Gönderen Konu: 31.05.22 Asuman Hair 4500 greft yaş 31  (Okunma sayısı 2394 defa)

IamMajesTy

• Yeni üye
  • *
Ynt: 31.05.22 Asuman Hair 4500 greft yaş 31
« Yanıtla #31 : 16 Haziran 2022, 16:17:20 »
Revitayı nereden aldın? Süper şampuan dimi:)
Kullandığın takviyeler güzel 3 güne hafif dökülmelerde başlar

Yakın bir arkadaşımdan rica ediyorum o getiriyor. Vallahi revita süper şampuan, senden öğrendik onu da :) İlk kez forumda yazında okumuştum, takviyeler konusunda da rogaine ve Vichy Dercos Aminexil Clinical arasında kaldım. rogain daha mantıklı geldi, fikrin nedir hocam? Ne de olsa üstadı sensin.

IamMajesTy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 29 Haziran 2022, 20:59:34 »
Merhaba arkadaşlar,

İlk ay bitti diyebiliriz, o yüzden fotoğrafları paylaşayayım diyorum. Bu süreçte şok dökülme yaşadım ve hala yıkama başına 3 5 tel olarak devam ediyor.. moral bozucu bir görüntü olmadı zaten beklediğim bir şeydi keyif almaya çalışıyorum :D , artık bekleme sürecine girdik. Tabii sizce nasıl ? fikirlerinizi merak ediyorum.

donör bölgesinde bitmeyen sivilce sorunu yaşadım fotoğraflarda da görünür zaten. Asuman hanım bir dermatolojiye gitmemin iyi olacağını söyledi. Bakalım cuma günü sivilce sorunu için gideceğim. Sizlerin de tavsiyeniz varsa bu durum için memnun olurum :)

Takviye olarak proscar ve xpecia kullanmaya devam ediyorum.

Ardahan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 13 Kasım 2022, 18:54:50 »
Abi son durum nedir??

IamMajesTy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 20 Kasım 2022, 12:57:37 »
Selamlar arkadaşlar,

işlerim sebebi ile forumla çok fazla ilgilenemedim kusuruma bakmayın lütfen.. 1 Haziran desek.. neredeyse 170 gün olmuş olacak. Bilemiyorum siz nasıl bulacaksınız; fakat ben kendi adıma oldukça mutluyum zaten saçlarım oldukça ince telli ve alan genişti ona rağmen güzel bir sonuç oldu bence, ki 8. aya kadar gelişeceğini düşünürsek ben fazlasıyla memnunum halimden..

Bu süreçte; şampuan olarak günde bir kez revita ile yıkadım , başlarda rogaine kullandım 2 ay kadar fakat sonrasında ek bir ürüne muhtaç olmak istemediğim için bıraktım.. kullanacağım tek şey priorin hap ve revita şampuan, bu şekilde devam etmeyi planlıyorum. En önemli kuralın moral olduğunu düşünüyorum, sürekli aynaya bakma ihtiyacı duymadım yani nasıl çıkıyor acaba gelişmez mi vesaire..

yüzümdeki sivilce nedeniyle yüzümü kapattım  ;D

Şuan yalnızım ve iyi resim çekemedim en kısa süreçte daha iyi açılarla daha net şekilde resim yükleyeceğim.
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2022, 13:04:30 Gönderen: IamMajesTy »

IamMajesTy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 20 Kasım 2022, 13:05:16 »
Sivilceler konusunu da biraz izah edeyim, başlarda sorun oldu 2 ay kadar sürdü fakat sonrasında onlar da geçti.. Kurutulması gerekiyormuş.. Saç kesimi için ilk kez berbere gittim 1 ay önce ekim bölgesi için (sadece makasla kesmesini istedim, ara makas kullanmamasını istedim), şimdiye kadar sürekli donör ve yan bölge için gidiyordum..

Proscar kullanmayı da bıraktım ekim öncesi ve sonrası derken 6 7 aylık bir kullanım oldu fakat son dönemde spermde şeffaflık oluşmuştu, bıraktıktan 2-3 hafta sonra normale döndü, bende kullanmayayım artık dedim..

Ayrıca başta Hintell olmak üzere yorumlar yapıp sürecini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2022, 13:12:59 Gönderen: IamMajesTy »

Ensar6

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 20 Kasım 2022, 14:29:01 »
Hayirli olsun.sac sıklaştırma sonucu gayet güzel şık  şık duruyor.

LifeHair  Şahin  Çelik Ankara Saç Ekim  Merkezi
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29292.0

Facebook Twitter Instagram