- Dalin bebek sampuani ve 'alldermo' PANTHENOL Plus Spray (60TL) kendinis almanis gerekiyor
Not: Finasterid kulanmiyorum! Gerekirse 1. ay sonra Xpecia yada Saw Palmetto (Solgar)