Gönderen Konu: EKİM ÖNCESİ VE SONRASI TAKVİYENIN FAYDASI NEDİR?BIRAKINCA ?  (Okunma sayısı 527 defa)

Arabatutkunu

• Full Member
ARKADAŞLAR EKİMDEN ÖNCE FİNAS VEYA XPECİA GİBİ TAKVİYELER ALINCA EKİME BAŞARISI YUKSEK Mİ OLUYOR?DONÖRDEN ALINAN YANİ EKİLEN SAÇLAR İÇİN ?

BEN HİÇ KULLANMADIM DİYELİM.EKİLENLER TUTMASI GARANTI Mİ?KENDİ SAÇLARIM DÖKÜLSÜN SORUN YOK.AMA EKİLEN SAÇIN TUTMASI İÇİN DE MI TAKVİYELER ÖNEMLİ?

ÖRNEK VERİYORUM EN KÖTÜ EKİM YAPILINCA 12 AY KULLANSAK BIRAKSAK DA FAYDASI NE KADAR DEVAM EDER?SAÇ KÖKÜ GÜÇLÜ EKİLMİŞ Mİ OLUR?

BIRAKINCA KESİNLİKLE HİÇ KULLANMAMIŞ GİBİ Mİ OLURUZ?ESKİ HALİMİZE Mİ DÖNERİZ?EKİLENİN DE DÖKÜLME RİSKİ VAR MI ?

YOKSA SAÇIN KALICILIĞI İÇİN ÖMÜR BOYU KULLANMAMIZ MI GEREKİCEK?GERİSİ HİKAYE Mİ?

SİTEDE GEZDİM BU SORULARA NET CEVAPLAR BULAMADIM.

Robert

• Hero Member
Ynt: EKİM ÖNCESİ VE SONRASI TAKVİYENIN FAYDASI NEDİR?BIRAKINCA ?
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2022, 23:18:37 »
Sitede bunlara yönelik çok fazla cevap var ekilenlerin dht hormonundan etkilenmemesi için finasterid,saw Palmetto veya dutasterid kullanılır.Ekimden önce kullanmak bir halısaha maçina hazırlık öncesi ısınma hareketleri gibi düşün demişti hintell.Donor ve mevcut saçlar kuvvetlenir kalınlaşır.Ekimden sonra da destek olur.Fimasterid falan bırakırsan eskiye donorsin yani ssclar biraz hacimsizlesir dökülmeler devam eder zaten saç çıkartmıyor kalınlaştırma hacimlenme özelliği var.Birakildığında İki üç ayda etkisi gider

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2022, 01:16:18 »
Takviye kullanmaktaki amaç ekilen saçların dht den olumsuz etkilenmesini engelleyip saç çıkış oranını arttırmak Sonuçta greftler donörden alınıp ekim alanına ekildiği süre boyunca ciddi bir travmaya uğrayıp hayatta kalma mücadelesi veriyorlar onlara bir nebze destek olma adına takviyeler önemli .
Ama abartmamak lazım ekim kötüyse hiç bir işe yaramazlar ekim iyiyse destek mahiyetinde işe yararlar.
Bıraktıktan sonrada ekilen saçlara bir şey olmaz aynen donör bölgedeki varlıklarını önceden nasıl sürdürdülerse aynı şekilde ekim bölgesindede sürdürürler.
Ancak minyatür saçı çok olupta takviyelerden olumlu etkilenenler dökülebilir buda gayet normal sonuçta hiç kullanmamış olsanızda onlar zamanla dökülecekti zaten.

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2022, 08:31:55 »
Takviye kullanmaktaki amaç ekilen saçların dht den olumsuz etkilenmesini engelleyip saç çıkış oranını arttırmak Sonuçta greftler donörden alınıp ekim alanına ekildiği süre boyunca ciddi bir travmaya uğrayıp hayatta kalma mücadelesi veriyorlar onlara bir nebze destek olma adına takviyeler önemli .
Ama abartmamak lazım ekim kötüyse hiç bir işe yaramazlar ekim iyiyse destek mahiyetinde işe yararlar.
Bıraktıktan sonrada ekilen saçlara bir şey olmaz aynen donör bölgedeki varlıklarını önceden nasıl sürdürdülerse aynı şekilde ekim bölgesindede sürdürürler.
Ancak minyatür saçı çok olupta takviyelerden olumlu etkilenenler dökülebilir buda gayet normal sonuçta hiç kullanmamış olsanızda onlar zamanla dökülecekti zaten.
DÖNORDEN ALINAN TAKVİYEYLE GÜÇLENİP EKİM BÖLGESİNDE KOLAY DÖKÜLMEZ Mİ?
TAKVİYE ALMADAN DÖNORDEN EKİM BÖLGESİNE EKİLEN SAÇ DÖKÜLÜR MÜ?

BUNU MERAK ETTİM.DÖNORDEKİ GİBİ EKİM BÖLGESİNE EKİLİNCE ORADAKİ GİBİ BESLENEBİLİYOR MU ?

taco_9

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2022, 19:38:42 »
DÖNORDEN ALINAN TAKVİYEYLE GÜÇLENİP EKİM BÖLGESİNDE KOLAY DÖKÜLMEZ Mİ?
TAKVİYE ALMADAN DÖNORDEN EKİM BÖLGESİNE EKİLEN SAÇ DÖKÜLÜR MÜ?

BUNU MERAK ETTİM.DÖNORDEKİ GİBİ EKİM BÖLGESİNE EKİLİNCE ORADAKİ GİBİ BESLENEBİLİYOR MU ?

bro çok tuhaf sorular bunlar  :) donör bölge dediğin güvenli alan değilmi norwood 7 adamın bile donör bölgesi yaşlılıkta bile sağlam kalıyor takviye ile ne alakası var dediklerinin.
bence sen saç ekiminin mantığını anlamamışsın.

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2022, 20:29:17 »
bro çok tuhaf sorular bunlar  :) donör bölge dediğin güvenli alan değilmi norwood 7 adamın bile donör bölgesi yaşlılıkta bile sağlam kalıyor takviye ile ne alakası var dediklerinin.
bence sen saç ekiminin mantığını anlamamışsın.
Demek istedigim donorden alinan greftler,donir bolgesinde kan akisi yuksek oldugundan,tepeye nakil edildigi gibi ayni mi beslenir?
On ve orta bolumlerde kan akisi zayif midir?bunu merak ettim.insallah anlatabildim.

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 02 Haziran 2022, 00:57:35 »
Demek istedigim donorden alinan greftler,donir bolgesinde kan akisi yuksek oldugundan,tepeye nakil edildigi gibi ayni mi beslenir?
On ve orta bolumlerde kan akisi zayif midir?bunu merak ettim.insallah anlatabildim.

bunula ilgili bilimsel çalışmalar zamanında yapılmış çıkan sonuç vücudun herhengi başka bir yerine buna kol bacakta dahil genetik ömrü neyse saç ona göre hareket ediyor kan akışıyla aralarında yaşam ömrü olarak bir bağlantı yok.
çok ilginç çalışmalar var bu konuda vakit olursa ilgili linkleri foruma bırakırım sonra.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 02 Haziran 2022, 01:01:55 »
işin gerçeği şu  finans saçlarına hacim katıyor ve varolan saçlarını koruyor ben araştırmalarımdan çıkan sonuç bu
mantığa gelirsen evet ekilenler sağlam kalıyor ama pekionun dışında mevcut kafandaki saçlar gidince sadece ekim alanı kalınca mutlu olmazsın bu olay bunu yavaşlatmaktan durdurmaktan öte değil he dökülmez saçları  güçlü sadece bi bölge ektir kapat kullanma bu kadar
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 02 Haziran 2022, 01:03:03 »
 kodlanmışları gereği arkadaki ömrü gibi yasarlar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #9 : 02 Haziran 2022, 09:25:00 »
kodlanmışları gereği arkadaki ömrü gibi yasarlar
BİR ARKADAŞ DEMİŞTİ ENSEDEN ALINIĞ ÖNE EKİLEN.ENSEDEKİ GİBİ YAŞAMAZ.ONA KAFAM TAKILDI.

Facebook Twitter Instagram